Gość: Tomek IP: 217.97.233.* 17.03.04, 09:22 A ja sie zgłosiłem na dawcę szpiku już ze 2 lata temu i do dziś nikt się do mnie nie odezwał, nie przeprowadzono badań ...... po prostu brak kasy na długofalowe działania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczeta Re: Czterolatek potrzebuje szpiku kostnego IP: *.kosmos.clubnet.pl 18.03.04, 00:21 A ja kiedyś siedząc w pracy czytałem sobie gazetę i zaintrygowało mnie coś.Właśnie ten temat.Pózniej wykonałem jeden telefon do Katowickiego Centrum Krwiodactwa i Krwiolecznictwa.Cztery miesiące pózniej zostałem zaproszony na badania.Dzisiaj zaliczam się do (nielicznego jak na potrzeby)rejestru potencjalnych dawców szpiku kostnego.Nieznaczy to ,że muszę zostać dawcą natychmiast bo to jest raczej nierealne.Mam jednak świadomość tego ,że może kiedyś dotrzeć do mnie wiadomość "jest biorca, chłopie rusz się trza komuś pomuc". A wtedy zrobie to bez wahanie się.Bezinteresownie wiedząc,że daję komus szansę na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gust@w Re: Czterolatek potrzebuje szpiku kostnego IP: *.toya.net.pl 25.03.04, 10:28 Wszystko cacy gdyby nie przekręcone nazwisko. Mający wielu przyjaciół w całej Polsce Tata Wojtusia, znany także pod ksywką "deGener" nazywa się IŁOWSKI a nie Iłowiecki, jak podała Autorka artykułu. Akcji pomocy dla Wojtusia poświęcona jest oddzielna witryna: wojtus.zapiecek.art.pl i tam można znależć wszelkie najświeższe informacje na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś