Dodaj do ulubionych

potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11

31.05.06, 12:54
czy ktos z was zna jeakiegos dorego styliste w KAtowicach?? Lub miejsce gdzie
dokonuja komputerowego doboru fryzury?? Cos slyszalam o Belenderowicz i ....
ale nie wiem gdzie to jest i czy sa dobrzy. Please pomozcie mam dosc moich
dlugich wlosow chcialabym miec krotkie ale nie wiem czy beda mi pasowac i
troche sie boje :))
Obserwuj wątek
    • Gość: m824 Re: potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:28
      komputerowy dobór fryzur jest na Kościuszki tuż przy PLacu Miarki - a dokładnie
      na wysokości przystanku tramw nr 6 i 16 w strone centrum przy PLacu Miarki. tam
      jednak nie polecam. idź do pana Sebastiana Zalewskiego w salonie LOREAL
      niedaleko AWF - skrzyżowanie Mikołowska z Powstańców. (idąc od AWF-u po lewej
      jest małe osiedle - parę bloków. dochodzisz do skrzyżowania Mikołowskiej z
      Powstańców i... nie wiem jak się ta ulica nazywa ale to jakby przedłużenie
      powstańców po lewej - taka uliczka idzie w dół. tam po lewej w pierwszym lub
      drugim bloku jest LOREAL) POLECAM.
      • Gość: Ania Re: potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:23
        Mikolowska w zadnym wypadku nie łaczy sie z Powstancow.Nie moge skojarzyc o jaką
        ulice chodzi :/
        • Gość: basiorra Re: potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:36
          To chyba chodzi o ulicę Strzelecką, w pobliżu zbiegu ulic Mikołowskiej i Poniatowskiego. Tam jest zdaje się jakiś salon fryzjerski L'Oreal'a.
          • Gość: m824 o to mi chodziło. dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:49
            no własnie - dzięki. o to własnie mi chodziło.

Ten salon jest na prawdę dobry. Za każdym razem jak idę (czasem muszę iść gdzie
            indziej) to przeklinam tak długo, aż znowu oni mnie nie obetną.
        • Gość: basiorra Re: potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 23:39
          I jeszcze jedno - jeśli chcesz uniknąć rewolucji na głowie, to w żadnym wypadku nie idź do Benderowicza. Znany jest z rozwiązań nietypowych, kocha asymetrię. To opinia koleżanki, która sama zajmuje się stylizacją :-) I widziała go w akcji.
          Ja słyszałam bardzo pochlebne opinie o Wojtku Wajdzie, ul. Andrzeja, niedaleko tylniego wyjścia z dworca.
          • monika3012 Re: potrzebuje rady !!!!!!!!!!!!!11 03.06.06, 20:49
            chcialam ci bardzo bardzo podziekowac za polecienie wojtka wajdey bylam dzis .
            SUPER!!!!!!!!!!!!!!!1 jestem bardzo zadowolona, mila, profesionalna i wesola
            pomoc w doborze fryzury biora pod uwage wszystko co sie mowi. REWELKA
    • Gość: oberschlesier ogol sie IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.06, 22:26
      i nos peruki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka