erni.live 24.09.08, 09:49 czy slyszalyscie o tasiekach,dzieki ktorym, smok nie wypada dzidzi z buzi. mocuje sie niby do dziurek w skoczku i zaklada tasiemke nad uszkami,dookola glowki. moze wiecie gdzie je kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagabaga92 Re: tasiemki do smoczka 24.09.08, 10:07 chcesz córeczkę zakneblować na stałe ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: tasiemki do smoczka 24.09.08, 10:27 A jak się dziecku zaczyna ulewać, albo wymiotuje, to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: tasiemki do smoczka 24.09.08, 10:28 na szczęście ani ja ani moje dziecko nie słyszało o tkim "cudownym wynalazku" może jeszcze przyklej plasterkiem??? jak dziecko wypluwa to najwyraźniej nie ma ochoty na smoczek a jak czasem wypadnie prypadkiem to chyba mozna po prostu poprawic? Odpowiedz Link Zgłoś
misiorek86 Re: tasiemki do smoczka 24.09.08, 11:08 A czy nie lepiej kupić zwykły łańcuszek plastikowy przypinany do smoczka i ubranka tak gdy dziecko wypluje to nie spadnie na podłoge.Nie spotkałam sie nigdy z czymś takim co opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: tasiemki do smoczka 24.09.08, 22:56 hi hi... i ja miałam ochotę małej przykleic plastrem smoka bo w nocy ciągle go wypluwała i się budziła! ale to minie, troszkę cierpliwości, za parę tygodni dzidzia sama znajdzie smoczek i wpakuje go sobie do buzi (dobrą stroną!), więc nie szukaj niebezpiecznych ulepszaczy tylko uzbrój się w cierpliwośc. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zirczik Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 10:23 A jest jakis szczegolny powod dla ktorego chcesz na "stale" zakneblowac dziecko smoczkem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamulenka Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 10:52 Erni.live - widzisz?? nikt nie słyszał o tak idiotycznym wynalazku jak "tasiemiki dzieki ktorym, smok nie wypada dzidzi z buzi, które mocuje sie niby do dziurek w smoczku i zaklada tasiemke nad uszkami,dookola glowki" !!!! Może pora opatentować i zrobić fortunę na "tasiemkach". Tylko nie zapomnij podać nam adresów sieci sklepów z "tasiemkami" Erni.live funduje dzisiaj podpuchę, ale kto wie, może za rok "tasiemki do kneblowania smoczkiem dziecka" bedą hitem!!! - erni - do dzieła - spiesz się, bo na innych forach mamy szukają "pomysłu na biznes"!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 14:18 Moim zdaniem to pytanie to żart Odpowiedz Link Zgłoś
skarbus34 Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 14:35 Gdyby głupota mogła latać non stop byłabyś w kosmosie, szkoda, że Tobie nikt takiego wynalazku nie zamontował na stałe w budzi, oj biedne dziecko taką ma mamusię Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 17:02 Oj przestańcie.Każda z nas przerabiała wstawanie co 5 minut w środku nocy do dziecka,bo to wypluło smoka a nie umiało jeszcze wsadzić go z powrotem do paszczy ) Pewnie dziewczyna też jest u skraju załamania nerwowego. Pocieszę Cię tym moja droga że ja miałam dwójke do których wstawałam w nocy i dopiero w wieku ok 6 miesięcy nauczyli się że smoczka wsadza się do buzi a nie do oka. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 22:36 He, he, moja Lilka właśnie mi coś takiego funduje Niby zasypia sobie spokojnie przy piersi/smoku (staram się nie nadużywać, ale po godzinie-półtorej zasypiania przy piersi moje brodawki błagają o przerwę...), ten wypada jej z buźki i natychmiast jest panika "aaaa, pusta buzia, gdzie pierś, gdzie pierś, gdzie ta pierś, aaaaaa...". Smoka możnaby przyczepić na te gumki-recepturki wokół uszu, ale jak ją zamocować na stałe do piersi? Super-glue? Odpowiedz Link Zgłoś
gizm0 Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 17:12 ja czytałam, oczywiście to żart z innego forum, ze te dziurki w smoczkach są na pinezki hihi Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: tasiemki do smoczka 25.09.08, 18:39 > czy slyszalyscie o tasiekach,dzieki ktorym, smok nie wypada dzidzi z buzi. > mocuje sie niby do dziurek w skoczku i zaklada tasiemke nad uszkami,dookola > glowki. > moze wiecie gdzie je kupic. Nie, ale jak chcesz to możesz to zgłosić do urzędu patentowego. Odpowiedz Link Zgłoś