fuckurydzyk 27.07.06, 08:57 zaczyna sie - pozamykac wszystkie pseudobanki SKOKI zanim wiecej klientow przez nie ucierpi. Ktos z PIS-u powinien za taka sprawe odpowiedziec - posel Zawisza i Jedras do prokuratury za lobbowanie za SKOKAMI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roman Re: Śląski SKOK do prokuratury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14 wyborcza już pada nie mając argumentów sięga do materiałów z przed lat to wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stus Re: Śląski SKOK do prokuratury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:29 dokładnie... stare placki odświeżają.... sprawa juz od 3 lat les w sądzie SKOK winnych sam wydał więc czego się czepiają.... są 2-3 owce w stadzie i ch się pozbyli i nie tuszowli tego... chyba dobrze nie!? dlaczego to ma na cały SKOK rzutować...! ja jestem w SKOK Ziemi Rybnickiej i w nim zostane - dostałem tu pożyczke gdziew banku powiedzieli mi NIE! pzdr dla wszystkich klientów SKOKów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Śląski SKOK do prokuratury IP: *.108.jawnet.pl 30.07.06, 22:34 Zaraz będzie głosno o SKOK Dąbrowa Górnicza. Tam gwałcicel z wyrokiem jest Prezesem. Jan Rudnicki nie boi się nikogo. Ma zawodówkę a trzęsie Radą. Odpowiedz Link Zgłoś