Dodaj do ulubionych

Przylecą i równie szybko odlecą

04.07.05, 23:51
Czysta komercha! Chlopaki przyjada, sprzedadza co maja sprzedac i pojada
dalej... sprzedawac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ramazan Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.nyc.res.rr.com 05.07.05, 02:43
      A co, nie mozna? Zazdroscisz im? Jak sa chetni do kupowania ich produktu, to
      niech sobie kupuja; a jak Ci sie nie podoba, to nie kupuj i juz.
      • Gość: Rockfan Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.dyn.optonline.net 05.07.05, 04:35
        Totalna masowka bez zadnej jakosci
        • Gość: papka_morozov do "rockfana" IP: 195.150.76.* 05.07.05, 12:28
          "Jakości" to żadnej nie prezentujesz swoją wypowiedzią TY! A pozatym, wyraźnie
          widać dzięki temu, że brak ci chociażby strzępów klasy... Kojarzysz wogóle
          takie słowo? Bo ja kojarze... ale nie z tobą...
    • Gość: catani Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: 193.111.166.* 05.07.05, 09:32
      Taka praca. A co? Myślałeś że zostaną na grilla i piwko
    • Gość: pawel Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:37
      I, stary, nikt kumaty tego nie kwestionuje. Tyle, ze co z tego ze to komercha? Gorzej graja?
      Pomysl, zanim takie pierdoly gadasz.
      • Gość: roro68 Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:55
        A mnie to wpieprza, że nikt tu nie chce spać! Wszyscy tylko wpadają na wystepy
        jak do prowincjonalnego domu kultury i natychmiast wyjeżdżają jak z jakiejś
        Alaski albo innego końca świata! No ale tu faktycznie nic nie ma. Żadnego
        centrum, żadnego życia kulturalnego. Nawet hotele i kasyna jakieś takie
        wiejskie. Tylko ten stadion postawili 40 lat temu na karczowisku i tak już stoi
        jakimś cudem.
    • Gość: roro68 Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 02:13
      >>Jumbolino może zabrać nawet setkę pasażerów<<
      W życiu tylu nie wejdzie. Chyba że w płynie;-) BAe 146/200-300 ma tylko nieco
      ponad 26 m długości. Na najbardziej skąpych liniach do JUMboLino upycha się 82
      pasażerów, z tym, że wtedy już praktycznie nie ma przejścia, bo ludzie siedzą
      po 5 w rzędzie w układzie 2-3. Ale w rzeczywistości do wygodnej podróży 20 osób
      to jest maks maksów. Inna sprawa, że podróż JumboLino jest b. wygodna, bo to
      najcichszy odrzutowiec dla pasażera (ma specjalnie wyciszaną kabinę).
      • Gość: swerd Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.nyc.res.rr.com 06.07.05, 17:27
        chyba masz na myśli inny samolot
        lufthansa tym lata na regionalnych i rzedy są 3+3
        leciałem z katowic do frankfurtu takim czymś i wprawdzie nie liczyłem rzedów,
        ale mam wrazenie że z 15 rzędów było
        • Gość: roro68 Re: Przylecą i równie szybko odlecą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:41
          Z Katowic do Frankfurtu na LU latają B 737-500, nie BAe 146. LU nie ma BAe
          tylko Avro RJ 85, to są samoloty budowane na bazie BAe 146, ale różnią się
          właśnie długością kadłuba i to ma bezpośredni wpływ na maksymalną ładowność. Są
          trzy wersje RJ 70, 85 i 100 (odpowiada ładowności pasażerów). W LU RJ
          rzeczywiście mają w rzędzie 3+3 (rzędów jest 16). Szerokość zewnętrzna kadłuba
          to 3,42 m i ja to zostawiam bez komentarza, bo wypada mniej niż 50 cm na tyłek
          pasażera. Może dlatego LU reklamuje się, że w klasie busines środkowe siedzenia
          są zawsze wolne;-) Z tego co wiem, tylko linie ZA (albańskie) upychają do RJ
          stu pasażerów. Wersje RJ dla VIP mają mniej więcej 50 miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka