anilachim 02.08.09, 22:04 chciałabym kupić dla czterolatki. Bardzo proszę o opinie mamy posiadaczek tego cuda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaaoli Re: Lalka Chou Chou Learning 02.08.09, 22:37 Odradzam, kupiłyśmy, moja czteroletnia wówczas córka miała ją niecały tydzień i sprzedałam (ze sporą stratą oczywiście) na allegro. Lalka denerwująca, prosi mamusię (czyli właścicielkę lalki) o picie, czytanie, a mamusia nie nadąża z wykonywaniem jej poleceń, co ją irytuje i zniechęca. Po jednym dniu rzucona w kąt, a jej gadki mamusiu chce mi się pić, mamusiu poczytaj mi bajeczkę już po kilku godzinach mnie doprowadzały do szewskiej pasji, gdy widziałam, że dziecko nie nadąża z wykonywaniem jej komend. W dodatku chce jeździć na rowerku i o niego prosi, a jego oczywiście nie ma w zestawie, tylko trzeba dokupić za sporą kasę, dziecko odpowiada: ale ty nie masz rowerku i pyta mnie gdzie jest dla niej rowerek. U nas w domu totalna porażka! Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lalka Chou Chou Learning 03.08.09, 09:03 Moja wtedy pięciolatka jak dostała lalkę to bawiła się nią moze z 2 dni. Za komendami nadążała, ale setnie się nimi znudziła. Teraz bawi się lalką tylko kiedy przyjdą koleżanki (nie włącza głosu), a i to ostatnio niezbyt często, bo 6-latki wolą zabawy Polly Pocket. Także nie polecam, jakoś więcej zabawy miała z Baby Born i Baby Annabell. Odpowiedz Link Zgłoś
anilachim Re: Lalka Chou Chou Learning 04.08.09, 02:54 A już myślałam,że znalazłam fajny prezent. Dziękuje za odpowiedzi. A może poleciłybyście jakąs inną lakę funkcyjną? Odpowiedz Link Zgłoś