anula510 28.03.07, 13:14 jestem w 14 tygodniu ciaży,wczoraj byłam na wizycie u lekarza prowadzącego badał mnie ,po badaniu zaczęłam plannic czy to normalne.Wcześniej 2 razy poroniłam boję sie żebytez tak sie nie stało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: badanie 28.03.07, 13:33 mi lekarz powiedzial, ze moge plamic po badaniu cytologicznym, ale nie plamilam. W twojej sytuacji zadzwonilabym do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty29 Re: badanie 28.03.07, 14:02 Witam, Nie denerwuj się. Możliwe, że to krwawienie z szyjki macicy. Mogło dojść do małego uszkodzenia podczas badania. Dla pewności skonsultowałabym się z lekarzem albo pojechała na ostry dyżur, ale myślę że będzie dobrze. Ja też wcześniej 2 razy poroniłam i też w 14 tc miałam dosyć intensywne plamienie. Ale na ostrym dyżurze okazało się, że z dzieckiem wszystko w porządku a takie plamienia podobno mogą się zdarzyć. Tak więc kontakt z lekarzem na pewno wpłynie pozytywnie na Twoje nerwy Powodzenia. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś