bleblee 26.06.09, 21:32 Hej, możecie polecić jakieś fajne bajki ciekawie czytane które zainteresują dziecko. Moje dziecko było zachwycone tym: Bajki czytane przez aktorów ale już się znudziło i szukamy czegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetaforum Re: bajki do słuchania 26.06.09, 21:37 Proszę www.bajkigrajki.pl/index.php?go=produkty&bajki Odpowiedz Link Zgłoś
bleblee Re: bajki do słuchania 27.06.09, 12:07 gazetaforum napisała: > Proszę > www.bajkigrajki.pl/index.php?go=produkty&bajki nie otwiera mi się ta strona ale za to znalazłam jedną darmową bajeczkę tylko ja już wcześniej ją wykupiłam w pakiecie bajki.strefa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
talablaska Re: bajki do słuchania 29.06.09, 13:59 Zgadzam się z przedmówcą-świetne bajki, kiedyś na płytach winylowych teraz na CD. Polecam "Drzewko Abybaby". Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: bajki do słuchania 27.06.09, 12:11 Możesz też skorzystać z 'Chomika', jest tam tego mnóstwo - można odtwarzać ze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
bleblee Re: bleblee 29.06.09, 08:04 zona_mi napisała: > Odbierz, proszę, pocztę gazetową. > ok wykonane Odpowiedz Link Zgłoś