uszka 13.04.05, 20:03 Czymaciewciazy problemy z cera. Ja jestem w 20 tyg i co chwilena brodzie wyskakuje mi nowy syfek i tak na okraglo. Czy jest na to jakas metoda. Poradzcie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be-ko Re: cera 13.04.05, 22:56 Chyba niewiele sie da zrobić mam ten sam problem (21 tc)i powoli sie z nim oswajam. Kobitki radzą kupic jakiś delikatny krem dla wrazliwej cery (nawet taki dla dzieci - np. Penaten), ja przetestowałam już wiele z nich, niestety z marnym skutkiem. Niestety, chyba nie mamy wyjścia, musimy czekać aż sam problem zniknie. Podobno pod koniec ciąży powinno byc lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
nikus1 Re: cera 14.04.05, 08:31 Cera faktycznie z czasem sie poprawia, choc nie zgodze sie, ze trzeba czekac na to bezczynnie. Przejrzyj sobie archiwum w tym temacie, a znajdziesz informacje, co bezpiecznie mozna w ciazy stosowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyrtek3 Re: cera 14.04.05, 15:14 ja jestem w 18 tygodniu i nigdy nie miałam takiej cery!! Jestem załamana,mam nadzieje że to na córke,bo synka już mam,ale jak będzie chłopak to też bedzie fajnie,ale jestem kosmetyczka i juz wszystko robilam i zadnej poprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiulek1978 Re: cera 14.04.05, 15:25 hej,ja też miałam okropne problemy do ok 20-21tc,teraz to 25tc i jest lepiej,używam systematycznie kremu nawilżającego i mleczka do cery wrażliwej z serii KOLASTYNY "Piekno NATURY",mi pomoga,chociaż to nic wyszukanego ale jest lepiej.I ta cera to wcale nie na dziewczynke jak ktoś tam sugerował,a na synka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś