czarna.perla 17.05.09, 00:45 córa ma rok i miesiąc, chciałabym kupić jej szmacianą lale, możecie jakieś polecic? na allegro wszystkie wyglądaja podobnie. chciałabym żeby cała był z tkaniny, bez plastikowych czy gumowych elementów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phi.phi Polecam 17.05.09, 09:22 www.teddykompaniet.pl/index.php?/site/Produkty/Lalki Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Polecam 17.05.09, 11:42 Też mamy laleczke teddykompaniet - jest urocza, ale córeczce sie nie spodobała. Dostała ja w wieku 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Re: Polecam 17.05.09, 13:11 agni71 napisała: > Też mamy laleczke teddykompaniet - jest urocza, ale córeczce sie nie > spodobała. Dostała ja w wieku 2,5 roku. Ja na szczęście mam synka i on dostał taką lalkę jak miał jakieś 1,5 roku i jest zadowolony. Jeśli chodzi o dziewczynki to prawie 2 letnia chrześnica chwali sobie zabawę taką lalą Jak widać, wszystko zależy od modelu, albo raczej modela, czy też modelki )) Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Polecam 17.05.09, 13:01 Z linka ktory podała pia mamy Lotte. Czarna perło uważam,ze nasze córki jeszcze ciut za małe na takie lale ale na przyszłość będzie jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
phi.phi Re: Polecam 17.05.09, 13:10 martulka79 napisała: > Z linka ktory podała pia mamy Lotte. ? Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 Re: Polecam 17.05.09, 19:03 phi.phi napisała: > martulka79 napisała: > > > Z linka ktory podała pia mamy Lotte. > > ? O Matko phi.phi przepraszam!!! Widzisz pia mi w krwe weszla na tym forum najczesciej sie udziela i pomyliłam nicki > O matko Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Lala szmaciana- jaka? 17.05.09, 12:51 Mam większą i mniejszą (z tych klasycznych) - przecudne. Dziecko ma różne fazy na zabawę, raz chodzi cały dzień z lalką pod pachą, raz w ogóle nie zwraca uwagi, ale generalnie bardzo lubi. Ja uwielbiam Dla mnie są to takie prawdziwe szmacianki w dobrym, starodawnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lala szmaciana- jaka? 17.05.09, 13:28 Córka miała lalę z Teddykompaniet, ale jakoś niezbyt się nią bawiła. Zdecydowanie wolała szmacianego bobaska z pieluszką K's Kids, którego dostała na roczek www.sklep.dzidzio.pl/zdjecia/18496.jpg Teraz jest mnóstwo szmacianek, niestety podobają mi się z regóły te drozsze www.petitbaby.pl/Bawmy_sie_zabawki/lalki/BABY_CHLOE_laleczka-500.html www.petitbaby.pl/Bawmy_sie_zabawki/lalki/BABY_ZOE_laleczka-499.html www.dadum.pl/go/_category/?idc=60_170&gclid=CMSrjJGdw5oCFYND3godqRsnrQ kidykid.com/products.php?id=397 kidykid.com/products.php?cat=20405 Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Lala szmaciana- jaka? 17.05.09, 21:30 u nas szmaciana lalka marki haba, taka jaskrawo kolorowa, razem z czyms w rodzaju przenosnego lozeczka, tez szmacianego Odpowiedz Link Zgłoś
betimek Re: Lala szmaciana- jaka? 17.05.09, 21:36 My kupiliśmy córce lalę Siv z Teddykompaniet na Gwiazdkę, jak miała ciut ponad rok. Wtedy nie była nią bardzo zainteresowana. Zaczęła się nia bawić jak miała rok i trzy miesiące mniej więcej. Od tego czasu do teraz (ma 1,5 roku) uwielbia lalę Wszystko zależy od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
niiitka Re: Lala szmaciana- jaka? 18.05.09, 07:55 moja 1,5 roczna córcia dostała jedną z tych: sti.net.pl/~electromarek/lalki2/album1/index.html www.lawendowagrzadka.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lala szmaciana- jaka? 18.05.09, 08:11 Piękne są te laleczki z Lawendowej Grządki. Odpowiedz Link Zgłoś