Gość: romeo IP: *.sanetja.pl 03.05.06, 21:58 szłem dworcem, pachło moczem, na ulicy Andrzeja wdepłem w g... ale randka się udała :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romeo Re: szłem dworcem IP: *.sanetja.pl 03.05.06, 22:15 Znam dobrze piękną polszczyznę, nawiązałem do fragmentu, który mi się przypomniał: "Szłem łąką. wiater wiał, kwiaty pachły, ona mnie odepchła, więc weszłem do domu, pierdłem rzygłem i wyszłem, bo chamstwa nie znoszę! ..." Ten dworzec na pewno nie może być wizytówką Katowic. Te przejścia gdzie cuchnie moczem lepiej byłoby zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka_20 Re: szłem dworcem 03.05.06, 22:17 a to przepraszam za mój wcześniejszy komentarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLAU WEISS Re: szłem dworcem IP: *.chello.pl 08.05.06, 11:50 wali na dworcu bo cygsnów tam masa chodzi z tego smrodu to porzygac sie idzie raz dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLAU WEISS Re: szłem dworcem IP: *.chello.pl 08.05.06, 11:45 szłem dworcem patrze cygan w koszulce gksu szedł sobie dumnie mnie to nie dziwi bo wiem kto chodzi na bukową hehe Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss DObra Metafora... 03.05.06, 22:45 podoba mi się... Nie wiem od ilu postów już z tym walczę... chciałbym, zeby jakiś radny WDEPŁ w g.... i pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 05:55 no co ty przecież radnych noszą w lektyce Odpowiedz Link Zgłoś
darkuss Re: DObra Metafora... 05.05.06, 23:25 Chciałbym to widzieć... hehehehehe... dobre... HIHIHI... W sumie wynika, iż nic nie możemy na to poradzić... no chyba, że start w wyborach lokalnych !!! Ja mogę obiecać, że NIE BĘDZIE GÓWIENEK NA NASZYCH ULICACH !!! Głosujcie na mnie... a potem sobie zapomnę o o bietnicy.. hehehe przecież to jest normalne... nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 06.05.06, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 06.05.06, 14:38 te Darkuss muszymy zawrzeć koalicja bo jo tysz chca startować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fyrlok Biedne pieski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:35 Idąc ulicą zatrzymałem się obok pani która miała przy sobie psa dość dużego i bez kagańca.na zwróconą uwagę że pies powinien mieć kaganiec odpowiedziała mi że pies nie gryzie,to ja jae na to że taki młody a taki nieszczęśliwy,biedny piesek,no to ta pani,dlaczego nieszczęśliwy,a ja jej na to bo nie ma zębów,bo jak by miał zęby to miałby kaganiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub0 Re: Biedne pieski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:39 No to jo żech je czeci do tego bajzlu.Myśla że sie niy pogryzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub0 Darkuss jo tysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:40 No to jo żech je czeci do tego bajzlu.Myśla że sie niy pogryzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: szłem dworcem IP: *.orange.pl 08.05.06, 07:51 Przepraszam, rzadko bywam na rodzinnym Śląsku, ale tyle na tym forum się naczytałem jakie to szczęście, że Katowice mają takiego prezydenta miasta. Wysiadając na Dworcu w Katowicach zrobiło mi się niedobrze na widok tego nieprawdopodobnego syfu. Wy na prawde uważacie, że Uszok jest OK????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Dziwne, ale na katowickim dworcu... 08.05.06, 08:51 zawsze dziwnie cuchlo i tak trwa po dzien dzisiejszy... Moze to cos tkwi w murach??? Odpowiedz Link Zgłoś