Dodaj do ulubionych

jakie pieluchy uzywacie i polecacie????????

31.03.09, 12:14
witam
ja uzywam tesco fioletowe sa tanie i ok w testach jakosc
porownywalna do hugisow -ktore tez sa dobre ale drozsze
Obserwuj wątek
    • atena12345 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 12:18
      polecam wyszukiwarkę wink
      • bweiher Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 13:11
        Ja też polecam wyszukiwarkę ponieważ jest strasznie dużo wątków na ten temat.Ale
        skoro już pytasz to mogę ci powiedzieć ze przy naszych bliźniakach używałam dużo
        pieluch i róznych firm.Zaczęłam od pampersów ale fundusze przy dwójce strasznie
        topniały w zwiazku z tym zaczęliśmy szukać tańszych pieluch.Tescowe fioletowe są
        super.Nie polecam Biedronkowych ani Rossmanowskich(mówię tu o naszym
        doświadczeniu,dużo mam się ze mną nie zgodzi).Huggisy i Happy też były.
        Dziewczyny na forum polecały Higieco-na www.pieluchy.net
        To duńskie,sprowadzane na zamówienie.
        Dla nas świetne,coś pomiędzy Huggiesami a Tescowymi.
        Cena super,kazdy wzór ma iny kształt.Możesz dobrać odpowiedni do Twojego dziecka.
        Bliźniaki mają 14 miesięcy i uzywamy właśnie Higieco już od dłuższego czasu.
        • lilac23 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 02.04.09, 09:48
          My używamy Biedronkowych i jesteśmy zadowoleni. Są elastyczne.
          Rossmanowe faktycznie blee. A Tescowe trafiły mi się ceratowane.
          Więcej nie kupię choćby nie wiem co.
    • ula2689 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 13:49
      orginalne pampers i jeszcze z kauflandu dobre są
    • semi-dolce Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 14:32
      Tesco fioletowe sa ok. Dada są ok. Huggiesy i zielone i czerwone ok. Pampersy i
      zielone i żółte ok. Jedyne co próbowałam i było do niczego to happy.
      • mama_nikodemka Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 22:11
        na poczatku uzywalam tylko i wylacznie huggiesow, teraz jak synek zaczal siadac
        to wole pieluchy z rozciagliwymi boczkami bo wydaje mi sie ze huggiesy go
        obciskaja w brzuszek, oryginalne pampersy moga "od biedy" byc ale nie przepadam
        za nimi, teraz uzywam dada z biedronki, sa fajne bo milsze od huggiesow i maja
        rozciagliwe boczki ale wydaja mi sie mniej chlonne niz huggiesy i pampersy,
        synek szybciej je zasikuje a w nocy wogole przsikuje wiec na noc zakladam
        huggiesa a wdzien dada, kupilam tez pieluchomajtki w tesco ale nie polecam bo
        wogole chlonne nie sa, mialam tez pampersy sleep&play ale tez malo chlonne jak
        dla mnie, zamawialam dunskie higieco i tez moga byc ale wole od nich huggiesy bo
        higieci wydaja mi sie troche sztywne, teraz mam ochote wyprobowac te fioletowe z
        tesco i mam pytanie czy one maja rozciagliwe boczki czy gumke z tylu? dada
        podobaja mi sie ale cenowo wychodza podobnie jak huggiesy wiec zadna to
        oszczednosc a te tescowe sa jednak sporo tansze
    • baby_4 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 08:46
      polecam z lidla tanie dobre i chłonnesmile
    • meggi80 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 08:56
      Happy Belli, a wcześniej Pampers, ale Pampers 3 jest dla mnie
      beznadziejny, stad zmieniłam na Happy
      • skierka27 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 09:49
        Z mojego doświadczenia bella happy nie są dobre.Te z lidla w miare,ale jak dla mnie nie za chłonne,no i cenowo wychodzą za sztuke wcale nie tak tanio.Huggies się sprawdziły,ale tylko 2,bo później 3 już nie.Jakieś duże,nieforemnesmileW tej chwili mamy pampersy i są ok,ale nie wiadomo jak długo.Jak znam życie,to i te z czasem trzeba będzie zmienić.
    • scarlett74 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 10:07
      happy,po pampersach dostaje wysypki,no i jak jest kupa wszystko
      wokół jest okupane,a huggisy sa za sztywne
      • itg Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 17:51
        a te tesco fioletowe to są całe papierowe czy z ceratką i ile wychodzi za sztukę?
        • zimka_s Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 20:29
          Tesco fioletowe nie są ceratkowe, więc ok, do tego ładnie wyglądają
          i się sprawdzają. Ale mają kształt jak Happy i nie mają
          rozciągliwych boczków, niestety. A Happy są dla mnie fatalne właśnie
          ze względu na kształt. Jakieś takie dziwne. Rozlazłe. Pampersy ok,
          ale tylko z rozciągliwymi boczkami. Najbardziej pasują mi te z
          rossmana, ale tylko te Baby dream. Może jeszcze wypróbuję z
          biedronki, ale ogólnie to Baby dream z rossmana.
    • anaveronika Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 21:29
      babydream z Rossmanna. jak dla mnie lepsze od Pampersów. teraz uzywamy 3, maja z tyłu gumke tzn taki sciągacz. moze są troszke mniej miękkie ale bardziej chłonne
      • pingwinek13 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 21:45
        Mi sprawdziły się Happy przy dwójce dzieci, są rewelacyjnesmile
    • betty842 fioletowe z Tesco 02.04.09, 07:47
      Miałam ostatnio huggissy ale totslna porażka (rozciągliwe boki są
      tak sztywne że mały ma bioderka otarte).Poza tescowymi używam czasem
      dada z biedronki (nie mają gumki na pleckach ale rozciągliwe boki są
      bardzo mięciutkie).
      • bweiher Re: fioletowe z Tesco 02.04.09, 11:33
        Trzeba dodać jeszcze ze Tesco ma rózne pieluchy i ta mamy co chcą wypróbować
        Tescowych niech pamiętają że my polecamy FIOLETOWE. Te nie są z ceraty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka