kira_koslin 09.12.08, 15:05 gdzie tzn w jakim sklepie mogę kupić monitor oddechu - bo jak na arzie jest dostęny tylko pzrez internet i nie mam pomysłu gdzie mogłabym go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa551 Re: gdzie monitor oddechu 09.12.08, 15:30 W Warszawie są w Smyku albo w Świecie Dziecka. Ja kupiłam przez internet bo było o wiele taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 15:48 rozmawialem z lekarka..pytalem o ten monotor i wiecie co...mowi ze to "sztucznie nawolywana" sprzedaz. Bo to jest dobre kiedy dziecko jest chorowite, ma prblemy z sercem, albo jest wczesniakiem (tak 8 miesiac)...poza tymi faktami to tylko wyrzucanie kasy i zerowanie na matkach, ktore panikuja)) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 16:04 Ok ja to wszystko wiem. To moja prywatnba sparwa dlaczego zdecydowałam się na zakup tego monitora i nie na ten temat tu w tym watku rozmawiamy. Poprosiłam o radę gdzie poza inetrenetem, mogę znależć do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 17:01 > To moja prywatnba sparwa dlaczego zdecydowałam się na zakup tego > monitora i nie na ten temat tu w tym watku rozmawiamy. kira, ja Ci się nie dziwię, że chcesz kupić. Przy pierwszym dziecku budziłam się jak głupia co pół godziny i sprawdzałam czy oddycha. To było niezależne ode mnie. Nie byłam w stanie nic na to poradzić. Przy drugim kupiłam monitor i śpię spokojnie dopóki mnie dziecko nie obudzi w nocy płaczem. Tak jest od samego powrotu ze szpitala. A 300 czy 400 zł za mój spokojny sen to dla mnie nie majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
2122joan Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 16:28 Kochany Camelku ja mam ten monitor i jestem szczesliwa ze go zakupilam.Moj synek majac dwa miesiace dostal bezdechu (o 5 po poludniu)tylko dzieki tej niance moj skarb zyje.I natychmiast moglismy pomoc synkowi.Kupilam ja bo mam starsze dziecko wiec maly od poczatku spal w oddzielnym pokoju ,naszej sypialni.Chcialam nie tylko slyszec ale tez wiedziec ze maly oddycha i wszystko jest ok.Jak kupywalam moj Maz tez uwazal tak jak ty ze to pic na wode dopiero po tym co sie stalo docenil wartosc.A tak ogolnie to ten monitor wcale nie jest az tak drogi tu w Usa kosztuje 75$-150% a inne zwykle tez sa w takich granicach.Tutaj jest bardzo popularny nie tylko dla dzieci wczesnie urodzonych ,czy z historia SIDS(smierc lozeczkowa).A co do opini pani doktor-brak slow!!!Jak jeszcze bylam w ciazy pediatra mojego starszego syna polecila mi ten monitor.I jestem jej bardzo za to wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 17:15 Dzięki dziewczyny wolę nyć panikarą i być spokojniejsza To co mówicie że zaufac przez internet? A jaki typ macie? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 17:36 alez ja nie chcialem mowic, ze to pic na wode.. czasme lepiej dmuchac na zimne... tyle ze ten caly teatr jaki sie kolo tego robi jest przesadzony..ael to troche zerowanie na matkach. Odpowiedz Link Zgłoś
2122joan Re: a twoje dziecko jest chore? 10.12.08, 03:50 camel_3d napisał: > alez ja nie chcialem mowic, ze to pic na wode.. > czasme lepiej dmuchac na zimne... > tyle ze ten caly teatr jaki sie kolo tego robi jest przesadzony..ael to troche > zerowanie na matkach. > > > Jaki teatr???Gdzie wystawiaja sztuke "Angel Care"?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mary.uk Re: a twoje dziecko jest chore? 09.12.08, 17:53 Witam. Mam monitor oddechu Angelcare, model 401 (o ile dobrze pamietam). Kupiony przez internet. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
atommicha monitor 09.12.08, 22:19 Hej Kira ja Cię doskonale rozumiem. Pierwsze moje dziecko - chłopczyk- było wcześniakiem i zyje m.in. dzięki monitorowi. Córka z kolei urodziła się baaaardzo dorodna, bo w terminie i z wagą wyjściową prawie 4200, ale jej też podłączam monitor. Monitor wypożyczam już drugi raz z firmy specjalizującej się w tym zakresie. Jest naprawdę niezawodny. Polecam, wejdź sobie na stronkę www.bezdech-dziecko.pl, ewentualnie pogadaj z p. Andrzejem....nie pamiętam nazwiska Chyba nawet się bardziej opłaca wypożyczyć niż kupować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ego4dr Re: gdzie monitor oddechu 09.12.08, 21:27 Ja tez mam ANGELCARE taki z niania ze jak ide do onnego pokoju to sobie właczam i slysze jak oddycha a kupilam w sklepie TOMI tznm hurtowni Tomi z artykułami dziecinnymi na Chojnowskiej w Warszawie Tez dzieki niemu spie spokojniej wiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: gdzie monitor oddechu 09.12.08, 22:12 www.babysense.pl/wypozycz0.html Ja mam taki i już dwa razy uratował dziecku życie (nawet nie wiesz jak lekarze się dziwili że 10 miesięczne dziecko może mieć bezdech - bo wg nich już nie powinno). Na tej stronie masz sprzedaż i wypożyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: gdzie monitor oddechu 10.12.08, 13:10 Monitory Angel Care z niania są też w sklepach Chico. Co do wypozyczania nie jestem przekonana jak ta mata się sprawuje, jeżeli lezy na niej załóżmy 10 miesięczne dziecko a później noworodek. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.uk Re: gdzie monitor oddechu 10.12.08, 13:24 >Co do wypozyczania nie >jestem przekonana jak ta mata się sprawuje, jeżeli lezy na niej >załóżmy 10 >miesięczne dziecko a później noworodek. Mozna ustawic czulosc urzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylfiadab Re: gdzie monitor oddechu 28.10.16, 13:55 Najlepiej tam gdzie oferują najtaniej, czy to w sklepie czy przez internet jeden z lepszych monitorów Hero www.bociek.eu/1030-snuza-hero-mobilny-monitor-odechu.html www.monitory-oddechu.com.pl/snuza-hero/ Odpowiedz Link Zgłoś