malinerro 22.09.07, 22:01 Według opisów na ulotce jest najczęściej stosowanym suplementem przez ciężarne kobiety. Poleciła go nam pani doktorowa. Czy szanowni Forumowicze słyszeliście coś na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiadamianka Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 10:17 słyszałam i stosuję w obecnej ciąży. Lekarz polecił od I trymestru, bo mam skłonności do anemii w ciąży, ale nie brałam, bo wyniki miałam jeszcze wtedy dobre, a takie suplementy mają to do siebie, że nasilają mdłości (jak już się bierze, to najlepiej na noc, żeby przespać najgorsze). Od II trymestru biorę regularnie i jest ok (ale przed spadającą hemoglobiną mnie nie uchronił, na szczęśnie nie ma mowy o jakiejś poważnej anemii). Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorela80 Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 10:23 Ja również go stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
avanitta Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 10:44 Stosowałam go w ciąży i podczas karmienia piersią (byłam na diecie bezmlecznej). Byłam z niego bardzo zadowolona. Mimo drakońskiej diety bardzo poprawił mi się stan włosów i skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
malinerro Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 11:55 Dzięki Dziewczyny za wpisy. Teraz wiem, że nie tylko moja Gosia stosuje Feminatal. Dobrych dni Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 11:56 Witaminy jak inne, pewnie niewiele się różni od np. Falvitu dla kobiet. Ja stosowałam Feminatal N i zamiennie Materne w obydwu ciążach. Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: suplement diety Feminatal N 23.09.07, 13:37 Ja, oprócz Foliku przez pierwsze 3 miesiące, nie brałam niczego... Po prostu starałam się rozsądnie odżywiać. Wszystkie wyniki są w normie, a lekarka nie może się nachwalć mojego stanu zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś