Dodaj do ulubionych

metamorfoza na studniówkę

IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.13, 15:59
Witam wszystkich zaglądających
Chciałam się poradzić w jednej sprawie. W styczniu 2014 mam studniówkę i chciałabym w końcu jakoś wszystkich zaskoczyć. Wiecznie taka szara myszka prawie nie widzialna i postanowiłam, że w nowym roku coś z tym zrobię. Przy okazji szukania sukienki na studniówkę w jednym ze sklepów znalazłam, że robią takie metamorfozy tzn jest to konkurs i właśnie zastanawiam się czy jest sens brania udziału w czymś takim czy lepiej udać się nie wiem do jakiegoś stylisty czy gdzieś? Może ktoś coś doradzi?Wrzucam link żeby było wiadomo o co chodzi:
evita.com.pl/r,157.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: metamorfoza na studniówkę IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.13, 17:27
      hej,jeżeli chcesz znaleśc coś wyjątkowego na studniówkę to bardzo polecam Evitę,bo właśnie tam są niepowtarzalne suknie no i wspomniany wcześniej konkurs-metamorfozy.Według mnie nie trzeba korzystac odrazu z usług drogiego stylisty. tam w salonach są panie stylistki,które na pewno zrobią wszystko abyś wyglądała jak gwiazda z czerwonego dywanu.Nawet się nie zastanawiaj tylko weż udział w tym konkursie.Kto wie może to właśnie ty wygrasz?
    • Gość: gość metamorfoza IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.13, 13:05
      hej też szukam na studniówkę mam w styczniu czy myślisz ze zdążą rozwiązać ten konkurs? Fajnie było by mieć taka prawdziwa stylizację w pełni profesjonalną muszę jak najszybciej wysłać zdjęci na fb Evita
      • Gość: ida Re: metamorfoza IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.13, 10:53
        hej na stronie www.evita.com.pl jest regulamin przeczytaj to się dowiesz do kiedy jest rozwiązanie konkursu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka