Dodaj do ulubionych

szłem dworcem

IP: *.sanetja.pl 03.05.06, 21:58
szłem dworcem, pachło moczem,
na ulicy Andrzeja wdepłem w g...
ale randka się udała :)))
Obserwuj wątek
    • svenja1 Re: szłem dworcem 03.05.06, 21:59
      pachło?
      • settembrini Re: szłem dworcem 03.05.06, 22:03
        cuchło od stóp ;)
      • Gość: romeo Re: szłem dworcem IP: *.sanetja.pl 03.05.06, 22:15
        Znam dobrze piękną polszczyznę,
        nawiązałem do fragmentu, który mi się przypomniał: "Szłem łąką. wiater wiał,
        kwiaty pachły, ona mnie odepchła, więc weszłem do domu, pierdłem rzygłem i
        wyszłem, bo chamstwa nie znoszę! ..."

Ten dworzec na pewno nie może być wizytówką Katowic. Te przejścia gdzie cuchnie
        moczem lepiej byłoby zamknąć.
        • ikonka_20 Re: szłem dworcem 03.05.06, 22:17
          a to przepraszam za mój wcześniejszy komentarz:)
          • darkuss Re: szłem dworcem 03.05.06, 22:43
            Svenja, czy Ikonka??? :)
        • Gość: BLAU WEISS Re: szłem dworcem IP: *.chello.pl 08.05.06, 11:50
          wali na dworcu bo cygsnów tam masa chodzi z tego smrodu to porzygac sie idzie raz dwa.
      • Gość: BLAU WEISS Re: szłem dworcem IP: *.chello.pl 08.05.06, 11:45
        szłem dworcem patrze cygan w koszulce gksu szedł sobie dumnie mnie to nie dziwi bo wiem kto chodzi na bukową hehe
    • ikonka_20 Re: szłem dworcem 03.05.06, 22:16
      Szłem? :P
    • darkuss DObra Metafora... 03.05.06, 22:45
      podoba mi się... Nie wiem od ilu postów już z tym walczę... chciałbym, zeby jakiś radny WDEPŁ w g.... i pomyślał...
      • Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 05:55
        no co ty przecież radnych noszą w lektyce
        • darkuss Re: DObra Metafora... 05.05.06, 23:25
          Chciałbym to widzieć... hehehehehe... dobre... HIHIHI...
          W sumie wynika, iż nic nie możemy na to poradzić... no chyba, że start w wyborach lokalnych !!!
          Ja mogę obiecać, że NIE BĘDZIE GÓWIENEK NA NASZYCH ULICACH !!! Głosujcie na mnie... a potem sobie zapomnę o o bietnicy.. hehehe przecież to jest normalne... nie ???
          • Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 06.05.06, 14:37
          • Gość: elektorat Re: DObra Metafora... IP: *.wifi / *.wifi-networks.pl 06.05.06, 14:38
            te Darkuss muszymy zawrzeć koalicja bo jo tysz chca startować
            • Gość: Fyrlok Biedne pieski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:35
              Idąc ulicą zatrzymałem się obok pani która miała przy sobie psa dość dużego i bez kagańca.na zwróconą uwagę że pies powinien mieć kaganiec odpowiedziała mi że pies nie gryzie,to ja jae na to że taki młody a taki nieszczęśliwy,biedny piesek,no to ta pani,dlaczego nieszczęśliwy,a ja jej na to bo nie ma zębów,bo jak by miał zęby to miałby kaganiec
              • Gość: belzebub0 Re: Biedne pieski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:39
                No to jo żech je czeci do tego bajzlu.Myśla że sie niy pogryzymy.
              • Gość: belzebub0 Darkuss jo tysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:40
                No to jo żech je czeci do tego bajzlu.Myśla że sie niy pogryzymy.
    • Gość: Hanys Re: szłem dworcem IP: *.orange.pl 08.05.06, 07:51
      Przepraszam, rzadko bywam na rodzinnym Śląsku, ale tyle na tym forum się
      naczytałem jakie to szczęście, że Katowice mają takiego prezydenta miasta.
      Wysiadając na Dworcu w Katowicach zrobiło mi się niedobrze na widok tego
      nieprawdopodobnego syfu. Wy na prawde uważacie, że Uszok jest OK?????????
    • bettina75 Dziwne, ale na katowickim dworcu... 08.05.06, 08:51
      zawsze dziwnie cuchlo i tak trwa po dzien dzisiejszy...
      Moze to cos tkwi w murach???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka