fiacik-f1 30.12.10, 20:55 Jak w średniowieczu. Tylko wtedy były garnki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szoferek1 Milion w słoikach 30.12.10, 21:31 Za taki proceder pwinni dostać po 25 lat do odsiadki,za świadome handlowanie trucizną. Straty skarbu państwa to jedno,a pozbawianie zdrowia i życia ludzi,to inna sprawa.Bo przecież ta wódka była rozprowadzana po małych sklepikach,gdzie nieświadomie ludzie kupują w dobrej wierze i nieraz się dziwią że gorzała zalatuje na podpałkę do grila.Sam kupiłem takiego Absoluta w prywatnym sklepie i dobrze że się zorientowałem że coś jest nie tak (wszystko wyglądało oryginalnie:naklejka akcyzy,etykieta,butelka),tylko w smaku jak rozpuszczalnik. Po zaniesieniu na policję(wraz z paragonem) zrobili kolesiowi nalot i zabrali koncesję na handel alkoholem,a ja wysądziłem z powództwa cywilnego od właściciela 35 tys. Tylko miałem szczęście że przeżyłem bo nie wypiliśmy tego gó...na! Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Milion w słoikach 31.12.10, 07:35 Tego procederu sie w Polsce niy wytympi. Nic, ino wiynziynia budować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxdcfvgbnm Re: Milion w słoikach IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 31.12.10, 10:02 Ale mozna go ograniczyć, poprzez legalizację destylacji. Po co mam pić sklepowe, skoro mogłbym pić legalnie swoje lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr zanieczyszczone.. jaaasne.. IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 10:44 a co maja pisac? ze lepsze niz oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
yyy-888 Re: Milion w słoikach 09.01.11, 21:52 Gratuluje, im więcej świadomych klientów tym mniejsza szansa na zakup takiego produktu. Uważam ze sprzedający powinien odpowiadać za probe zamachu na życie, gdyż w pełni świadomie próbuje kogoś zabić. Następny się zastanowi. Chociaż pazernych debili nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Milion w słoikach IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 12:20 Wile też zabrać,puścić w skarpetkach jak obiecał Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś