mamanatalki87 09.04.09, 20:26 Moja córka ( prawie) 2 lata ... Ma świra na punkcie teletubisiów ... Zastanawiam się nad kupnem jej na urodziny takiego domku ... Czy mają wasze dzieci ? Jak się sprawuje ? Czy widział ktoś gdzieś w promocji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: DOMEK Teletubisi ... Pytanie ... 09.04.09, 21:10 Mamy taki domek. Kupowałam na Allegro za niewiele ponad 100 zł z wysyłką. W komplecie 4 teletubisie. Jest bardzo fajny - polecam. Wrzuca się teletubisie do 3 otworów zjeżdzają po zjeżdzalniach, odkurzacz się porusza i wiatraczek też. Wysokość ok 30 cm - nie jest za mały. Dla dwulatki akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.mama.kamilka Re: DOMEK Teletubisi ... Pytanie ... 09.04.09, 21:33 Właśnie sprzedaję na allegro taki domek po synku. Kupowałam go gdy miał chyba 1,5 roku. Od czasu do czasu się nim bawił, ale sam nie był na tyle kreatywny, musiałam mu podpowiadać jak się bawić tymi teletubisiami, najczęściej robiliśmy urodziny albo chodziliśmy na spacerki Dobra jakość jeśli chodzi o firmę Tomy. Nic nam się nie zepsuło, ale synek też nie rzucał plastikowymi elementami. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: DOMEK Teletubisi ... Pytanie ... 09.04.09, 21:56 U nas nie sprawdził się w ogóle. Był w użyciu może przez tydzień a potem brak jakiegokolwiek zainteresowania. Zostawiłam go dla drugiego synka, ale ten z kolei woli oglądac bajki starszego brata a nie jakieś teległupisie Odpowiedz Link Zgłoś