basiaikarol 16.06.09, 14:28 czy ktoś miał lub widział te sandałki ?, interesuje mnie czy nadają się na szczupła stopę i czy podeszwa jest dostatecznie elastyczna img8.imageshack.us/img8/8439/img5243.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: sandałki Geox 16.06.09, 14:52 Widziałam podobny model z taką samą podeszwą, niestety nie jest elastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: sandałki Geox 16.06.09, 16:18 szkoda bo cenę okazyjną znalazłam dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: sandałki Geox 16.06.09, 17:05 moja corka (2,5-latka) ma takie www.onlineshoes.com/productpage.asp?gen=w&pcid=138548 model podobny mysle - i nie sa twarde. superelastyczne tez nie. ja kupilam je w sklepie stacjonarnym po przymierzeniu i akceptacji ich przez corke. teraz chodzi w nich i nie widze zeby byly niewygodne stopke tez ma raczej szczupla (przykladowo mamy model ecco takie a'la baletki i niestety po przyjrzeniu sie w domu stwierdzilismy ze sa za szerokie), poza tym tam jest regulacja na rzepy wiec mozna scisnac stopke Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: sandałki Geox 16.06.09, 20:39 Moja córeczka teraz chodzi w różowych sandałkach z powyższego linku (zeszłe lato w srebrnych) i to są jedyne które pasują na jej mega szczupłą stopę, ich dużym atutem jest regulacja na rzepy w trzech miejscach, a podeszwy może nie mają b.elastycznej, ale na pewno nie jest twarda. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: sandałki Geox 16.06.09, 21:36 dzięki Dziewczyny za pomoc ,na Was zawsze można liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sandałki Geox 17.06.09, 00:14 Mialam kiedys dla córki sandałki nie takie, ale na tego typu podeszwie i trzeba bylo zwrócić, bo nie dośc, że obcas dośc wysoki jak na wówczas 5 czy 6 letnie dziecko (w efekcie nózka leciała do przodu), to jeszcze pasek za pieta kończy sie wczesniej niz podeszwa (efekt - jeszcze bardziej stopa popychana do przodu - palce wystawały z buta, a z tyłu byl centymetr luzu), i po trzecie pasek za pietą był bardzo wiotki i pieta doslownie latała na boki (ryzyko skrecenia nózki). Po tym doświadczeniu nie kupie nigdy Geoxów bez przymierzenia Odpowiedz Link Zgłoś