magdarog Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 16:02 Ja mam termin na przyszla srode (31 sierpnia),i tak samo nie moge sie doczekac ..nic mnie nie bierze...czop na miejscu wody tez )Sex uprawiam codziennie ,sprzatam piore gituje i nic!Pozatym spac w nocy nie moge bo albo sikam co pol godzinki,albop niewiadomo po czym mam zgage na ktora nic chyba nie dziala....Pozatym doczekac sie nie moge malenstwa tym bardziej ze nie wiem co bedzie )Mam takie male pytanie czy ktorejs z was tez sztywnieje noga??Mnie jak dzidzia ucisnie chyba w nerwa to malo sie nie przewroce bo mi od razu noge ''lamie'' a zwlaszcza w pachwinie!Czy ktos tez tak ma??Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luiza1pop Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 16:55 Ja tez tak mam, to 39 tydz. termin na 3 wrzesnia. Nieustannie sikam, a jak wracam z toalety i znowu musze sie polozyc to zastanawiam sie na ktorym boku spalam uprzednio zeby na nim sie nie polozyc, wszystko mnie boli Nie dosc ze sztywnieje, to jeszcze bol miednicy , wrr.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:17 ja mam termin na 27 sierpnia i tez nic. ale w sumie dobrze sie czuje, troche puchne i jak tak sie bede dalej czula to moge 2 tygodnie przeterminowac nie panikuje, nie wywoluje domowymi sposobami... jak sie bejbasowi znudzi siedzenie w srodku to sama wyjdzie. tyle zesmy przechodzily juz miesiecy w tej ciazy to nie ma co sie niecierpliwic pod sam koniec... chociaz oczywiscie, chcialabym juz przytulic tego mojego upiorka, przez ktorego kopanie mam siniaki na wszystkich narzadach wewnetrznych hehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 20:06 Ja tak mam. Termin z OM na 25 sierpnia a z USG na 28 sierpnia. I dzis sie dowiedzialam od lekarza ze ten najbardziej prawdopodobny termin to 28 sierpnia. A juz myslalam, ze wczesniej, bo bol w podbrzuszu i w krzyzu jak na okres. Lekarz powiedzial ze to normalne. A jeszcze dzisiaj wszedl mi taki bol w prawa noge i po prawej stronie krzyza. Boli przy kazdej zmianie pozycji. To wyczekiwanie i te bole w ostanich dniach sa koszmarem, a malutka jeszcze wcale nie spieszy sie na ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kora01 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:30 Ja miałam termin na 21 i do dziś nic. Moje Maleństo coraz mniej się rusza ale za to jak chodzimy na KTG do szpitala to szaleje okropnie, chyba nie lubi słuchać swojego serduszka jak i tatuś. Lekarze mówią, że wszystko oki więc pozostaje tylko czekać. W końcu wyznaczony termin to nic pewnego. TroszQ się już dłuży ale wiem, że z Maluszkiem wszystko dobrze to niech sobie jeszcze u mnie w brzuszku pobędzie, gdzie mu będzie lepiej. Pozdrawiam i wytrwałości życzę.)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosik751 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 18:50 ja też mam termin 27 sierpnia, ale u mnie cos sie zaczęło dziać (brzuch się opuścił i pojawił sie zabarwiony na różowo śluz no i coraz czestsze skurcze przepowiadające). jutro ide do szpitala w celu zbadania stanu gotowości przez moją położną. nie nastawiam się jednak na poród w terminie. co będzie to będzie. czuje sie jednak nienajgorzej oprócz tego, że mogłabym bez przerwy latać na siku. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
martusia251 Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 20:02 ja mam termin na 26 sierpnia, dzisiaj byłam na ktg i wszystko ok. Szyjka 1,5 cm i wszystko na miejscu. Jedynie pociesza mnie fakt że mam skurcze przepowiadajace ale coraz boleśniejsze. Jeżeli intuicja mnie nie myli to maleństwo bedzie dopiero po terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_i_coz Re: termin 27 sierpien 23.08.05, 22:13 ja mam termin wg USG na jutro..ha! ale wg.moich obliczen rowne 9 miesiecy przypada na 27go Moja mama urodzila sie w tym dniu- dobre osoby rodza sie w tym dniu ) jak tez w wiele innych dni Odpowiedz Link Zgłoś