minkapinka 07.02.09, 08:54 pojawiły się juz w sklepach? www.kappahl.com/ProductImages/KAW_523035_F_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulakasia Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 09:59 byłam akurat w Klifie w Gdyni i nie było Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 15:58 Widziałam w środę w Arkadii. Ale nie podobały mi się - ten materiał jest bardzo cienki, taki jakby lejący i wyglada na podatny na rozdarcie, a błysk na żywo jest bardzo intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 16:24 czyli zobaczę kurtke i się z niej wyleczę A kolor podobny do tego ze zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 16:27 w reducie dzisiaj jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 16:32 Kolor tak, ale to jedyna w niej fajna rzecz, IMO, oczywiście Taka mi sie jakaś licha i bylejaka wydała... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 16:45 mnie tez się ten kolor podoba, dlatego pytam Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 16:56 W ogóle tegoroczna wiosenna kolekcja kurtek dzxiecięcych jest tragiczna. Kupuję dzieciom tylko kurtki Kappahla zarówno na zimę jak i na wiosnę. Zawsze były ładne i świetne gatunkowo. Teraz poszłam do sklepu, żeby kupić wiosenne i porażka. Upodobałam sobie ten model dla synka: www.kappahl.com/ProductImages/KAW_526970_F_1.jpg i niestety na żywo to straszna szmatka, więc kupiłam tę (na żywo jest bardziej zielona - khaki): www.kappahl.com/ProductImages/KAW_528679_F_1.jpg Dla córeczki kupiłam tę: www.kappahl.com/ProductImages/KAW_529404_F_1.jpg Ta jest niezła. Szkoda tylko, ze obie to sama bawełna, bez żadnej domieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Kappahl szukam kurtki 07.02.09, 18:01 Ja też przeszłam się dzisiaj z córką po sklepach w poszukiwaniu kurtki wiosennej i rzeczywiście w tym roku to tragedia. Kompletnie nie ma na czym oka zawiesić dlatego jeszcze czekamy, może jeszcze coś się pojawi? Poszukiwanej przez autorkę wątku kurtki dziś w Reducie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś