kasiaroz3 19.04.07, 11:31 aa kiedy po tych kreskach pojawiają sie inne objawy. robiłam 2 testy-grube 2 krechy , beta 8000, jutro idę na usg , @ powinna pojawic sie 2 tyg temu, martwi mnie to ze za bardzo nie mam innych objawów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.m1976 Re: objawy 19.04.07, 11:43 Nie musisz miec objawów. jesli wszystko przebiega w porzaku to ciesz sie ze omijają Cię wymioty, zawroty głowy ...i inne mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: objawy 19.04.07, 12:50 a oprócz dwóch kresek też nie miałam żadnych objawów "ciążowych", a chłopak urodził się cały i zdrowy (57 i 3180g) Odpowiedz Link Zgłoś
daffodil5 Re: objawy 19.04.07, 14:26 Hej,jakis czas temu pisalam na forum, bo mialam ten sam problem, co TyCiaza potwierdzona testem i brak jakichkolwiek objawow. Teraz jestem w 9 tyg, maluszek rozwija sie prawidlowo, a ja w dalszym ciagu czuje sie rewelacyjnie (w dalszym ciagu brak klasycznych ciazowych objawow). Lekarka powiedziala mi, ze taka widocznie moja uroda i mam sie cieszyc,a nie martwicZycze Ci tego samego! Pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaroz3 Re: objawy 19.04.07, 15:57 trochę mnie uspokajacie, jutro usg , na pierwszym nie było nic widac ale lekarz powiedział ze to za wczesnie, zależy od sprzętu itp, ale ja się martwie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: objawy 19.04.07, 16:09 Ja nie miałam żadnych objawów (poza oczywiście brakiem miesiączki i rosnącym brzuchem)- gdyby nie brak okresu to przez pierwsze cztery miesiące bym się chyba nie zorientowała, że jestem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaroz3 Re: objawy 19.04.07, 16:25 wszystkie dziewczyny piszą o piersiach a mnie nawet one za bardzo nie dają sie we znaki, na początku plamiłam a w jednym dniu nawet lekko krwawiłam, lekarze potwierdzili ze tak ma być , ale co z tego ja się i tak zamartwiam Odpowiedz Link Zgłoś