bibi198013 11.05.07, 08:52 ja dopiero jestem w 4 tyg i nagle od wczoraj mam bule w dole brzucha ( tak jak czasem kiedy jestem przed@) prosze podpowiedzcie mi po zaczynam sie denerwowac to moja pierwsza ciąża i dlugo oczekiwana )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beczek2 Re: bolacy brzuch 11.05.07, 08:56 Jeśli nie masz np. plamień to wszystko jest o.k, ale zawsze możesz się uspokoić u lekarza. Głowa do góry - wszystko będzie o.k) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: bolacy brzuch 11.05.07, 11:50 Witaj.Mialam ten sam problem na poczatku ciazy..i w sumie przez caly czas mnie bobolewal brzch..obecnie jestem w 38 tyg.i teraz tez mnie pobolewa jak na okres.To jest normalny stan..macica Ci sie powieksza i dlatego czujesz takie bole...ale przy nastepnej wizycie powiedz o tym lekarzowi,pedziesz spokojniejsza.Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego na nastepne tygodnie ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: bolacy brzuch 11.05.07, 16:31 przepraszam za bledy.... -brzuch -pobolewal -bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś