Dodaj do ulubionych

Milion w słoikach

30.12.10, 20:55
Jak w średniowieczu. Tylko wtedy były garnki.
Obserwuj wątek
    • szoferek1 Milion w słoikach 30.12.10, 21:31
      Za taki proceder pwinni dostać po 25 lat do odsiadki,za świadome handlowanie trucizną.
      Straty skarbu państwa to jedno,a pozbawianie zdrowia i życia ludzi,to inna sprawa.Bo przecież ta wódka była rozprowadzana po małych sklepikach,gdzie nieświadomie ludzie kupują w dobrej wierze i nieraz się dziwią że gorzała zalatuje na podpałkę do grila.Sam kupiłem takiego Absoluta w prywatnym sklepie i dobrze że się zorientowałem że coś jest nie tak (wszystko wyglądało oryginalnie:naklejka akcyzy,etykieta,butelka),tylko w smaku jak rozpuszczalnik. Po zaniesieniu na policję(wraz z paragonem) zrobili kolesiowi nalot i zabrali koncesję na handel alkoholem,a ja wysądziłem z powództwa cywilnego od właściciela 35 tys.
      Tylko miałem szczęście że przeżyłem bo nie wypiliśmy tego gó...na!
      • cirano Re: Milion w słoikach 31.12.10, 07:35
        Tego procederu sie w Polsce niy wytympi. Nic, ino wiynziynia budować
        • Gość: zxdcfvgbnm Re: Milion w słoikach IP: *.163.246.94.ip4.artcom.pl 31.12.10, 10:02
          Ale mozna go ograniczyć, poprzez legalizację destylacji. Po co mam pić sklepowe, skoro mogłbym pić legalnie swoje lepsze?
          • Gość: rr zanieczyszczone.. jaaasne.. IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 10:44
            a co maja pisac? ze lepsze niz oryginalne?
      • yyy-888 Re: Milion w słoikach 09.01.11, 21:52
        Gratuluje, im więcej świadomych klientów tym mniejsza szansa na zakup takiego produktu. Uważam ze sprzedający powinien odpowiadać za probe zamachu na życie, gdyż w pełni świadomie próbuje kogoś zabić. Następny się zastanowi. Chociaż pazernych debili nie brakuje
    • Gość: komornik Milion w słoikach IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 12:20
      Wile też zabrać,puścić w skarpetkach jak obiecał Wałęsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka