pia_ 14.08.08, 22:41 Jak w temacie, jakie polecacie do ćwiczeń (nie siłowni)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Buty do fitnessu - jakie? 19.08.08, 08:44 No dziewczyny, trudno mi uwierzyć, że wszystkie świczą na bosaka Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Buty do fitnessu - jakie? 19.08.08, 09:43 Wydaje mi się, ze już odpowiadałam na ten post... Aktualnie mam buty Nike. Poprzednie miałam Reebok. Generalnie coś tego typu: www.reebok.com/PL/#/product?modelId=30033724&articleId=R262374 Ja lubię buty nad kostkę, bo trzymają nogę. Fajne, moim zdaniem, są jeszcze te: www.allegro.pl/item418680579_buty_reebok_premium_trainer_mid_37_5_fitness.html Z firm produkujących odzież i obuwie do fitnessu najbardziej polecam Nike i Reebok. Są prawie nie do zdarcia Jak pójdziesz do sklepu typu Athlete's Foot albo do sklepu firmowego na pewno coś wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Buty do fitnessu - jakie? 21.09.13, 22:24 podciągam, bo zamiar mam wielki ćwiczyć Polecacie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Buty do fitnessu - jakie? 21.09.13, 22:49 Ja mam cos takiego, fajne są, dobrze trzymają kostkę. Tylko rozmiar musiałam wziąć 38.5, podczas gdy buty normalnie noszę 37-38. Nie mam jednak porównania z innymi, bo to moje pierwsze buty do fitnessu. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Buty do fitnessu - jakie? 21.09.13, 22:55 Agni71 - daj proszę linka albo nazwę butów? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przepraszam juz linkuję 21.09.13, 23:07 O takie: Nike Air Blazin Mid Lea tylko jak pisałam trzeba brac większe. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Przepraszam juz linkuję 22.09.13, 09:16 ja tez odpowiadalam juz na taki post... www.outletstore.pl/nike/487789009/Product.aspx polecam te! Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak a z Lidla 22.09.13, 18:14 A czy ćwiczyłyście może w butach z Lidla, co jakiś czas pojawiają się u nich. Teraz mają być np. do biegania. Jak one się sprawują w czasie ćwiczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
ricky300 K-swiss! Tubes lub Blade Run Light 22.09.13, 23:04 K-swissy polecam z czystym sercem, świetne do ćwiczeń, wyjątkowo lekkie (264g), bardzo wygodne. Sama posiadam model Tubes. Niepopularne w Polsce jeszcze, choć wśród znawców bardzo cenione i przynajmniej w fitnes klubie nikt takich samych nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
try_walking_in_my_shoes Re: Buty do fitnessu - jakie? 22.09.13, 20:54 Ćwiczę na zmianę w butach do biegania z Tichibo i w adidasach duramo. Lubię miękkie, lekkie obuwie, nie cierpię skakać w butach trzymających kostkę, są dla mnie za sztywne. Najlepiej jak przymierzysz kilka rodzajów obuwia sportowego. Jest ich tak duży wybór, że na pewno znajdziesz coś dopasowanego do Twoich stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza765 apropos Lidla 22.09.13, 21:58 Kupiłam kiedys do biegania buty z Lidla, bo musiałam miec na TERAZ (używane mi sie rozwaliły i musiałąm mieć na szybko buty do biegania). Potem kupiła podobne ASICS za cenę 5x większą. I dzisiaj stwierdzam, ze niczym sie one nie różnia. nawet mają podobne wzornictwo. Jakość też. Odpowiedz Link Zgłoś