kontaminacja 25.06.08, 14:28 Czy juz sie cos ruszylo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolew7 Re: C&A wyprzedaze 27.06.08, 11:10 Może coś więcej, może ktoś był w Warszawie w Arkadii? Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: C&A wyprzedaze 27.06.08, 12:09 W C&A to już prawie 2 tyg temu na wyprzedaży kupowałam. Tak mi się złozyło, że byłam w kilku róznych prawie równoczesnie i (acha, patrzyłam tylko na chłopięce 80-92); - Arkadia tak sobie, dość mało, choć trafiły się fajne sztuki których szukałam potem gdzie indzej (liczyłam na inny rozmiar) ale nie udało mi się - CH Targówek - porażka, niemal nic - Blue City - super, aż byłam w szoku. Wtedy sporo wieszaków, sporo przecenione i to rzeczy których nie widziałam gdzie indziej, nakupowałam np. synkowi koszul w kratkę z krótkim rekawkiem po 9 zł czy komplety koszula+T-shirt po 29, spodnie na jesień po 29. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: C&A wyprzedaze 27.06.08, 11:36 JA byłam w Warszawie w Galerii Centrum, kiszka totalna, po jednym wieszaku z wyprzedażą w każdym dziale, nic ciekawego, takie przeceny to są tam cały rok. kupiłam dziewczynkom po bluzeczce za 12zł a sobie rybaczki i bluzkę ale chyba nei były przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: C&A wyprzedaze 27.06.08, 12:08 W-wa Blue City: dla chlopaka na 116-122 kupilam bluzki po 12 i 14 zl i t-shirty po 12 zl. Pizamki letnie po 14 zl. Byly jeszcze jakies letnie przecenione ciuszki, ale juz nie sprawdzalam. Czekam, az przecenia letnie sukienki, ale to juz dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: C&A wyprzedaze 27.06.08, 18:49 W Magnolii praktycznie nic. W GD nic - na półkach juz jest kolekcja jesienna. W Pasażu Grunwaldzkim ciut więcej, ale i tak prawie nic, najfajniejsze są dodatki, kupiłam zestawy gumek do włosów oraz bransoletkę po 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś