velveciq 15.09.06, 08:22 Czy ktoś zna jakieś bezpieczne metody na trądzik w ciąży? NIestety zaczął mi się pojawiać (przed ciążą nie miałam) i nie wiem co robić - co wolno mi stosować a czego nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Kłopoty z cerą 15.09.06, 12:34 wolno ci wszystko stosowac myj zelem, rób peeling, smaruj kremem, prxzemywaj tonikiem a tak wogule jak masz takie problemy z cera to idż do kosmetyczki ona ci ładnie oczysci wsystko nałoży maseczki i powie co stosowac zeby bło skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: Kłopoty z cerą 15.09.06, 14:10 Na poczatku ciazy mialam straszne problemy z cera!!!!!Probowalam przeroznych dobrych i drogich kosmetykow,niestety nic nie pomagalo w 19 albo 20 tygodniu wszystko zaczelo sie ladnie goic i teraz ani sladu po tradziku! Radze uzbroic sie w cierpliwosc, to niestety hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
annabed74 Re: Kłopoty z cerą 15.09.06, 21:03 tez tak mialam w ciazy,okropnosc!to nie byl tradzik,ale przebarwienia,sprawka hormonow,niestety...na zdjeciach ze szpitala wygladam masakrycznie... przejdzie po porodzie,badz cierpliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: Kłopoty z cerą 15.09.06, 21:12 Codziennie wieczorem smaruj twarz Sudocremem. Mi pomogło, efekty widać już było po trzech użyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
gingerrr Re: Kłopoty z cerą 15.09.06, 21:49 tez to miałam na początku i zwalczyłam,tzn tak mi sie wydawało. w 21 tyg. wróciło i teraz mam paskudnego pryszcza na brodzie , której to cholery nie da się za chińskiego boga niczym zwalczyć . chyba sobie jakąś farbką pomaluje go na srebrno i będę udawała,że mam kolczyk, bo mi sie pomysły skończyły Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: Kłopoty z cerą 17.09.06, 20:21 Dzięks Juz się bałam że będę musiała tak z tymi krostkami przez całą ciążę.. Zacznę jutro od sudocremu, mam nadzieję że pomoże! Dzięki za rady! Odpowiedz Link Zgłoś