Dodaj do ulubionych

Wrocław - Dyrekcyjna

13.11.05, 19:50
Termin porodu mam wyznaczony na 4 stycznia 2006. Już wiem, iż będę miała
cesarkę. Tobędzie moje pierwsze dziecko. Jeszcze nie zdecydowałam się na
szpital, ale myślę o Dyrekcyjnej. Nie mam swojego lekarza prowadzącego. Jak
wygląda opieka nad matką i dzieckiem? I czy za coś trzeba płacić? Napiszcie coś...
Obserwuj wątek
    • mazurowa Re: Wrocław - Dyrekcyjna 14.11.05, 15:07
      Rodzilam na Dyrekcyjnej w marcu. Opieka lekarzy i poloznych bez zastrzezen,
      wrecz super BEZ zadnego placenia (chyba nie ma tam nawet takiej mozliwosci).
      Zastrzezenia mialabym tylko do warunkow nazwijmy to lokalowo-sanitarnych. Da
      sie wytrzymac pod warunkiem, ze z dzidzia jest wszystko ok i po trzech dniach
      wychodzisz do domu. My z coreczka niestety musialysmy zostac w szpitalu prawie
      3 tygodnie ze wzgledu na zakazenie bakteria i leczenie antybiotykiem i warunki
      mnie dobijaly, a bardzo wybredna nie jestem. Inna sprawa to skad ta bakteria???
      • agkz Re: Wrocław - Dyrekcyjna 14.11.05, 15:20
        Jeśli zakażenie nastąpiło w pierszych dobach po urodzeniu, to jednak
        prawdopodobnie jest to zakażenie wewnatrzmaciczne np. z niewyleczonego zęba,
        przeziębienia itp. Często się to niestety zdarza.
        • mazurowa Re: Wrocław - Dyrekcyjna 14.11.05, 17:14
          Niekoniecznie. To bylo zakazenie chlamydia, a napisalam, ze nie wiadomo skad,
          bo - jak sie okazalo po tescie - ja nie bylam zakazona. Nie chce winy zwalac na
          szpital, bo po tym, jak wszyscy byli tam pomocni i zaangazowani w czasie porodu
          i pozniej az mi glupio cos zlego pisac. Poza tym z tego, co slysze, w kazdym
          szpitalu zdarzaja sie zakazenia - widocznie trudno wytepic to paskudztwo, bo na
          pewno z tym walczasad
          • saga78 Re: Wrocław - Dyrekcyjna 30.11.05, 11:15
            Dziewczyny czy można załatwić sobie położna na Dyrekcyjnej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka