Dodaj do ulubionych

Centrum Katowic bez Neostrady

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:56
Panie doktor - idź Pan do Netii albo Chello albo coś innego z kablówki
Neostrada nie dla wszystkich - ja mam tylko do czwartu i koniec powiązania
jak Jaś z Małgosią twelefonu i netu. Adios TP S.A. :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: Kunegunda No o tym necie... IP: *.mclnva23.covad.net 13.02.07, 23:39
      No to niech "Wyborcza" pomoże!!!
      • Gość: Tomi Re: No o tym necie... IP: *.chorzow.n4a.pl 14.02.07, 00:52
        neozdrada jest do dupy ;] niech se kolo wezmie z netii duzo lepsze niz ze
        zlodzjeskiego france telecom
        • Gość: Herman Re: No o tym necie... IP: *.chello.pl 14.02.07, 09:47
          Nie piszcie glupot jak sie nie znacie. Zarowno Netia czyli net24 jak i GTS
          Energis czyli multimo dzialaja na tych samych portach w centrali tpsa co
          neostrada. Skoro nie m miejsca w centrali na neo to i nie bedzie dla innych.
          Wyjscia to:
          - czekac
          - zalozyc chello lub inne łacze np hyperion
          - podlaczyc sie do sieci netia albo dialog
          - korzystac z neta przez komorke (w centrum katowic pieknie smiga gprs,edge,
          umts a nawet hsdpa)
          • tcl TPSA to ździercy. 14.02.07, 10:17
            Ale powoli UKE pracuje nad tym. Jeszcze rok-dwa i będzie lepiej.

---
            zarabiaj!
          • Gość: komorka Milioner sie znalazl IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.07, 18:30
            DO NETU PRZEZ KOMORKE ... nie kazdy jest milionerem jak ty !
      • Gość: jarek Re: No o tym necie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:14
        na Ligocie też "nie mają warunków"
        podobno mają za dużo klientów na neo i brakło im "podłączeń" na mojej
        dotychczasowej centrali
        mogą założyć zmieniając przy okazji numer telefonu :-(
        rozmawiałem z kumplami którzy skończyli telekomunikację; mówili że się da
        zostawić numer tylko trzeba chcieć
        ale tepsa wie swoje i pisze enigmatycznie o braku możliwości technicznych :-(
        byłoby miło jakby prasa ich dokładnie przepytała
    • Gość: urban_ Blue connect 1,8 MB - co więcej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 06:33
      W centrum Katowic UMTS hula aż miło, daj sobie spokój z molochem tpsa.

Obecnie HSDPA daje do 1,8 MB, być może jeszcze w tym roku 3,6 MB. Z tego co
      słyszałem, wkrótce mają być modemy z RJ45 z tyłu. Czego więcej?
      • detroit I co z tego że ktoś nie może mieć neostrady? 14.02.07, 08:23
      • Gość: bartos Re: Blue connect 1,8 MB - co więcej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:07
        no wypadało by porównac ceny
    • Gość: dragonite Re: Centrum Katowic bez Neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:26
      He he he gościowi się nie chce szukać innych ISP z tego co widze. Bo jak by
      chciał to spokojnie by miał już internet od innego ISP. Tylko trzeba chcieć a
      nie iść na łatwiznę ;)
    • Gość: Igor Re: Centrum Katowic bez Neostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:33
      Sam mam neostradę do dzisiaj, więc facet niech nie narzeka. 70 zł za 512 Kb/s to
      złodziejstwo w biały dzień, ale niegdyś byłem niestety zmuszony z braku
      konkurencji do korzystania z ich usług. A dziś nieźle wygląda oferta
      konkurencji, uzupełniona też o sieci bezprzewodowe, więc naprawdę jest w czym
      wybierać i to w każdym miejscu.
    • Gość: Adam Batory też bez netu??? IP: *.telpol.net.pl 14.02.07, 11:16
      Kumpel mieszkający w Chorzowie Batorym w okolicach dworca PKP można powiedzieć
      że prawie na przeciw też ma problemy z podłączeniem netu. Próbował z różnymi
      firmami poprzez fale radiowe i po wejściu na dach z przedstawicielem firmy
      okazało się że niema sygnału. Czyżby została tylko Tepsa ? a i tak niema
      pewności że będą możliwości techniczne. Jak ktoś mieszka w wyżej opisanej
      okolicy to proszę o namiary na jakiegoś dostarczyciela netu
      • reksio.84 Re: Batory też bez netu??? 14.02.07, 12:02
        Pisze właśnie z Batorego i jakoś takiego problemu nie mam.
      • Gość: xyz Re: Batory też bez netu??? IP: *.kat.3s.pl 14.02.07, 17:24
        VERAX - sam korzystam, a koleżance też w okolicach dworca (ul.Armii Krajowej w
        kierunku Świetochłowic) to samo poradziłem i jest zadowolona. Tel. do nich:
        3490402.
    • Gość: Karol TO JEST 100metrow od centrali!!!!!!! IP: 80.54.0.* 14.02.07, 11:27
      Gość musiał rozmawiać z niekopetętna osobą a centrala jest wyposażona w półki
      neostradowe niech idzie do obsługi klienta na Skłodowskiej (100m). TePsa ma
      często problemy przez idotów tam pracujących
    • Gość: Krzychu Re: Centrum Katowic bez Neostrady IP: *.energopomiar.com.pl 14.02.07, 12:38
      Witam, Ja mieszkam w Zabrzu Rokitnicy, kilku sąsiadów korzysta z Neostrady, a
      mnie odpowiedziano podobnie. Zapytałem więc w Netii i okazało się, że nie ma
      problemu. Tak więc zamiast ponad 100 zł moge mieć tel + internet 30% taniej
      (plan socjalny 28zl + internet 512kB za 44zł). Pytając o to kiedy wogóle moge
      pytać w tepsie, dowiedziałem się ze nie częsciej przyjmą moje zapytanie, jak co
      3 miesiące. Tam wogóle wszytko wolno sie zmienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka