aska_kotek 06.01.05, 20:25 Jestem z Warszawy, termin mam na początek marca w zawiązku z tym mam problem, w którym szpitalu najlpiej rodzić, czy jest jakas strona z opiniami o szpitalach ?! Z góry dzieki !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolalilu Re: Szpitale 06.01.05, 20:28 cofnij się o jeden poziom i znajdziesz podforum szpitale... tam najpierw poczytaj - a poźniej pytaj o to czego nie znajdziesz w istniejących już postach. Odpowiedz Link Zgłoś
aska_kotek Re: Szpitale 06.01.05, 20:43 Niestety nie ma tam opini matek o szpitalach, a takie opinie interesowałyby mnie najbardziej ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolalilu Re: Szpitale 06.01.05, 21:07 ? to znaczy? Jest tam masa, masa opinii o szpitalach - właśnie matek... Weszłaś napewno tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
azymut17 Fundacja Rodzić po ludzku 06.01.05, 23:17 Polecam strony Fundacji. Nie przestrasz się, tam są opinie w większości negatywne, ale to też jest ważne. Poza tym jest też kilka pozytywnych. www.rodzicpoludzku.pl Powodzenia Anna też z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś