Dodaj do ulubionych

Jeansy z CROSSA

22.10.08, 19:47
nosi ktoras może???sprawdzają się???Bo widzialam u nas w sklepie firmowym
takie rurkarskie..ciemne...super za 99zł..wiec calkiem cena..ciekawam waszego
zdania bo nigdy od nich nie miałam
Obserwuj wątek
    • robatchek Re: Jeansy z CROSSA 22.10.08, 20:37
      Ja mam smile Trzymają się nieźle, piorę co chwilę bo to jedyne moje dżinsy, i kolor
      bez zmian. Jedyny mankament, to nić, która na szwach nogawek się ściąga podczas
      prania, ale przy prasowaniu wszystko wraca do normy.
      • alicja.sunshine Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 10:35
        Miałam 2 pary jeansów z crossa.
        1-super wytrzymałe ciemne takie jakby rurkowate-wytrzymały bardzo długo chyba ze
        2-3 lata co u mnie jest rzadkością bo zazwyczaj przecierają się na wew. stronie
        ud.prałam je codziennie, nosiłam codziennie, i były naprawdę super
        Gdy przyszedł ich czas kupiłam drugą parę inny model ale również crossa,i
        wytrzymały nie całe pół roku-przetarły się...myślałam że też długo wytrzymają
        ale niestety...
        Mój tata ma od 5 lat czarne jeansy z crossa i oprócz tego że są szare nic się z
        nimi nie dzieje.
        Ogólnie jestem zdania że spodnie które produkowali dawniej były bardziej
        wytrzymałe-lepsze gatunkowo, a teraz cieniutki ten jeansik oj cieniutki...
    • zoofka Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 11:29
      Noszę jedne od roku - ciemne rurki właśnie i wyglądają wciąż bardzo dobrze. W
      tej chwili są to najwygodniejsze spodnie jakie używam w ciązy - brzuch mi rośnie
      ale są miękkie i nie upijają mnie.
      Ja ma o spodniach z tej firmy jak najlepsze zdanie.
    • jodi20l Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 16:49
      chodziłam bardzo długo w crossach byłam zadowolona, właściwie to nie wiem czemu
      już ich nie noszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka