robert35o2 31.03.09, 12:14 witam ja uzywam tesco fioletowe sa tanie i ok w testach jakosc porownywalna do hugisow -ktore tez sa dobre ale drozsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atena12345 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 12:18 polecam wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 13:11 Ja też polecam wyszukiwarkę ponieważ jest strasznie dużo wątków na ten temat.Ale skoro już pytasz to mogę ci powiedzieć ze przy naszych bliźniakach używałam dużo pieluch i róznych firm.Zaczęłam od pampersów ale fundusze przy dwójce strasznie topniały w zwiazku z tym zaczęliśmy szukać tańszych pieluch.Tescowe fioletowe są super.Nie polecam Biedronkowych ani Rossmanowskich(mówię tu o naszym doświadczeniu,dużo mam się ze mną nie zgodzi).Huggisy i Happy też były. Dziewczyny na forum polecały Higieco-na www.pieluchy.net To duńskie,sprowadzane na zamówienie. Dla nas świetne,coś pomiędzy Huggiesami a Tescowymi. Cena super,kazdy wzór ma iny kształt.Możesz dobrać odpowiedni do Twojego dziecka. Bliźniaki mają 14 miesięcy i uzywamy właśnie Higieco już od dłuższego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilac23 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 02.04.09, 09:48 My używamy Biedronkowych i jesteśmy zadowoleni. Są elastyczne. Rossmanowe faktycznie blee. A Tescowe trafiły mi się ceratowane. Więcej nie kupię choćby nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
ula2689 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 13:49 orginalne pampers i jeszcze z kauflandu dobre są Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 14:32 Tesco fioletowe sa ok. Dada są ok. Huggiesy i zielone i czerwone ok. Pampersy i zielone i żółte ok. Jedyne co próbowałam i było do niczego to happy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 31.03.09, 22:11 na poczatku uzywalam tylko i wylacznie huggiesow, teraz jak synek zaczal siadac to wole pieluchy z rozciagliwymi boczkami bo wydaje mi sie ze huggiesy go obciskaja w brzuszek, oryginalne pampersy moga "od biedy" byc ale nie przepadam za nimi, teraz uzywam dada z biedronki, sa fajne bo milsze od huggiesow i maja rozciagliwe boczki ale wydaja mi sie mniej chlonne niz huggiesy i pampersy, synek szybciej je zasikuje a w nocy wogole przsikuje wiec na noc zakladam huggiesa a wdzien dada, kupilam tez pieluchomajtki w tesco ale nie polecam bo wogole chlonne nie sa, mialam tez pampersy sleep&play ale tez malo chlonne jak dla mnie, zamawialam dunskie higieco i tez moga byc ale wole od nich huggiesy bo higieci wydaja mi sie troche sztywne, teraz mam ochote wyprobowac te fioletowe z tesco i mam pytanie czy one maja rozciagliwe boczki czy gumke z tylu? dada podobaja mi sie ale cenowo wychodza podobnie jak huggiesy wiec zadna to oszczednosc a te tescowe sa jednak sporo tansze Odpowiedz Link Zgłoś
baby_4 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 08:46 polecam z lidla tanie dobre i chłonne Odpowiedz Link Zgłoś
meggi80 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 08:56 Happy Belli, a wcześniej Pampers, ale Pampers 3 jest dla mnie beznadziejny, stad zmieniłam na Happy Odpowiedz Link Zgłoś
skierka27 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 09:49 Z mojego doświadczenia bella happy nie są dobre.Te z lidla w miare,ale jak dla mnie nie za chłonne,no i cenowo wychodzą za sztuke wcale nie tak tanio.Huggies się sprawdziły,ale tylko 2,bo później 3 już nie.Jakieś duże,nieforemneW tej chwili mamy pampersy i są ok,ale nie wiadomo jak długo.Jak znam życie,to i te z czasem trzeba będzie zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 10:07 happy,po pampersach dostaje wysypki,no i jak jest kupa wszystko wokół jest okupane,a huggisy sa za sztywne Odpowiedz Link Zgłoś
itg Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 17:51 a te tesco fioletowe to są całe papierowe czy z ceratką i ile wychodzi za sztukę? Odpowiedz Link Zgłoś
zimka_s Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 20:29 Tesco fioletowe nie są ceratkowe, więc ok, do tego ładnie wyglądają i się sprawdzają. Ale mają kształt jak Happy i nie mają rozciągliwych boczków, niestety. A Happy są dla mnie fatalne właśnie ze względu na kształt. Jakieś takie dziwne. Rozlazłe. Pampersy ok, ale tylko z rozciągliwymi boczkami. Najbardziej pasują mi te z rossmana, ale tylko te Baby dream. Może jeszcze wypróbuję z biedronki, ale ogólnie to Baby dream z rossmana. Odpowiedz Link Zgłoś
anaveronika Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 21:29 babydream z Rossmanna. jak dla mnie lepsze od Pampersów. teraz uzywamy 3, maja z tyłu gumke tzn taki sciągacz. moze są troszke mniej miękkie ale bardziej chłonne Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinek13 Re: jakie pieluchy uzywacie i polecacie???????? 01.04.09, 21:45 Mi sprawdziły się Happy przy dwójce dzieci, są rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 fioletowe z Tesco 02.04.09, 07:47 Miałam ostatnio huggissy ale totslna porażka (rozciągliwe boki są tak sztywne że mały ma bioderka otarte).Poza tescowymi używam czasem dada z biedronki (nie mają gumki na pleckach ale rozciągliwe boki są bardzo mięciutkie). Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: fioletowe z Tesco 02.04.09, 11:33 Trzeba dodać jeszcze ze Tesco ma rózne pieluchy i ta mamy co chcą wypróbować Tescowych niech pamiętają że my polecamy FIOLETOWE. Te nie są z ceraty. Odpowiedz Link Zgłoś