Dodaj do ulubionych

jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ do sty

16.12.08, 18:49
Dziewczyny proszę pomóżcie, moja córcia wymarzyła sobie od Mikołaja tę lalkę
(bez różnicy CLOE, JADE, JASMIN), niestety nie mogę jej nigdzie dostać, może
któraś z Was widziała w sklepie?
Teraz to już mnie interesuje cała Polska.
Obserwuj wątek
    • kuczynska78 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 19:24
      Np. tutaj
      www.tgaleria.pl/
      Zamawialam tutaj i goraco ten sklep polecam

Aga
      • beata.londyn Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 20:59
        z tego co wiem lalki Bratz maja zostac wycofane ze sprzedazy do
        lutego, wiec raczej dostawy nie bedzie
      • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 23:00
        sprawdzałam, w tym sklepie też są niedostępne
        Ratujcie
        czuję że w święta będzie rozpaczsad(((
        • carpediem30 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 23:24
          Nie masz czego żałować, moim zdaniem te lalki to kompletne badziewie.
          Moja córka marzyła o Bratz Magic Hair, ale ponieważ ciocia nie mogła jej nigdzie upolować dostała w końcu lalkę BRATZ STYLISTKA YASMIN / FARBA I MASKARA DO WŁOSÓW taką:
          www.allegro.pl/item505220519_bratz_hair_stylistz_yasmin_stylistka_wlosow.html
          Ze stylizacji wlosów praktycznie nic nie wyszło, żeby włosy złapały kolor "farby" córka musiała zużyć jej na tyle dużą liość, że były okropnie lepiące, prostownica zepsuła się praktycznie po jednej zabawie, nie mówiąc już o tym że przy próbie ściągnięcia lalce buta wychodzi but z połową nogi. Myslałam, że tylko nasza to taki wadliwy egzemplarz, ale kupiłam na Mikołaja siostrzenicy Bratz jako gwiazda filmowa (z aparatem) i ona też niekontrolowanie gubiła ręce i nogi (podczas naszego godzinnego pobytu musiałyśmy naprawiać ją kilka razy) sad
          Jednym słowem nie polecam sad
    • ju_mi Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 23:15
      Ja nie w temacie, bo jestem mamą chłopca, ale czy to o te lalki
      chodzi?
      merlin.pl/bratz/browse/search/206.html?phrase=bratz&sort=rank&offershock&
      Jeśli tak to większość wysyłają w 24h więc na Święta dojdą wink
      • mamaemmy Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 16.12.08, 23:32
        znajomy ta własnie lalke pare dni temu w SMYKU kupował,wiec tam sa na pewno.
        • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 00:03
          a w którym?
          ja obdzwoniłam łódzkie Smyki i nie ma od 2 tygodni,
          żaden internetowy też nie ma,
          pozostaja mi tylko sklepy stacjonarne w całej Polsce.

wiem, że to jest badziewna lalka jak zresztą wszystkie tego typu lalki - zwykłe
          naciąganie - w dodatku nie wiem czy ona jest warta nawet 40 zł,
          ale co zrobić jak to jej marzenie, dzisiaj jak jej powiedziałam że Mikołaj mówił
          mi że ma problem z kupnem tej lalki to się okropnie popłakała, chciałabym aby ją
          jej kupić,
          sama wiara w to, że jak się czegoś bardzo pragnie to to można otrzymać...
          jak ją pytam co jeszcze chciałaby dostać to mówi, że tylko tę lalkęsmile

mam jeszcze kilka już kupionych rzeczy z których na pewno też się ucieszy ale
          chciałabym aby dostała ten swój wymarzony prezent
          • carpediem30 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 00:09
            W takim razie na allegro jeszcze są.

Zamów kurierem i z głowy.
            • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 00:23
              tak są wystawione tylko 2 szt i cena już jest absurdalna przeszło 200 zł
            • paniwaz Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 00:24
              Dzisiaj widziałam w warszawskim Blue City w Cartoon Planet na poziomie minus 1.
              Pani Wąż
              • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 19:21
                dzwoniłam i nie ma
    • pia_ Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 08:04
      Będę dzisiaj lub jutro w Tesco we Wrocławiu, ta lalka jest w gazetce
      promocyjnej, więc jak będzie to ją wezmę. Podaj mi swój nr telefony
      na sklep@kolorowakraina.pl
      • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 08:55
        dzięki, będę ogromnie wdzięczna, w łódzkich już w momencie ukazania się gazetki
        zostały wykupione - cena była dość atrakcyjnasmile
        napisałam maila
        • aaniaaa Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 09:12
          www.allegro.pl/item509046400_bratz_magiczne_wlosy_magic_hair_nowosc_hit.html
          czy to ta lalka?
          • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 09:14
            nie, ta:
            www.allegro.pl/item507565968_bratz_do_stylizacji_jade_the_movie.html
    • kanna Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 10:34
      ja kupilam w Realu w markach, niecałe 50 zł, ale to juz ze dwa
      tygodnie temu...
      • ju_mi Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 15:01
        Własnie wróciłam z Reala (CH Krokus Kraków) i było tych lalek
        zatrzęsienie. Większość własnie ok. 50zł.
        • pia_ do ju_mi 17.12.08, 15:09
          To nie ta lalka, te bratz do stylizacji (siedzące) kosztowały w
          Tesco w promocji 79,90.
        • martynak2005 Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 18:57
          ale czy jesteś pewna że ta która jest w moim linku?
          jeśli tak to czy mogłabyś podać mi tel. na gazetowy?
    • pia_ Re: jestem załamana gdzie dostanę jeszcze BRATZ d 17.12.08, 15:10
      Nie mam dobrych wiadomości, ani w Tesco, ani w Smyku nie ma już tych
      lalek sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka