carrramba 04.12.04, 22:17 polityka.onet.pl/162,1205599,1,0,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: To trzeba przeczytać !!! 04.12.04, 22:53 carrramba napisał: > polityka.onet.pl/162,1205599,1,0,artykul.html to, z`e w Polsce 55% zaklado`w energetycznych zasila sie weglem to nie nowos`c`! - podejrzewam, z`e tych % jest o wiele wiecej!, jak beda wydobywac` w mln. ton ten nie zbyt dobrej jakos`ci wegiel to moz`e kiedys` dojs`c` do tragedi w postaci obsuniecia sie grunto`w na Go`rnym S`., a co za tym idzie? - lpiej nie mys`lec` bo moz`na bulu glowy dostac`, ciagle uwaz`am, z`e energia z wegla to juz` powinna byc` przeszlos`c`, zamiast inwestowac` w szkody go`rnicze i inne bezsensy nalez`alo by wreszcie zaczac` wykorzystywac` powaz`niej s`rodki naturalne jak woda i wiatr oraz energie atomowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: To trzeba przeczytać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:45 carramba i builder,jesteście debilami ,wierząc w bzdury, które wypisał niedoinformowany dziennikarz.Kopalnie"wieczorek","staszic""Mysłowice"mają jeden z najlepszych węgli energetycznych w Europie,a wy łykacie wszystko co napiszą w prasie.żal mi was imbecyle. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: To trzeba przeczytać !!! 05.12.04, 13:11 Gość portalu: Max napisał(a): > carramba i builder,jesteście debilami ,wierząc w bzdury, które wypisał > niedoinformowany dziennikarz.Kopalnie"wieczorek","staszic""Mysłowice"mają jeden > > z najlepszych węgli energetycznych w Europie,a wy łykacie wszystko co napiszą w > > prasie.żal mi was imbecyle. Serdeczne dzieki za debila i imbecyla, chyba się zapędziłes kulturalny kolego. Gdzieś widzisz moj komentarz do artykułu ? Bo mnie się wydaje, ze nie ma takowego. Nawet gdyby jednak był, nie wydaje mi się, zeby twoje słownictwo sprzyjało dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś