Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 21:00 w hucie cynku jest beznadziejna firma koral Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 22:14 To prawda w kiosku przed hutą na żadnym z produktow nima ceny.Ceny towarów są dużo większe niż w innych sklepach a my hutnicy musimy tam wykupić nasze kartki.Włascicielem Koralu jest związek zawodowy Solidarnośći tak dba o pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiora Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 16:40 to nie kupujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:07 W pracy się pracuje,a nie robi zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 19:36 umiesz czytać GłąBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 21:54 Nie jestem głąbem,nie pracuję w hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik huty Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 11:32 W hucie związek zawodowy "SOLIDARNOŚĆ" zamiast zajmować się sprawami ochrony pracowników, to zajmuje się ich skubaniem (czytaj okradaniem).Taka sytuacja trwa już ładne kilka lat i nie ma na nich mocnych-może by tak zainteresować jakieś wyższe czynniki zewnętrzne, które zajinteresowały by się tymi machlojami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez hutnik Re: Koral IP: 83.1.79.* 23.05.08, 13:46 "W hucie związek zawodowy "SOLIDARNOŚĆ" zamiast zajmować się sprawami ochrony pracowników, to zajmuje się ich skubaniem (czytaj okradaniem).Taka sytuacja trwa już ładne kilka lat i nie ma na nich mocnych-może by tak zainteresować jakieś wyższe czynniki zewnętrzne, które zajinteresowały by się tymi machlojami." Dobry pomysł!!! zainteresuj tym jakie s wyższe czynniki :) tylko dziwie sie dlaczego ten ZZ "SOLIDARNOŚĆ" ma tyle członków w HCM skoro tylko skubie pracowników wygląda na to ze tam sam ciemnota pracuje i im to odpowiada(nie ja tak uważam ale na to wychodzi) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 18:19 Masz racje w hucie pracuje sama ciemnota co sie o swoje nie umie upomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik huty Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:27 Nie jestem i nigdy nie byłem członkiem ZZ "SOLIDARNOŚĆ".A to, że jest taka sytuacja jaka jest na hucie od ładnych kilku lat to uważam, że jest to wina całej załogi (tej obecnej, jak i tej z przed kilku lat),że pozwala się okradać przez kilku cwaniaczków w majestacje prawa (pod płaszczykiem ZZ "SOLIDARNOŚĆ").Przecież ten związek zawodowy powstał(został założony)w zupełnie innym celu i inne powinno być jego posłannictwo.Ci co ten związek kiedyś tworzyli (zakładali)gdyby dzisjaj zobaczyli co w ich imieniu ich następcy wyrabiają, na co sobie pozwalają, to wyparli by się napewno takich swoich następców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 20:15 niech to prywatyzują przynajmniej będzie tam mniej ludzi pracowało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odlewnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 22:54 Zamknąć interes.Nikt nie będzie pracował.Wszyscy na piwo nad zalew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 09:13 może PIP zainteresuje się Koralem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy Smutna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 09:20 Nikt się wami nie interesuje.Nikt w Polsce nie ma pojęcia,że jest coś takiego jak huta w Miasteczku.Mało kto wie o istnieniu Miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Smutna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 10:53 Mylisz się gościu, PIP zobowiązany jset ustawą do podjęcie działań na każdą interwencję lub zgłoszenie o danej sytuacji.Również w Miasteczku w Hucie Cynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Smutna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 12:13 No to zgłaszaj sprawę,a nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy do Atoma Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 10:55 Jak to mały jeleń, nie wiele może czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy hutnik Re: Koral IP: *.strong-pc.com 26.05.08, 13:21 No i znowu w akcji Roman Utracki. Trzeba dokopać "Solidaruchom" za to, że go wykopali z Huty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 13:31 A za chwilę wykopią go z Parku Wodnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:09 Czym zajmuje się firma Koral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 22:03 Firma Koral specjalizuje się w organizowaniu spotakań pożegnalnych. Organizowali m.in. pożegnanie Romana Utrackiego w Hucie Cynku "Miasteczko Śląskie", a teraz przygotowują pożegnanie prezesa Parku Wodnego (R. Utrackiego). Będzie czadowo. Podobno zaprosili samego burmistrza, aby wygłosił pożegnalną mowę na nową drogę życia. Potem Utracki będzie tańczyć "Jożina z bażin" na rurze - wystającej ze studni, którą wykopał Pyla. Potem będą grać w palanta, a na zakończnie sex grupowy tak długa, aż Utrackiego wyp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:11 A gdzie ta rura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poważny Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:23 Pytałem poważnie czym zajmuje sie ta firma o której głośno ostatnio na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 22:50 No dobra,ale gdzie ta rura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.08, 22:53 Wystaje tam z ziemi za Parkiem Wodnym od strony boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 10:44 Kim w końcu jest ten Jelonek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Koral IP: *.strong-pc.com 27.05.08, 11:18 Taki owad, chrząszcz - całkiem pożyteczny. Zjada różne mniejsze i większe badziewie i czyści w ten sposób środowisko na mieście. Pasożyty i różne kanalie strasznie go nie lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrząszcz Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 11:33 TO JUŻ JEST NUDNE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też hutnik Re: Koral IP: 83.1.79.* 27.05.08, 17:56 do hutnika - byłeś ostatnio na badaniach okresowych ? z tego co piszesz to przekroczony ołów w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plywak Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:15 Ołowica w miasteczku jest powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:24 te też hutnik należysz do tych co im huta życie uratowała współczuje.ja pracuje na chucie do zusu mam mam swoją inicjatywę i mam to wszystko w du...e tak jak 25%hutników każdy gdzieś dorabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez hutnik Re: Koral IP: 83.1.79.* 27.05.08, 19:35 Mylisz sie akurat ja mam to gdzieś i nie narzekam a po co pracuje na hucie to moja sprawa, a z ta Twoja inicjatywa coś kiepsko skoro musisz pracować hucie na ZUS cienki z Ciebie biznesmen:) Wkurza mnie tylko ze tyle osób z huty narzeka i żali na wszystko a nic z tym nie zrobi tam pracuje 1200 osób chyba razem mieli by cos do powiedzenia no ale po co łatwiej narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:42 To po co tam firma koral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:48 Niezłe interesy prowadzi się na hucie, jak to możliwe,żeby kartki dla całej załogi wszyscy musieli wykupić u jednego człowieka co prowadzi swoją firmę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:51 Ciesz się robolu,że masz jakiekolwiek kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do inteligentnego Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:55 Nie jestem robolem, a na realizację kartek żywnościowych Zarząd powinien ogłosić przetarg, a nie zlecać firmie Koral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:32 Ale nie w takim interesie, bo to jest interes w interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:18 bzdury pleciesz matole nie na temat nie mowa o baranie Utrackim tylko o koralu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:56 Cały czas chodzi o firmę Koral.Kto ją reprezentuje oprócz tego Jelonka? Czy to firma prezesów Huty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:32 A właściwie kogo to wszystko obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajpan Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 22:30 Utracki nie irytuj się. Jesteś zdemaskowany. Nie ma tematu Korala, bo to nie jest żaden temat. Jest firma, jak tysiące innych. Spółka z o.o. Prowadzi jakąś tam działalność i jest to jej sprawa. I nie ma co jątrzyć. Nie ma tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 07:48 Też się dziwie, ze to przechodzi w dzisiejszych czasach.Rzeczywiscie to wszystko smierdzi jakąś aferą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksana Re: Koral IP: *.strong-pc.com 28.05.08, 09:28 Wątpię aby cos z firmą Koral miało byc nie tak na hucie. To przedsiębiorstwo państwowe, zapewne kontrolowane na rozmaite sposoby przez ekipy rzadzących. Funkcjonował Koral i za PiS, i teraz funkcjonuje....to pewne, że raczej bardziej prawdopodobnym jest fakt że komus zależy na oczernieniu pana Jelonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik prawdziwy Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 11:13 Gdzie tu afera? Skoro nie ma konkurencji, to ceny sa takie jakie chce mieć. I nic w tym dziwnego. A firma "Koral" powstała, o ile sobie przypominam, w czasach Utrackiego. Jeżeli była jakaś afera, to raczej wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koral IP: 83.1.79.* 28.05.08, 17:03 jeśli inteesuje cie firma koral to idz i zapytaj - a jak nie masz odwagi to niech Marek i Krzysiek odpowiedzą oni tez przewodniczący chyba nie maja tyle roboty by się mogli dowiedzieć. a przy okazji dziękujemy za reklamę Firmy Koral :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koral IP: 83.1.79.* 28.05.08, 17:05 Jak już to NSZZ "Solidarność" a nie ZZ pracowników huty bo to inny związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Koral IP: 83.1.79.* 28.05.08, 17:50 Ma z czego skoro hutników okrada a jako związkowiec broni interesów pracowników ok ale na pewno nie pracowników korala ich interes mieści sie w kwocie najniższego wynagrodzenia krajowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:46 Kiedys na PSP i PSK bylo po 8 sprzataczek bylo czysto obecnie jak Koral sprzata to sa 3 a huta placi za 8 takie interesy robi solidarnosc Jelonka.Wedkarzy Jelonek sponsoruje kwota 50 zl raz w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 23:32 To rzeczywiście niezłe interesy prowadzi ten facet.Szczodry sponsor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koral IP: 83.1.79.* 29.05.08, 06:24 hutniku - co do sprzątaczek proszę dzwonić do DBZ oni ustalają co i ile i za ile się sprząta, co do towaru w koisku to kartki są na posiłek regeneracyjny a nie bony towarowe do tesco - kiedyś się dostawało dwie suche bułki i dwa jajka albo kawałek kiełbasy. kioski to nie normalny sklep jak kolega pisze - nie myl pojęć oskarżając innych. po za tym na hucie działją również inne spółki np odra lub pre mont o nich jakoś cicho? a za te wykonywanie usług mogli by pracownicy dodatkowo zarobić - prosze o rozwinięcie tego tematu kto i za ile ich trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 07:20 sam sobie rozwiń mowa o koral! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 10:09 Odra i inne firmy wykonuja dodrze robota na rzecz Huty i nie zeruja na pracownikach Huty.Kiedys kiedy kazdy kiosk mial innego wlasciciela to byla konkurencja i odpowiednie ceny ateraz np schab bez kosci 23 zl oinnych cenach juz nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.08, 11:07 chłopie ty chyba masz coś z głową. jak ci nie pasuje to nie kupuj. A nie ciagle to samo. Drogo i drogo. Jesteś nudny z tym swoim biadoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koral IP: 83.1.79.* 29.05.08, 11:10 powinny kosztować więcej my rolincy nie będziemy hutniczkom dawać za bezcen każdy chce zarobić - jak i zysk z huty mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 12:23 to nie kupuje przyniosę ci kartki daj mi równowartość bo starej padliny nie będę kupowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Koral IP: *.stk.vectranet.pl 29.05.08, 14:10 W kioskach towar ma końcową datę ważności- przypuszczalnie zostaje przez to sprowadzany po obniżonych cenach.Przykladowo-ser zółty pleśnieje na drugi dzień po zakupie.Mięso śmierdzące, kiełbasa również wątpliwej jakości.Ceny za to jak za produkty kategorii S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja znów Re: Koral IP: 83.1.79.* 29.05.08, 15:44 jesli jest tak jak piszesz to czemu tego nie zwrócisz alebo nie przyjdziesz z tym osobiście? widać że wolisz jeść "S" kategorię a dotego ołowica i takie głupoty ci wychodzą przy pisaniu, a napewno pierwszy w kolejce przed otwarciem stoich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja znów Re: Koral IP: *.stk.vectranet.pl 30.05.08, 13:17 Nie bądź taki do przodu,jeśli komukolwiek ołowica doskwiera to tylko Tobie.Głupoty to wychodzą Tobie i to nie tylko przy pisaniu.W ciągu ostatnich lat niczego sie nie nauczyłeś- byki sadzisz jak dawniej w prawie kążdym zdaniu...a radziłem lata wstecz...do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.hcm.com.pl 29.05.08, 15:49 a gdzie te fajne wątki z całą prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 07:15 to co nie dasz równowartości bonów a co do kiełbasy i jajek hutnicy to dostawali jak była kuchnia nieczynna 30 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Koral IP: 83.1.79.* 30.05.08, 07:46 jeśli tak myślisz to nie ma co ci odpowiadać - widać że się znasz na przepisach co do bonów żywnościowych. nic nie pozostaje jak dalej pisać przez ciebie głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 10:51 Powyzsze wpisy swiatcza jak Solidarnosc reaguje na krytyke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koral IP: 83.1.79.* 30.05.08, 10:57 a to miało być do Soliarności czy Korala bo już ołów tak daleko poszedł że chyba nie wiesz o czym piszesz hehehe. proponuje dzisiejszą wspólna modlitwę pod kapiczkami odmówić dla opamiętania się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 11:21 To jest jezyk ludzi z Solidarnosci obrazac innych.Wiadomo ze Koral jest wlasnoscia SOLIDARNOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 16:14 Moim zdaniem pora zakończyć ten temat. Wszystko już wiemy na temat kiełbasy, kartek żywnościowych i innych produktów żywieniowych.To rzeczywiście stało się nudne.Może zmienimy temat na firmę TESCO lub Real.Tam dodatkowo mamy do wyboru artykuły z branży przemysłowej, kosmetycznej i turystycznej. Więc będzie o czym podyskutować. A pan Jelonek to porządny gość i to bez względu na to czy jest Prezesem Spółki Koral czy Przewodniczącym Solidarności.Po prostu sprawdza się w obydwu rolach, czyli mówiąc krótko jest skuteczny w tym co robi. Niestety nie wszyscy potrafili odnaleźć się w warunkach gospodarki wolnorynkowej. Albo się z tym pogodzili i żyją swoim życiem albo już zawsze bedą sfrustrowani,zgorzkniali i negatywnie nastwieni do całego świata.I wtedy piszą, m.in to co niektórzy na tym forum.Sami do siebie , bo przecież poważni ludzie nie bedą oceniać firmy, czy też jej prezesa na podstawie absurdalnych wpisów niezrównoważonych osób. Proponuję zająć się czymś ciekawym lub może lepiej pożytecznym. W każdym razie czymś co przyniesie oczekiwany skutek, bo wasze wpisy skutku żadnego na pewno nie odniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Koral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:10 Piszesz zawile jeśli wcieliłaś się w rolę adwokata to robisz to nieumiejętnie. "Na pewno" nie jesteś kompetentną osobą by twierdzić, że wpisy dokonują niezrównoważone osoby chyba, że myślisz o sobie. Zycie uczy, że należy wsłuchiwać wszystkich. Wbrew twoim twierdzeniom w takich wypowiedziach jest wiele prawdy. Bycie prezesem i przewodniczącym to niewątpliwie jakiś nowy twór. Uważam, że bycie przewodniczącym i zarazem prezesem powinno być zabronione ze względu na sprzeczność interesów. Odnosząc się do Twoich propozycji to niestety są nieciekawe tak jak cały ten wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.hcm.com.pl 30.05.08, 17:25 napisał... Moim zdaniem pora zakończyć ten temat. Wszystko już wiemy na temat kiełbasy, kartek żywnościowych i innych produktów żywieniowych.To rzeczywiście stało się nudne.Może zmienimy temat na firmę TESCO lub Real.Tam dodatkowo mamy do wyboru artykuły z branży przemysłowej, kosmetycznej i turystycznej. Więc będzie o czym podyskutować.w realu i tesko nikt normalny ni kupuje mięsa i wędlin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:34 I bardzo dobrze, bo jest nie świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:32 Dziękuję za cenny komentarz.nie jestem adwokatem, ale skończyłam studia prawnicze.Niestety nie jesteś osobą upowaznioną do dokonywania oceny moich kompetencji.Nie twierdzę,że w wypowiedziach forumowiczów nie ma prawdy,mam jednak prawo do własnej oceny zaistniałej sytuacji.Proponuję zapoznać się z akademicką i aktualnie obowiązującą w aktach prawnych definicją stronniczości,sprzeczności interesów i zajęć tożsamych.O tym co powinno i jest zabronione decydują w naszym państwie nie forumowicze, a zupełnie inne organy.Co do propozycji, to jeżeli masz lepsze to po prostu je zastosuj, a nie oceniaj innych.Jeżeli są tak ciekawe jak sugerujesz to ja też chętnie skorzystam.W kwestii poruszonej wcześniej nie zmieniłam zdania, nawet po przeczytaniu Twojego wpisu. Jednak szanuję Twoje zdanie i nie zamierzam z nim polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:27 Jesli cie to nudzi to dlaczego wchodzisz na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:31 Zobaczyłem,czy jest coś ciekawego. Ten kawałek jest nudny.Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 23:35 W takim razie dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 05:00 U niektórych wszystko jest nieświeże,czy w tym koralu czy w tesco.Proponuję, kupcie sobie krowę ,świnię w wolnych chwilach wypasajcie, będziecie mieć wszystko świeże począwszy od mleka po nawóz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 08:19 Prawnik ona napisala ;nie wszyscy potrafia odnalesc sie w warunkach gospodarki wolnorynkowej itd; wiec osoba po studiach prawniczych uwaza ze teraz nic nie mozna krytykowac i dawac sie wyzyskiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Koral IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 01:00 Nie polemizował bym na tym forum dalej z Tobą gdyby nie fakt, że skończyłaś studia prawnicze. Nie wydaje mi się, żeby była to prawda ale gdyby tak było to jestem przerażony. Ktoś kto jest po prawie powinien wiedzieć, że "na pewno" to wyłącznie wszystkich czeka śmierć. Używanie natomiast sformułowania "niezrównoważonych osób" w takim kontekście jakim Ty użyłaś jest niedopuszczalne. Oczywiście jest jeszcze kilka spraw które są delikatnie mówiąc kontrowersyjne jednak ze względu na późną porę zostawię sobie je na inny czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 06:30 Co nowego w Koralu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Romana Re: Koral IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 08:14 Utracki mam cię! O 6.28 wpisałeś się w temacie "park wodny duma czy wstyd" wyjaśniając dlaczego baseny były zamkniete; temat parku interesuje cie bardziej. O 6.30 wpisałeś się tutaj niewinnie brzmiącym tekstem, żeby temat zalazł się na czele listy. Wczoraj obrażając hutników próbowałeś po chamsku ich sprowokować. Nie udało się, bo naruszyłeś netykietę i post został usunięty. Teraz próbujesz delikatnie. Chcerz podburzyć ludzi przeciwko prezesowi Jelonkowi, bo ci sie naraził broniąc pracowników Parku Wodnego przed twoimi ubeckimi rządami. A jeszcze kilka dni temu dzwoniłeś do Jelonka z zapewnieniem, że to nie ty. Teraz szydło wyszło z worka. Przegiąłeś i teraz będziesz musiał trochę poczytać o sobie. Już wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:58 Co nowego w Koralu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:59 Co nowego w Koralu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytapiacz Re: Koral IP: 83.1.79.* 12.06.08, 07:51 ciąg ciąg temat bo jakoś wszyscy olali twoje wypociny - hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:58 Ty kolo wytapiacza stanac nawet nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:36 jelenia prawda boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Koral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:28 A co to za figury wytapiacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytapiacz Re: Koral IP: 83.1.79.* 12.06.08, 22:42 takie figurki jak "hutnik" i do szisbudy wysyłamy Odpowiedz Link Zgłoś