Dodaj do ulubionych

telewizja w układzie ze SM

IP: *.omi.pl 11.03.07, 20:39
To również Prezes SM weszła w układy z Telewizją kablową Stream Communication
i teraz oglądamy TV Kultura bez głosu ,tak jest nagminnie .A jak idę do ich
biura to mi taka "miła pani" mówi ,że jak mi się nie podoba ,to mogę od nich
odejść .
Wg prezes nikt za darmo nie chciał okablować osiedla i dlatego oglądamy taki
chłam .Bez głosu ,albo łamiący się obraz jakby szko się kruszyło .To
okablowywanie trwa już dwa lata a jeszce końca nie widać .Niektórzy jeszcze
nie mają tego dobrodziejstwa .
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.omi.pl 11.03.07, 21:06
      Dla jasności dodam ,że ta telewizja Stream Communications jest na osiedlu
      Paderewskiego w Katowicach.
      • Gość: Normalny Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:32
        Nie rozumiem - przecież to Wy, spółdzielcy zatrudniacie Prezesa i Zarząd - jak
        nie robia tego za co im płacicie to wywalcie ich na zbity pysk i zatrudnijcie
        innych.
        • Gość: xyz Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.omi.pl 11.03.07, 21:46
          Wiem ,że jesteśmy w dużej mierze winni ,że prezes nie robi tego za co jej
          płacimy .Ale to się niedługo zmieni .
        • Gość: Lelekl Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 06:47
          Świrze. Problem nie jest w wyborze prezesa bo co obywatel to inne zdanie przy
          ułomnej demokracji spółdzielczej ale w przestrzeganiu prawa i w konkurencji !!!
          • Gość: LOKATOR Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.chello.pl 14.03.07, 21:39
            Nie nazywaj xyz świrem. Gdybyś mieszkał na tak skorumpowanym osiedlu jak
            Paderewski w Katowicach to wiedziałbyś jak się łamie wszelkie prawa :
            Konstytucję i Prawo Spółdzielcze. Statut spóldzielni tak został
            skonstrułowany , że prezesi są nietykalni, spółdzielcy nie mają bezpośredniego
            prawa decyzji bo nie ma Walnego Zgromadzenia, jest tylko Zebranie
            Przedstawicieli na którym pretorianie Zadróż i Grodowskiej nie głosują zgodnie
            z wolą mieszkańców. Ci ostatni w ogóle przestali chodzić na zebrania bo trudno
            patrzeć na ten bezprawny burdel pod prawniczą ochroną radczyni Katarzyny
            Wiśniewskiej. W tej sytuacji wciska się lokatorom na co nie mają ochoty a za co
            muszą słono płacić.
            • Gość: xyz Re: telewizja w układzie ze SM IP: *.omi.pl 14.03.07, 23:30
              Dzisiaj dostaliśmy nowe rachunki za kablówkę o 4 zł drożej od kwietnia .
              Ta wiadomość dostarczona dziś tj 14 marca opatrzona jest datą 23 lutego
              A TVN 24 nie dało się dziś oglądać bo "obraz się kruszył " tak jakby był
              szklany.
              Nie mamy ani jednego anglojęzycznego programu .
              Taką telewizję za te pieniądze to tylko mogła nam (jeszcze nawet nie wszystkim )
              załatwić prezes SM Elżbieta Zadróż .
    • Gość: ! pogonić, ogolić całe towarzystwo, ubrać w porcięta IP: *.smstv.pl 14.03.07, 23:42
      stare komunist. osiedla i stara nomenklatura siedząca na stołeczkach
      spółdzielnianych niczym w POP zakładu pracy, gdzie korownik pali cały czas,
      naokrągło... Urodzeni przed 1970 i nauczeni cwaniactwa muszą wymrzeć, a z
      przykrością stwierdzam, że i ja się do tej grupy zaliczyłem z racji tylko wieku.
      • Gość: Olo Nie liczcie na to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 08:10
        Nie liczcie na to, ze stanie się tak, jak sobie życzy gość portalu !:
        "Urodzeni przed 1970 i nauczeni cwaniactwa muszą wymrzeć, a z przykrością
        stwierdzam, że i ja się do tej grupy zaliczyłem z racji tylko wieku".
        Gościu, nie zapominaj, że wyroslo i rośnie nowe pokolenie cwaniaczków
        rekrutujace się z rodzin i znajomych tego, które już wymiera to jest
        pochodzacego sprzed 1970 roku.
        Niestety, będąc skutecznie latami zastraszani przez zarządy takie jak w
        Paderewskim, dopuścilismy do tego, że cwaniacy spółdzielniani są praktycznie
        bezkarni i wcale nie zamiarzają odsunąć się od żłobu. Jak im pozwalamy, to
        dlaczego nie mają korzystać?

• Gość: xyz Telewizja prezesa SM IP: *.omi.pl 17.03.07, 12:50
          Sobota i znowu ta sama usterka .
          Na TV kultura leci Dyktator.Ale telewizja załatwiona nam przez prezesa SM
          im.Paderewskiego czyli Stream Communications znowu wyłączyła głos.
          W poniedziałek będzie włączony .
          Musimy być na zebraniu w środę 21 marca przed godz 17 na ulicy Granicznej 29
          bo przecież tak dłużej być nie może .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka