Dodaj do ulubionych

Saddam w wielkim akwarium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 23:43
Wydaje mi się, że nie uniknie się rozmów na temat tej instalacji... Na pewno
znajdą się głosu sprzeciwu oraz aprobaty...
Jakie są granice sztuki?
Czy pokazując kukłę topielca ze skrępowanymi rękami artysta nie posunął się
trochę za daleko?
Dyskusję czas zacząć...
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy czeski film-nic nie wiem IP: *.sympatico.ca 10.09.06, 05:20
      ale sie wszyscy wyluzowali,a tatusiowie niezle przedtem nabierali proletariat?
    • Gość: narybke Dobrze, ze wybral Hussaina a nie "W" IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.09.06, 06:22
      bo akwarium musialoby byc pelne gowna.
    • mark.parker Re: Saddam w wielkim akwarium 10.09.06, 07:54
      Trzeba go tam było utopić razem z kukłą Rydzyka, kurdupli i szkapy :)))
      • Gość: qwert Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.06, 08:49
        Jestes antypolakiem i prowokujesz niezdrowa dyskusje.
        • soulworm Re: Saddam w wielkim akwarium 10.09.06, 14:54
          on - nie wiem. ja - tak :)
          polsce potrzebne sa ROZBIORY.
          • Gość: Bolek Re: do soulworm IP: *.sympatico.ca 10.09.06, 17:58
            SPIEPRZAJ DZIADU !
            • Gość: URiel Re: do soulworm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:43
              Ma racje - moze nie rozbiory, ale przyjacielskie przejecie. Niemcy mogluiby
              wkroczyc i zrobci tu porzadek. A ja bym stal na ulicy i sie smial patrzac jak
              lapia zapluty ciemny lud i pakuja do obozow reedukacyjnych. O rany az sie
              rozmarzylem. I kaczynscy obaj w jednej celi. Giertych wywijajacy kilofem przy
              budowie nowych autostrad na zachod. Przemyslmy to.
    • Gość: To niesprawiedliwe Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.aster.pl 10.09.06, 08:59
      Na siwiecie rządzi jeszcze wielu rzeźnikow podbnych do Sdama Kim z korei jakis
      tam sekretarz chin - iran itd to nie sa szefowie rzadu tylko szefowie mafi ,ale
      z nimi sie robi interesy wiec nie wypada z nich kpic ....a saddam ....sadam
      jest bezbronny (to ze zasluguje na kare nie podlega kwesti) Ale bezbronnego sie
      nie kopie !!! To swinstwo a nie sztuka !!
      • Gość: zzz Na siwiecie? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 10.09.06, 12:06
        Gdzie to jest?
    • camel_3d a moze tak kukle kacznskich zrobic?? 10.09.06, 11:24
      ale bylby czad:)
    • dea2011 Re: Saddam w wielkim akwarium 10.09.06, 12:07
      To chore.
      Nijak sie ma to do sztuki. Jakimkowliek czlowiekiem by nie byl, cokolwiek zlego
      by nie zrobil, szacunek jakis sie nalezy.
      Jak czlowiekowi. Jak kazdej zywej istocie.
      • Gość: cav Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:59
        "Lady in the Water"
      • Gość: pan Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.06, 16:12
        Oczywiśie sztuka powinna tylko ludzi chwalić. Najlepsze do tego są dostojne
        portrety. Krytykować, czepiać się nie wolno. Bo się jeszcze ktoś obrazi.
        Ludzie macie żadką okazję zobaczyć sztukę naprawdę na światowym poziomie , co
        jest niebywałe w tym kraju więc lećcie i oglądajcie a nie dywagujcie bez
        oglądania. Na tej wystawie jest jeszcze parę innych smacznych kąsków.
        • Gość: kobitka Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:14
          to ze 'sztuka na swiatowym poziomie' pojawia sie w poslce, wcale nie oznacza ze
          mamy sie nad nia rozplywac. mnie to nie rusza.
          • Gość: pan Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.06, 18:48
            A byłaś? widziałaś?
          • Gość: Mara Re: Saddam w wielkim akwarium IP: *.cm-upc.chello.se 10.09.06, 20:13
            sztuka? na swiatowym poziomie? o zgrozo!
    • Gość: narratorek Saddam w wielkim akwarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:12
      a co na to Licha Partia Romana i Rydzykowo?
    • rudy_rudolf chcę zobaczyć 10.09.06, 21:20
      niech nie waży się nikt krytykować kto tego najpierw nie zobaczy!!!

kolorowa strona życia na www.asiaq.pl
      • Gość: m Re: chcę zobaczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:16
        nie zobaczysz, wejdź na stronę katowickiej GW i przeczytaj dlaczego.
        PS Jak ktoś obejrzał zdjęcie to nie moze się wypowiadać, niby czemu?
        • Gość: pan Re: chcę zobaczyć IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.06, 07:47
          Wypowiadać się może każdy na każdy temat, nawet głupio, bo jest demokracja i
          wolność słowa. Przynajmniej narazie. Ale wypowiadać się na podstawie fotografi
          jest właśnie głupie bo to to samo jakby wierzyć ,że dzięki oglądaniu telewizji
          można poznać świat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka