Dodaj do ulubionych

termin 27 sierpien

23.08.05, 15:54

Obserwuj wątek
    • magdarog Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 16:02
      Ja mam termin na przyszla srode (31 sierpnia),i tak samo nie moge sie
      doczekac ..nic mnie nie bierze...czop na miejscu wody tez smile)Sex uprawiam
      codziennie ,sprzatam piore gituje i nic!Pozatym spac w nocy nie moge bo albo
      sikam co pol godzinki,albop niewiadomo po czym mam zgage na ktora nic chyba nie
      dziala....Pozatym doczekac sie nie moge malenstwa tym bardziej ze nie wiem co
      bedzie smile)Mam takie male pytanie czy ktorejs z was tez sztywnieje noga??Mnie
      jak dzidzia ucisnie chyba w nerwa to malo sie nie przewroce bo mi od razu
      noge ''lamie'' a zwlaszcza w pachwinie!Czy ktos tez tak ma??Pozdrawiam
      • luiza1pop Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 16:55
        Ja tez tak mam, to 39 tydz. termin na 3 wrzesnia. Nieustannie sikam, a jak
        wracam z toalety i znowu musze sie polozyc to zastanawiam sie na ktorym boku
        spalam uprzednio zeby na nim sie nie polozyc, wszystko mnie bolisad Nie dosc ze
        sztywnieje, to jeszcze bol miednicy , wrr.Pozdrawiam
        • azbestowestringi Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:17
          ja mam termin na 27 sierpnia i tez nic. ale w sumie dobrze sie czuje, troche
          puchne i jak tak sie bede dalej czula to moge 2 tygodnie przeterminowac smile
          nie panikuje, nie wywoluje domowymi sposobami... jak sie bejbasowi znudzi
          siedzenie w srodku to sama wyjdzie.
          tyle zesmy przechodzily juz miesiecy w tej ciazy to nie ma co sie niecierpliwic
          pod sam koniec...
          chociaz oczywiscie, chcialabym juz przytulic tego mojego upiorka, przez ktorego
          kopanie mam siniaki na wszystkich narzadach wewnetrznych hehehe
          pozdrawiam
      • kamilla77 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 20:06
        Ja tak mam. Termin z OM na 25 sierpnia a z USG na 28 sierpnia. I dzis sie
        dowiedzialam od lekarza ze ten najbardziej prawdopodobny termin to 28 sierpnia.
        A juz myslalam, ze wczesniej, bo bol w podbrzuszu i w krzyzu jak na okres.
        Lekarz powiedzial ze to normalne. A jeszcze dzisiaj wszedl mi taki bol w prawa
        noge i po prawej stronie krzyza. Boli przy kazdej zmianie pozycji. To
        wyczekiwanie i te bole w ostanich dniach sa koszmarem, a malutka jeszcze wcale
        nie spieszy sie na ten swiat.
    • kora01 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:30
      Ja miałam termin na 21 i do dziś nic. Moje Maleństo coraz mniej się rusza ale
      za to jak chodzimy na KTG do szpitala to szaleje okropnie, chyba nie lubi
      słuchać swojego serduszka jak i tatuś. Lekarze mówią, że wszystko oki więc
      pozostaje tylko czekać. W końcu wyznaczony termin to nic pewnego. TroszQ się
      już dłuży ale wiem, że z Maluszkiem wszystko dobrze to niech sobie jeszcze u
      mnie w brzuszku pobędzie, gdzie mu będzie lepiej. Pozdrawiam i wytrwałości
      życzę.smile))
    • gosik751 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:50
      ja też mam termin 27 sierpnia, ale u mnie cos sie zaczęło dziać (brzuch się
      opuścił i pojawił sie zabarwiony na różowo śluz no i coraz czestsze skurcze
      przepowiadające). jutro ide do szpitala w celu zbadania stanu gotowości przez
      moją położną. nie nastawiam się jednak na poród w terminie. co będzie to
      będzie. czuje sie jednak nienajgorzej oprócz tego, że mogłabym bez przerwy
      latać na siku.

pozdrawiam serdecznie
    • martusia251 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 20:02
      ja mam termin na 26 sierpnia, dzisiaj byłam na ktg i wszystko ok. Szyjka 1,5 cm
      i wszystko na miejscu. Jedynie pociesza mnie fakt że mam skurcze
      przepowiadajace ale coraz boleśniejsze. Jeżeli intuicja mnie nie myli to
      maleństwo bedzie dopiero po terminie.
    • no_i_coz Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 22:13
      ja mam termin wg USG na jutro..ha! ale wg.moich obliczen rowne 9 miesiecy
      przypada na 27go smile Moja mama urodzila sie w tym dniu- dobre osoby rodza sie w
      tym dniu smile) jak tez w wiele innych dniwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka