dodkowska 14.06.06, 14:27 od jakiegos czasu najczesciej jak ide cos zaczyna mnie kuc w drogach rodnych moze ma ktorac z was podobnie o czym top swiadczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzyppolny Re: kucie?? 14.06.06, 14:47 Może kowal, skoro kuje. Chyba że chodzi Ci o KŁUCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: kucie?? 14.06.06, 14:55 ty słuchaj a ty niebedz taka dowcipna bo jestes naprawde zalosna chyba niemasz co robic tylko krytykujesz innych Odpowiedz Link Zgłoś
patinka6 Re: kucie?? 14.06.06, 14:58 no jak tak zaczynasz... nie zdziwiłabym sie gdyby nikt Ci nie odpisał.... Odpowiedz Link Zgłoś
skrzyppolny Re: kucie?? 14.06.06, 15:17 Widzę, że wrażliwość,powiedzmy, leksykalna, nie jest już w cenie. Nie lekceważę Twoich niepokojów (w końcu po to jest to forum, żeby takowe rozwiewać), ale wątpia mi się przewracają, jak widzę taką "niedbałość" w pisowni. W każdym razie cieszę się, że już ktoś wyjaśnił, że to kłucie nie jest groźne. Pozdrawiam mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: kucie?? 14.06.06, 16:32 pielęgnujmy jezyk polski...na forum rówieżi na spokojnie dziewczyny bo złośc piękności szkodzi(sama by też sprostowała). Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Re: kucie?? 14.06.06, 17:00 dziewczyny czemu jesteście takie złośliwe.....zamiast wszystkie trzymać się razem....po to jest to forum, żeby sobie pomagać....to tak jej dokuczacie...nie każdy musi być we wszystkim do przodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: kucie?? 14.06.06, 17:24 W języku ojczystym wypadałoby, żeby jednak każdy był "do przodu" (nie wiem, czy znajomość własnego języka to takie "do przodu"). A panienka uprzejmością przy okazji też nie grzeszy Odpowiedz Link Zgłoś
76magda76 Re: kucie?? 14.06.06, 15:03 Nie zwracaj uwagi na glupie uwagi. Porostu to jedyne co maja do powiedzenia. Podobno klucie spowodowane jest powiekszaniem sie macicy i jest to jak najbardziej zdrowy objaw. Tez tak mam. Nie wiem w ktorym jestes tygodniu, czy w ogole jestes w ciazy. Czasami klucia przed ciaza mialam w czasie owulacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tyma1 prośba 14.06.06, 17:29 jak chcesz, żebysmy ci cos doradziły, to podaj konkrety (tydzień ciąży, gdzie i jak kłuje, jak dlugo. W przeciwnym razie my nie możemy nic wymyslić, bo nei znamy sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: prośba 14.06.06, 18:49 jestem w 34tyg. kLuje mnie na samej górze tak jakby przy dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
76magda76 Re: prośba 14.06.06, 18:56 No to niestety jeszcze nie moge sie wypowiedziec na ten temat , u mnie jeszcze poczatek, ale pewnie ktos sie znajdzie co ma podobne objawy w tym okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: prośba 14.06.06, 19:06 Ja jestem w 39 tc i też mam takie kłucia czasami szczególnie jak dzidziuś się przeciąga, jest to normalne, główka poprostu tam naciska Odpowiedz Link Zgłoś
kajusia1979 Re: prośba 15.06.06, 16:31 Witam!Kłucia często są sygnałem świadczącym o skracaniu się szyjki macicy. Zaczynają się na przełomie 34/35 tc. Jestem w 36 i też mi dokuczają. Moja ginekolog twierdzi, że narządy są już tak przekrwione, że czuje się kazdy ruch główki jako właśnie "kłucie". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: prośba 14.06.06, 21:28 jak to nie mozemy???? im mniej szczegolow tym wieksze pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
misspigy Re: prośba 15.06.06, 21:14 ja 36 tc - i też kłuje ... brrrr paskudne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś