paulina7383 11.09.08, 17:43 Które z kolekcji jesien-zima są naprawdę dobre gatunkowo kilka razy naciełam się i kupilam bluzeczki z bardzo cienkiej bawełny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-n-i-k-a Re: next bluzeczki 11.09.08, 18:33 Patrzac na przedzial wiekowy do 5 lat to bluzeczki po 4-6 funtow sa ciensze, te po 8-11 grubsze. Ale to tez zalezy, bo moze byc cienka bawelna za 9 funtow tyle ze haftami i zdobieniami. Mowie o kolekcji dla dziewczynek, bo tylko w taka sie zaopatruje . Cienka czy gruba ja i tak uwazam, ze warto . Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a konkretnie w kolekcji dziewczecej to wg mnie: 11.09.08, 18:47 cienizny (ale dwie pierwsze sa naprawde urocze): www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/1/4 (flower top) www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/11/15 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/7/9 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/1/5 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/4/10 średnie: www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/4/8 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/6/3 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/7/5 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/8/4 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/3/12 grubsze moim zdaniem w naszej szafie mamy dwie, choc czy one faktycznie takie grubsze sa w porownaniu do srednich to sama nie wiem, ale takie odnosze wrazenie: www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/10/4 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/3/8 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a jeszcze ta do grubszych sie nadaje ;) 11.09.08, 18:48 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/3/12 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: jeszcze ta do grubszych sie nadaje ;) 11.09.08, 19:06 W wielopakach są na pewno cieńsze. No i te tańsze też cienkie. A ja właściwie nie rozumiem tej pogoni za grubością Dla mnie ważna jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: next bluzeczki 11.09.08, 20:22 komplet z pieskiem - bluzeczka jest cieniutka www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/8/1 Odpowiedz Link Zgłoś