Dodaj do ulubionych

ETYKIETA POLAKOW Z ZAGRANICY

10.04.03, 23:07

Kazdy wie, ze etykieta i kultura osobista normalnemu Europejczykowi zabrania
zakladac watki na tematy obrazajacy osoby osobiscie!!
Polakow polonijnych to nie interesuje, oni uwazaja, ze wszystko potrafia, bo
troche zachodu w USA, FRANCJI, Anglii czy Niemczech poznali!!
Wstydzcie sie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oberschlesier burak cukrowy IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 23:12
      co godosz?
      powtoz bo nie zrozumiolech
      • ballest Re: burak cukrowy 10.04.03, 23:21
        ze sie nie uobrazou nikogo osobiscie , bo na to naszou kultura nie pozwalou!!!
        a to chadzieje robiom!!1
        • juan_miguel Re: burak cukrowy 11.04.03, 00:25
          ballest napisał:

>
          > Kazdy wie, ze etykieta i kultura osobista normalnemu Europejczykowi zabrania
          > zakladac watki na tematy obrazajacy osoby osobiscie!!
          > Polakow polonijnych to nie interesuje, oni uwazaja, ze wszystko potrafia, bo
          > troche zachodu w USA, FRANCJI, Anglii czy Niemczech poznali!!
          > Wstydzcie sie !!!

Każdy też wie, że etykieta i kultura osobista nie pozwala na obrażanie całych
          grup ludzi typu Polacy, Polacy z zagranicy, Chadziaje, Gorole, Ślązacy, Niemcy
          itd. Ale tego wielu ludzi na tym forum nie pojmuje. Ty też.

To, że komuś brakuje kultury, dobrego wychowania - no cóż zdarza się, przykro.
          Ale jeżeli taki prostaczek próbuje krytykować i uczyć innych to już jest
          ŚMIESZNE.

WSTYDŹ SIĘ !!!
    • Gość: Dejavu etykieta z etykietki. IP: *.kennisnet.nl 11.04.03, 12:15
      ballest napisał:

>
      > Kazdy wie, ze etykieta i kultura osobista normalnemu Europejczykowi zabrania
      > zakladac watki na tematy obrazajacy osoby osobiscie!!
      > Polakow polonijnych to nie interesuje, oni uwazaja, ze wszystko potrafia, bo
      > troche zachodu w USA, FRANCJI, Anglii czy Niemczech poznali!!
      > Wstydzcie sie !!!

Ach,gdybyz to jeszcze nasi polonijni Niemcy zechcieli sobie wziasc do serca
      powyzsza dewize.Ale jezeli znajomosc etykiety ogranicza sie do zacytowania z
      pamieci tresci kilku etykietek z butelek na piwo....
      • Gość: Jäger Warczenie Tygrysa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.03, 12:25
        Gość portalu: Dejavu napisał(a):

> ballest napisał:
        >
        > >
        > > Kazdy wie, ze etykieta i kultura osobista normalnemu Europejczykowi zabran
        > ia
        > > zakladac watki na tematy obrazajacy osoby osobiscie!!
        > > Polakow polonijnych to nie interesuje, oni uwazaja, ze wszystko potrafia,
        > bo
        > > troche zachodu w USA, FRANCJI, Anglii czy Niemczech poznali!!
        > > Wstydzcie sie !!!
        >
        > Ach,gdybyz to jeszcze nasi polonijni Niemcy zechcieli sobie wziasc do serca
        > powyzsza dewize.Ale jezeli znajomosc etykiety ogranicza sie do zacytowania z
        > pamieci tresci kilku etykietek z butelek na piwo....

Dlaczego piszesz "polnijni Niemcy"?

..... albo kilku watkow z serji Tygrysa. Co Dajavu?
        • Gość: Dejavu Jelen beknal.. IP: *.kennisnet.nl 11.04.03, 13:23
          Gość portalu: Jäger napisał(a):

>> Dlaczego piszesz "polnijni Niemcy"?
          >
          > ..... albo kilku watkow z serji Tygrysa. Co Dajavu?

Jak widac jelonek z niskiego pokładu nie zna przenośni i metafor....hehehe.
          • Gość: Jäger Re: Jelen beknal.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.03, 13:37

> Gość portalu: Jäger napisał(a):
            >
            > >> Dlaczego piszesz "polnijni Niemcy"?
            > >
            > > ..... albo kilku watkow z serji Tygrysa. Co Dajavu?
            >
            >
            > Jak widac jelonek z niskiego pokładu nie zna przenośni i metafor....hehehe.

Nie ja nielubie poprostu takich Zuli jak Ty Azylancie (Symulancie)heheheh.
            • Gość: Dejavu Jelen sie rozbeczal.. IP: *.kennisnet.nl 11.04.03, 14:04

> Nie ja nielubie poprostu takich Zuli jak Ty Azylancie (Symulancie)heheheh.

No to po kiju przyszla kolej na marchewke.A wiec dam ci robote.Stawka godzinowa
              do omowienia.Bedziesz sie do mnie zwracal per "Herr Direktor".Posiadanie
              polskiego Pana bedzie mialo zbawienny wplyw na zneutralizowanie kompleksu
              niemca z odzysku.No to jak?
              • Gość: Jäger Re: Jelen sie rozbeczal.. IP: 194.55.237.* 11.04.03, 17:53

>
                > > Nie ja nielubie poprostu takich Zuli jak Ty Azylancie (Symulancie)heheheh.
                >
                > No to po kiju przyszla kolej na marchewke.A wiec dam ci robote.Stawka
                godzinowa
                >
                > do omowienia.Bedziesz sie do mnie zwracal per "Herr Direktor".Posiadanie
                > polskiego Pana bedzie mialo zbawienny wplyw na zneutralizowanie kompleksu
                > niemca z odzysku.No to jak?

Daj mi Twoje namiary to Cie polna.
                Atak z drugej strony, to Ty moze maly Burdelik prowadzisz z kolezankami
                "Eseschule". Co?
                Moj Polski nigdy nie byl dobry, teraz jest coraz gorszy.
                A Niemiec to jestem od urodzenia.
                • Gość: Dejavu refleksje jelonka IP: *.kennisnet.nl 14.04.03, 10:09

.... Daj mi Twoje namiary to Cie polna.

A nie lepiej to sobie samemu "polna" w leb i od razu podskoczy w Reichu
                  srednia IQ.

.... Atak z drugej strony, to Ty moze maly Burdelik prowadzisz z kolezankami
                  > "Eseschule". Co?

Atak z tej strony,moze "maly Budelik" bedzie dla ciebie lepszym zajeciem niz
                  ciagle odprowadzanie skradzionych samochodow za Odre,co?
                  Mialo byc Essschule pewnie,co?

... A Niemiec to jestem od urodzenia.

Wiemy,wiemy!To jest rodzaj osobnika,ktory przeliczajac kurs DM na zlotego nagle
                  odkryl,ze jest.... Niemcem.Totez slusznie moment ten uznal za swoje narodziny.
                  • Gość: Jäger Re: refleksje jelonka IP: 194.55.237.* 14.04.03, 10:33

>
                    > .... Daj mi Twoje namiary to Cie polna.
                    >
                    > A nie lepiej to sobie samemu "polna" w leb i od razu podskoczy w Reichu
                    > srednia IQ.
                    >
                    >
                    > .... Atak z drugej strony, to Ty moze maly Burdelik prowadzisz z kolezankami
                    > > "Eseschule". Co?
                    >
                    > Atak z tej strony,moze "maly Budelik" bedzie dla ciebie lepszym zajeciem niz
                    > ciagle odprowadzanie skradzionych samochodow za Odre,co?
                    > Mialo byc Essschule pewnie,co?
                    >
                    >
                    > ... A Niemiec to jestem od urodzenia.
                    >
                    > Wiemy,wiemy!To jest rodzaj osobnika,ktory przeliczajac kurs DM na zlotego
                    nagle
                    >
                    > odkryl,ze jest.... Niemcem.Totez slusznie moment ten uznal za swoje narodziny.

Dajavu Tobie tu juz nic nie pomoze, chyba tylko elektro-wstrzasy
                    • Gość: Dejavu obrok dla jelonka.. IP: *.kennisnet.nl 14.04.03, 12:02

..... Dajavu Tobie tu juz nic nie pomoze, chyba tylko elektro-wstrzasy.

No wiec daj sobie w koncu siana,w koncu ile mozna po tych uszach obrywac?

P.S.Moj nick to pewien francuski zwrot,a pisze sie go DEjavu,a nie
                      DAjavu,paniatno?
    • Gość: Michał Re: ETYKIETA POLAKOW Z ZAGRANICY IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 18:54
      Małe piekiełka skupisk polonijnych np. w Stanach nie są żadną tajemnicą, a
      wpisy na forum Polonia, są często żenujące.
      • ballest Re: ETYKIETA POLAKOW Z ZAGRANICY 14.04.03, 22:31
        Ciesze sie Michal, ze to tez zauwazyles!!!:-))))'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka