Dodaj do ulubionych

propozycja

02.11.17, 14:14
czy myslicie ze to do dobry pomysl aby kazda z nas zalozyla osobny watek o sobie? i w nim podala nie tylko swoje imie wiek i wiek ciazy ale rowniez pare slow o rodzinie, hobby, pracy, miejscowosci z ktorej jest, zainteresowaniach , pasjach? co myslicie?
mysmy tak zrobily 10 lat temu na forum i fajnie to "gralo"bo kazdy kojarzl np jollyb ta z gor i kochajaca ksiazki i stinga, xyz z warszawy lubi jazz i ma 2 synkow itp itd
Obserwuj wątek
    • kowcia Re: propozycja 02.11.17, 14:41
      Ok. Ale moze jal sie "zamkniemy"
      Narazie kazdy tu wejsc i czytac.
      • wmiedzyczasie Re: propozycja 02.11.17, 17:17
        Cześć dziewczyny. Pomysł dobry, ale chyba jak juz forum będzie zamknięte.
        • jollyb Re: propozycja 06.11.17, 20:32
          podbijam pomysl, tylko niech ktos poradzi jak zamknac forum:)
          • mamusiakarola Re: propozycja 07.11.17, 08:51
            Wejdż do ustawień. Tam jest opcja - otwarte/zamknięte
            • kowcia Re: propozycja 07.11.17, 13:23
              tak, jest tam taka opcja, tylko jak je zamknę to nie ma żadnych uczestników (wczoraj bylo zamknięte na ok 3 godz), sądzę ze bede musiala zrobic listę i po kolei was zaprosić.
              • jollyb Re: propozycja 07.11.17, 13:25
                ja tam nic nie moge znalezc ale ja jestem anty talent, kurcze na pewno sie da, licze na Ciebie Monia ze to zamkniesz. albo ktos inny kto sie orientuje i potem nas pozaprasza:) jest nas juz fajna grupka i mozemy sobie o wszystkim popisac a reszta dziewczyn jak bedzie chciala przyjsc to je wpuscimy po prostu:)
                • kowcia Re: propozycja 07.11.17, 13:26
                  jutro zatem :)
                  zrobie listę
                  zamknę i zobaczymy co wyjdzie :)
                  • mamusiakarola Re: propozycja 07.11.17, 13:30
                    trzymamy kciuki aby się udało i abyśmy zostałe wpuszczone ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka