broneknotgeld 21.05.05, 18:32 Fraszka bogactwym zdo sie jynzyka Niom przeca idzie nawet porzykać Łona niy gańbi żodnego proga Z fraszkom żeś jakby bliży jest Boga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 21.05.05, 18:34 Chosioż niy kożdy szkryflo se rymy Wiela im pszaje to przeca wiymy Chce coś zocnego fraszce zrychtować Koncept swoj tukej może nom dować. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 21.05.05, 18:38 Hehe - we Gdyni ugościyła mie łostatnio Vitalia. Toż łod niyj dowiedzioł żech sie, co jeji cera miała przirychtować do szkoły cosik ło Kaszubach. Drukła se ślonske fraszki ło ty ziymi. W szkole mieli wiela uciechy. Probowali se z tego dowiedzieć cosik ło regionie i probowali to czytać. No toż sami widzicie, co richtig trza te rymowanki mi szkryflać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 21.05.05, 18:40 Ciupazko - dziynki Ci za ta informacyjo ło inicjatywie tyjatru krakowskego. Poranoście rymowanek i namiar na te forum żech tam wysłoł. Przinojmni bydom wiedzieć, że cosik takego tyż jest. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 22.05.05, 16:50 Ciupazka, Naata, Luna i Rita Goniyły forum aże z kopyta Se "notgeltowi" nawet dostało Dyć chopow zdo sie jakby za mało Tu sztyry frele - we doma dwie Biyra se szlukna bo suszy mie. Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki 22.05.05, 23:10 Od piwa głowa rozboli. Lepiej cieszyć się półtuzinem do woli. Liczba sześć jest taka słodka zwłaszcza, gdy grasz w totolotka. Liczba sześć też rozkosz daje, gdy obok siebie na głowie staje... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 ;b! Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki 22.05.05, 23:16 Skiż takiego przybytku głowa nie boli... Chopy zawiszczą Ci tej niewoli. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Szostka 24.05.05, 00:09 Szostka w kościach szczyńściym zdo sie Wyna w rymach tyż z tym mo sie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Szostka 24.05.05, 00:10 Szostka w totka czy sześć frel? Sie czowieku w gowa szczel! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Szostka 24.05.05, 00:11 Szostka dzisioj ekstra nota Ano - niy ma to gupota Możno forum na "szejść" bydzie Rymopisow wiyncy przidzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Szostka 24.05.05, 00:12 Poszostny zaprzong! Jedyn woźnica! Łoj - rozpolone mo pieron lica! Odpowiedz Link
broneknotgeld Rita 22.05.05, 16:52 Rita - swoj pomysł wciepnij nom tukej Inkszego wontku na to niy szukej Mogymy teroz łobgodać przeca Co wyrychtować dlo tego neca? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Rita 22.05.05, 16:54 Dyć mi ło rajza po Polsce idzie piyknie jak fraszka ze tym tyż bydzie Z niom to ciekawi zowdy poleci Czy trasa nowo już Ci sie kleci? Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita 22.05.05, 21:39 nie , nie Bronku miły jam bardziej czytelnik i mały pustelnik Fraszki - igraszki mi się marzą niech one wzrok nam parzą ;))) Odpowiedz Link
ciupazka Re: Bronek Skowronek... 23.05.05, 11:40 ... Jo ino wrona, fórt kónom casu, a i sieły juz ni mom, a poza tym do Poroninia jak sroka za morze sie wybiyrom... Ftory to juz roz? Moze tym razym, dejze Boze ,jamynt! Telo i pozdrowiom. Odpowiedz Link
naata Re: Bronek Skowronek... 23.05.05, 12:40 No i widzisz Bronek? Jak Cię ni ma to fraszką Ci przają. A jak żeś już policzył kota łogonem łodwracają Łot! Baby! ;-))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek Skowronek... 24.05.05, 00:15 Jakby niy paczeć se Naato na to Ważne co tukej niy ma sagato Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek Skowronek... 24.05.05, 00:14 Hehe - Ciupazko Góralka fest kwardo I pieronym hardo Cepra niyjednego Ciepnie łobrzidłego. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Rita 24.05.05, 00:16 Łod marzynio do tworzynio Tako Rita se nom zmiynio. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki - prozowej ;)))) 24.05.05, 22:22 przepraszam, za pusty post, tak się jakoś, samo ... Jak zacząć ? Może kto pomoże ? Kto tylko może :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 25.05.05, 07:41 No dyć założoł żech tyn wontek, coby tyż trocha podeliberować ło tym forum. Na razie wszysko piyknie leci do przodka. Łod czasu do czasu pojawiajom se tu stare wontki, kere tu bydom dali rozkryncane. Przawie doszły czi wontki regionalne, jakby trocha z okazji Dnia Matki. Ciupazka cołkym matkuje Forum Zakopane, Rita tyż czasym pełni tako rola na Forum Olsztyn. Ło Naacie możno bych tego niy szkryfnoł, bo Forum Grudziądz rozwijo sie piyknie dziynki partnerski wspołpracy poru internautow, do czego swoje dokłodajom po trochu inksi ( ciesza sie, że mie tyż tam trocha widać). Toż żech poprosioł admina właśnie ło moje wontki z FRŚl, kere na Waszych forach tak piyknie sie zaaklimatyzowały. Trza je pociongnońć do przodka. Jo byda dokłodoł tam swoje fraszki take historyczno-turystyczne, a możno z czasym ktosik dołonczy. Brakuje przeca w tym czegoś co szłoby mianować "aktualia", dyć take fraszki nojlepi se szkryflo jak sie tam jest, abo chocioż wyciongo ciekawostki z lokalnych cajtongow. Hehe - czas pokoże jako to nom sie rozkryńci. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
luna-a za każdy... 25.05.05, 19:58 800 - ny wpis na forum Za każdy Twój wpis na kluczborskim forum wznoszę toast na zdrowie i życzę humoru... ;b! Bronkowi ślę pozdrowienia specjalne, bo jego wpisy są nadzwyczajne. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 25.05.05, 20:10 Hehe - wielke dziynki Som rym leci jakby z rynki Toż łotworzyć biyr mi zdo sie Z niym humoru wiyncy mo sie. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 25.05.05, 21:58 Wiem , Ciupazka musi doglądać swojej zagrody, a ja może już będę miała więcej czasu. Czy mogę zakładać watki, by Ci urozmaicić życie ? Jak z tą turystyką, przerabiać je na nasz sposób ? Iweźmiemy tylko turystykę po Ślasku - te same trasy, a Ty wsadzisz w nie fraszki. Proponuję je również ubarwić zdjeciami. Niech Twoi sympatycy zażyją podrózy po ŚLĄSKU ;)))) Zapraszamy oczywiście Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 26.05.05, 00:31 Hehe, Rita, przeca to jest forum łotwarte. Kożdy tu może założyć wontek i kożdy tu może szkryflać, bele był zalogowany. Rajza kero żeś fundła Gliwicom mie sie richtig spodobała, choć żech se do tego yno pora razy włonczoł. Bestoż se niy pytej, yno rob swoje. Mom nadzieja, że inksi se do tego włonczom. Richtig nojlepszy by był taki "misz-masz". Trocha prozy, trocha rymow i linki na ciekawe zajty internetowe. Yno poprowadź tyn wontek tak, coby szło sie wcinać w rożne miejsca, wrocać z czymś ciekawym, co urozmaici to wszysko. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 26.05.05, 01:14 Luna, możno Ty byś szkryfła cosik typowo kluczborskego? Przeca momy już tu kluczborski wontek. Mogłabyś tako ubogacać rymym aże dwa fora. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 26.05.05, 22:57 Tak sympatyczki, musimy sie zabrać za Bronka ;) by fantastyczna powstała stronka Bronek zachęca nas , by pofolgować nic ująć, a trochę dodać :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 26.05.05, 22:59 Hehe - jo sie niy dom Dyć wontki niych bydom Ciekawe i piykne Wyny nom wystyknie. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 27.05.05, 21:16 ide ,ide przez świat i dzis bedzie kwiat :) Wciepne pewnien watek wyjdzie z tego Jontek ;)))) Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 27.05.05, 21:54 chyba trafiłam w 6000 wpis ;) ale nie jestem pewna Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 27.05.05, 22:11 Kto trefioł? Możno Jontek - możno Ty Gratuluja - gorom my! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 28.05.05, 10:42 Hehe - Rita, po prowdzie to jo se byda tukej richtig cieszoł jak tymu forum klupnie 18000. Niy dane mi było cieszyć se tym na rudzkim forum, to se zafajruja tukej. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 28.05.05, 21:19 spokojnie, tylko czas szybko leci :) dziś zaczynamy turystyke Bronek , jeśli będziesz miał zapytania i inne rzeczy i inne projekty to na tym watku będziemy debatować - dobrze ? :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 28.05.05, 21:34 No toż piyknie. Jutro prawie byda mioł wiyncy czasu, to możno tyż coś przirychtuja. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 28.05.05, 22:00 Pierwsza trasa Pieszyce - Walim - będzie juto, musze zrobić pewne korekty. Nie śpieszmy sie, częśc fraszek znajduje sie FG pozdrawiam Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 28.05.05, 22:04 No piyknie - ło Walimiu richtig żech już cosik szkryfloł. Ło Pieszycach trza bydzie cosik wyszperać. Rita, dej nom ździybko czasu, bo dwojka turystow to ździybko mało. Trza by chocioż załadować mikrobus. Odpowiedz Link
rita100 Re: za każdy... 28.05.05, 22:08 pewnie, nie ma gdzie się śpieszyć , jeszcze nie wyhamujemy ;)))) i na drzewie się znajdziemy. Mam nadzieje , ze Luna, nata i ciupazka dobiją do paczki :) No i hepik nas popchnie ;)))) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 28.05.05, 22:24 Hehehe - myśla że jutro zgłosi se wiyncy chyntnych. A jak zrobisz kajniykaj dugszy przistanek, to jeszcze możno ktoś dońdzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:26 Pieszyce żech znoloz - sztela to ciekawo! Kaj z nich wyjadymu - w lewo abo w prawo? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:28 Możno tu znojdymy cosik bip.pieszyce.sisco.info/ Bliknońć przeca aż se prosi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:31 W ciymno na wander se wiybierymy? www.sudety.it/index/miejscowosci/ID,124 Lepi jak cosik ło szteli wiymy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:35 Ło zamku cosik przimało pieszyce.zamki.pl/ Wiyncy wiedzieć by se chciało. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:37 W dzierżoniowskim som powiecie pl.wikipedia.org/wiki/Pieszyce Cosik ło tym wiycie przecie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:39 We herbie "Wieża Bismarcka" zdo sie www.wiw.pl/geografia/miasta/termin.asp?et=m_00526 Ze tym uciecha już richtig mo sie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:41 Ło zabytkach coś trza wiedzieć www.um.pieszyce.pl/?s=subsite&id=263 Jak se w tako sztela jedzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:44 Pieszycke frele www.sciaga.pl/klasa/miasto/PIESZYCE/1/P.html Kuszom do sztele. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:45 Toż niych przi frelkach bydom noclegi www.eholiday.pl/noclegi/Pieszyce/Pieszyce Aż mi wylazły na gymbie piegi. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:48 Z frelkom stracić se w Pieszycach www.odleglosci.pl/wspolrzedne.php?nazwa_miasta_tr=Pieszyce Na to biere mie ta "chcica" Dyć mi ślubno mapa dała Nudelkula pokozała. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:51 Rita - to se przido tyż dolnyslask.org/zamki/roscisz.html Przeca dobrze ło tym wiysz. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:55 Prawie majom fajer we tym Dzierżoniowie www.doba.pl/?s=main Dyć czy to spamiynto dzisioj wszysko czowiek. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 29.05.05, 15:57 Gory Sowie przewodnik.onet.pl/1122,1823,1065199,artykulr.html Mom we gowie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 30.05.05, 07:25 Zabioł żech Ricie zajtami ćwieka? Terozki trowi - trza nom poczekać. Odpowiedz Link
luna-a Re: za każdy... 02.06.05, 09:00 Truskawka W nagrode Luna Ci ja da, ha, ha. Na wszystkich zmysłach gra, bo wzrok sycisz jej odcieniami czerwieni z koniuszkiem, co ma nieco wiecej zieleni i zielona czuprynke - szypułke, która niczym tiara. Aromat nie do podrobienia rozpoznawalny nawet bez widzenia... Gdy nosek wyczuje, sygnał śle do podniebienia... Języczek mlaska, czeka miaższu, pełen uwielbienia... Smak niezwykly ma ONA. Słoncem wypieszczona,lekko opiaszczona delikatna, wonna, smakiem, kształtem, barwa wytworna... A ileż w niej witamin, słodkości, eksiru młodosci, witalnosci, seksu, radosci! Nie tylko lasucha rzuca na kolana. Dodasz do kefiru chłodnego, taki koktail rozbroi każdego… Dodasz do lodow lub smietany bitej Deser dla konesera będzie znakomity… W racuszkach, placuszkach, do gofrow dodana, z serniczkiem i cała w czekoladzie skąpana… Wspomne o kompotach, konfiturach, dżemach, Ale to juz standard w tradycyjnych domach… Mogłabym opisywac i jeszcze i jeszcze, zwlaszcza, że daje zarobic na saksach… A teraz wyłuszcze sedno nareszcie, że dla mnie jest bardzo sexy. Uwierzcie, że uwielbiam ja w wodzie spluskana i soczysta, soute, w pełnym słonku Twoimi ustami podana… Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: za każdy... 02.06.05, 18:48 Ano - podzimki latoś już som Piyrszo we gymbie terozki mom Drugo i czecio - poł fonta chnetko Co? -Tyś jusz pusto moja asjetko?! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 29.05.05, 15:24 Bez fraszek Luny uboższe zdo sie Forum co rymym rozwijać mo sie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 29.05.05, 22:27 a gdzie Luna ? mam nadzieje, ze pojedzie z nami :) Bronek , to niespodzianka, też o tym pomyślałam, by wkleić zdjecia :) Dziś mam malo czasu, długo siedziałam w ogrodzie, więc tylko tekściki dam z jednej wycieczki . Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 29.05.05, 22:56 ponieważ dziś bardzo późno wróciłam z przyjęcia, jutro może dopieścimy wycieczkę :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 30.05.05, 07:26 A dyć Rita - niy ma sprawy Chnet sztartnymy do zabawy Globtrotera bydzie "klub" Na tym forum nom go zrob. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 30.05.05, 08:15 Drapko żeś sztartła, a i jo z rozpyndu trocha tam namiyszoł. Dyć wontek bydzie piykny jak miyndzy Twoje konski pódzie se wcisnońć jakomś rymowankom, dyszkursym ło trasie, abo chocioż linkym na ciekawo zajta. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 31.05.05, 08:32 Hehe - jo żech se w niydziela trocha to poprzeglondoł. Pożyjymy łoboczymy. Dobrze by było jakby ktosik jeszcze dołonczoł, dyć poczontki som take. Pozdrowiom. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 31.05.05, 21:00 Ostatnio w górach, weszłam do takiego pamiatkarskiego sklepu, chciałam kupić sobie przewodniki. Nic ciekawego nie mogłam znaleźć. Okazało sie , że sam właściciel tego sklepu pisze przewodniki po górach. Pierwsze moje pytanie było - Czy ma pan stronę internetową ? Odpowiedział , że nie. Po rozmowie, sami wręczył mi swoją książeczkę - Pasmo Babiej Góry - Przewodnik turystyczny. Jest dobry przewodnik , tylko taki suchy,martwy ,mniej atrakcyjny jak potrafią być strony internetowe dodając atrakcje specjalne. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 31.05.05, 22:45 Hehe - dyć jo te moje historyczno-turystyczne rymowanki tyż tworza ze taki lektury. Nikere ksionżki aż same sie proszom, coby łostało po czytaniu poranoście fraszek. Som jednak tyż take kere probuja czytać, dyć niy kończa i ło rymie przi nich nawet niy myśla. Rożnie to bywo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 01.06.05, 22:59 Taki blogi spokój u Ciebie przydali by sie przyjaciele :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 01.06.05, 23:07 Ano ano Wiyncy nos by tu sie zdało Coby szkryflać tyż se chciało. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 04.06.05, 16:41 No ja, dyć czamu by niy miało być lepi? Jednak trza jeszcze na to ździybko poczkać. Myśla, że po wakacjach bardzi se to wszysko bydzie rozkryncać, no i bydzie te forum już widać na głowny zajcie forow regionalnych. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 04.06.05, 20:46 ja również myślę , że więcej ludzi będzie chcialo spokojnie u Ciebie spędzać czas :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki 04.06.05, 21:52 Bronku, być może będziemy mogli zwidzać rejon z okien pociągu - namawiam Kgeorga z Wieliczki znawcę tras by do nas wszedł i dopomógł. Nie mamy gdzie sie śpieszyć, pomalutku zobaczysz, bedziemy więcej wiedzieć niz mieszkańcy tych regionów. juz po burzy Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 04.06.05, 21:56 Ano, przeca tyż godom, że niy trza se uwijać. Co inkszego wciepnońć gotowo już rymowanka, a co inkszego sklecić nowo. Pozrdowiom Z Rudy Ślonski. P.S. U nos tyż już leje. Odpowiedz Link
luna-a Alle...kawusia 05.06.05, 19:59 Czytam kolorowe fraszki od Bronka naszego... Rozkoszy...J jeszcze popijam coś smacznie czarnego... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle...kawusia 05.06.05, 20:08 Dlo mie na kawa za późno zdo sie Dyć putnie z piwym w lodowce mo sie Toż se łotworza choć yno jedna Bo jo przi Lunie ze rymym bledna. Odpowiedz Link
luna-a Alle ...pieszczoty 05.06.05, 20:32 Nie zapomnij o tej Lunie co klikaniem pieścić umie. hi,hi... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Alle ...pieszczoty 05.06.05, 20:44 Jako ło Lunie zapomnieć mom? Dyć skiż Niyj fraszka niyjedna dom Niyjedyn jeszcze wlejzie tu rym Luno - toż ło tym dobrze jo wiym. Odpowiedz Link
luna-a Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 07.06.05, 23:59 Herkules, supermen powszechnie znany był przez dziouchy oblegany, rozpieszczany... Jednej frelce musiał ulec, się ożenił ponoć z Fraukules ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 17:49 Herkules? Z Dejaniry rynki Mioł śmiertelne mynki Żol mi Herkulesa -Biyrym se pociesza. Odpowiedz Link
ciupazka Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 17:53 Nifto Cie nie męcy, a śklonka brzęcy? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 18:02 Toż se dzwigna zaś kufelek Dziynnie pić trza ZDROWIE FRELEK. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 18:05 Ciupazko Czy pamiyntosz gryfny wontek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=15817804&v=2&s=0-- Toż ciekawy fest zakontek. Odpowiedz Link
luna-a Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 18:31 Piwko chłodne w gardło lej by w upale było lżej ;b! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Broneknotgeld, supermen powszechnie znany 08.06.05, 22:45 Hehe - zdo sie zima idzie Z piwym jednak lżyj nom bydzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 08.06.05, 19:05 Toż trza dobić do tysionca By tu wiyncy było słońca. Odpowiedz Link
luna-a Widziałam... 08.06.05, 21:42 Widziałam... Zachód Nieba błękit i purpura. Otwiera się niezwykła z kolorów faktura... Jasność ma kaprys odpocząć... Za horyzontem znika... Nagle wszechobecna ciemność... Do świtu Niebo się zamyka... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Widziałam... 08.06.05, 22:31 A joch słonko widzioł Jak tonyło w morzu Kapok żech mioł ciepnońć Alech se niy wożoł Bo przeca wyczimia ździybko bez Heliosa Dyć już Luna leci w strzybnych swojich włosach. Odpowiedz Link
luna-a Re: Widziałam... 09.06.05, 07:21 Błogi spokój nocy zmącili pierwsi śpiewacy. Wprzódy melodią cichutką ptasząt, jakby tylko półnutką... Raptem się Niebo otworzyło i Słońce swą odwieczną wędrówkę zaczęło... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Widziałam... 09.06.05, 16:30 Ano ano - Luna śpi Helios stanoł - to sie wiy We szaufynstrach se przeglondo Mieć go w zocy - jakby rzondo A mie sie bez Luny ckni Sie łobudzi abo niy? Odpowiedz Link
luna-a Ano ano... 12.06.05, 00:12 Piszę do ciebie drobnym maczkiem... Skonsumuj mnie ze smaczkiem... A smaczku dodadzą rumianek i mięta... I jeszcze ruta świeżutka nietknięta... Chcę dla ciebie spłonąc raczkiem... Liczko pokryję buraczkiem. :b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ano ano... 12.06.05, 09:36 Ziyla aż tyla Toż se łośmiyla I wszysko zjym Co bydzie - wiym. Odpowiedz Link
rita100 Re: Ano ano...pytano :) 15.06.05, 22:30 Czy o wycieczce o Warmii i Mazurach zalożyć nowy watek ? Wolałabym, byś Ty Bronek ten mój region założył :) Może być tytuł po Warmińsku, znasz dobrze :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ano ano...pytano :) 16.06.05, 00:03 Hehe. A jo bych woloł cobyś Ty taki wontek założyła. Przeca niy idzie nom ło to, coby tu yno były same wontki moje. Taki spis jest za monotonny, trza to poleku zmiynić. Odpowiedz Link
rita100 Re: Ano ano...pytano :) 16.06.05, 22:02 dobrze Bronku, znów mam burze i nie wiem czy nadchodzi czy odchodzi ? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Ano ano...pytano :) 16.06.05, 23:42 Piyknie - we mazursko rajza Jedzie z Tobom ślonsko łajza. Odpowiedz Link
luna-a Tęskno mi tu... 29.06.05, 00:22 Tęskno mi tu, bo moje forumowe ideały się po świecie wakacyjnie rozjechały. Jeden przejechawszy się uprzednio na falli, cichcem bryknął w głąb lata, hen, i jeszcze dalej…. Inny szuka wypoczynku na chłodnej, dziewiczej Alasce… Łapczywie chłonie naturę nie ze mną, lecz pewnie przy złotej lasce… A może nieobecności tych Panów w tym tkwi przyczyna, że każdy swoją kampanię prezydencką stamtąd rozpoczyna? Jak znosić te upały w samotności, w mieście? Wracajcie tu zaraz na forum i do ipty piszcie! ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tęskno mi tu... 29.06.05, 21:38 niestety i ja mam wakacje w murowanej chatce nic nie planuje a lato się marnuje ;) Odpowiedz Link
luna-a Re: Tęskno mi tu... 29.06.05, 23:56 Hej, szkoda lata, Rito z murowanej chateczki. Do się zapraszam na domowe winko i babskie ploteczki. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tęskno mi tu... 31.10.09, 16:45 Ano, ano - lata żol Dyć i podzim teroz chwol. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tęskno mi tu... 30.06.05, 22:21 Łoj - Luna cosik tukej marudzisz Rymym te forum przeca durś budzisz Jeszcze tu inksi szkryfnońc coś przidom We Cia jak w gwiozdka zoglondać bydom. Odpowiedz Link
luna-a Re: Tęskno mi tu... 01.07.05, 10:08 Okazało się, że Bronek, hen w Gdyni (sam się do tego przyznał), to tam cuda czynił... Wprzódy namiętnie godzinami w upale trawę tarmosił, a potem skruszony(?) chciał na forum dorzucic "cosik"... Z tego fanzolenia nie rozumiem cosik: przeca to jest wielki kapitał a nie jakiś grosik. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Tęskno mi tu... 18.10.10, 21:06 Chnetko zaś do Gdyni jada Dyć niy bydzie ło to zwada. Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki 30.06.05, 00:00 Północ dokładnie właśnie wybija... O, czerwiec właśnie w tym roku mija... ;b! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 30.06.05, 22:23 Toż dzisioj minie - lipiec zaś przidzie Prawiom że ze niym ciepli nom bydzie. Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki-lipcowe igraszki 01.07.05, 00:01 Od teraz niechaj fraszki rozpoczną lipcowe igraszki… ;b! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki-lipcowe igraszki 02.07.05, 00:30 Fraszka lipcowo Zdrowio dodowo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Klub Fraszki-lipcowe igraszki 02.07.05, 21:03 Fraszka sobotnio-lipcowa zdrowia i energi doda :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki-lipcowe igraszki 03.07.05, 10:51 We Czarnolasie ktoś lipa mioł Durś łodpoczywać pod niom se chcioł. Odpowiedz Link
luna-a Dzień buraka 03.07.05, 22:41 Też mi święto wymyślono! Ale draka! Ponoć ogłoszono, że jest dzień buraka… Choć z natury jestem bardzo tolerancyjna, w tym przypadku, niestety, będę tendencyjna, bo zachowań a'la ‘burak’ zupełnie nie trawię… We śnie także, a zwłaszcza na jawie. Więc tu rzucam hasło: burak do buraka i…sru! Zamiennie: ”ziemniak do ziemniaka”)… Nie dla mnie to paka! ;b! www.suedzucker.pl/page.php?dzial=3 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Dzień buraka 03.07.05, 22:45 Wyznałam, że nie cierpię buraka... Wyznaję, że bardzo lubię botwinkę, pod różną postacią buraczki, nawet bez kaczki... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Dzień buraka 03.07.05, 23:01 Pewno wiela tam posłodzom Niych buraki im łobrodzom. Odpowiedz Link
waga.w Re: Klub Fraszki 29.09.06, 10:53 Są pierwsze rezultaty : Nocka była wspaniała i do pracy zaspałam . Odpowiedz Link
waga.w Re: Klub Fraszki 30.09.06, 15:06 Myślałam , że figle w necie są najbezpieczniejsze w świecie . Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 02.10.06, 22:28 Łod myślynio głowa boli Styknie rymym tu posolić. Odpowiedz Link
luna-a Zgadulanki 10.07.05, 09:39 Rebusiki, zgadywanki, takie sobie rymowanki... Quizy, konkursy, konkursiki, takie sobie tu wierszyki... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:44 Patrzę na ciebie, a ty mi obojętnie tykasz... Nie musisz zwracać się do mnie panno, pani, ale dlaczego tak szybko uciekasz? Dlaczego obojętny postarzasz mnie wskazówkami? ;b! Zegar forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:45 Dwie krągłości szklane na nosek nadziane... :b! Okulary forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:47 Czy zimno, czy gorąco, jak jest, wskazuje na bieżąco. ;b! Termometr forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgadulanki 15.07.05, 20:02 Dyć przi richtig gorki freli Fibermeser zowdy szczeli. Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:49 4 nogi, albo 3 i siedzisko, na nim ty. Krągła, jędrna i kuszaca... W minióweczce prowokująca... ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:50 Tak się wyżej pośpieszyłam , że odpowiedź "rzić" zgubiłam... ;b! Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:52 Pod denkiem ukryte lata kęski znakomite... ;b! Weki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 10.07.05, 09:54 Nosi czasu dotyk... ;b! ...antyk forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgadulanki 10.07.05, 10:48 Niych mi ktosik yno powiy Czamu chlyb bywo pytlowy? Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 13.07.05, 01:27 Przy nim społem zasiedli coś pysznego zjedli... ;b forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 13.07.05, 01:29 Tyle smaku w małej dziureczce... Mdłe to jedzenie, dosyp troszeczkę. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 13.07.05, 01:32 Inna dziureczka też mała była, ziarnkiem zmielonym smak zaostrzyła. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgadulanki 13.07.05, 15:27 Przi "dziureczkach" sie poddowom Chop niy myśli wtedy gowom. Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 13.07.05, 23:29 O, wy prawdziwie skórzane, rozczłapane, do granic przyzwoitości znoszone, jesteście, przez me stopy szpilkami zmęczone , zwyczajnie wielbione. ;b! sandałki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgadulanki 14.07.05, 17:43 Jakby bez abzacow były Stopek by niy umynczyły. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgadulanki 14.07.05, 17:44 Hehe - dobrze znom tyn "kram" Ze abzacym cycek sztram. Odpowiedz Link
luna-a Re: Zgadulanki 13.07.05, 23:41 Wszelkie chwyty nocą dozwolone - dowodzi przy kolacji obejmując wrzącą szklankę aromatem małej czarnej z mleczkiem wiedziony... ;b! koszyczek/uchwyt wiklinowy forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 16.07.05, 00:53 Dyć poła jeszcze cołko przed nami Niych dali sypie lipiec rymami. Odpowiedz Link
luna-a Prośba... 16.07.05, 23:47 Prośba do Bronka Bronku, ze znanym sobie tylko czarem zaproś do zabawy Hankę, która darem perswazji jest wielkim obdarzona. W kampanii wyborczej ta miła dziewczyna wzmocni na pewno naszą partię „malina”. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki 16.08.05, 23:42 Zjazd leworęcznych odbył się ostatnio w Wiśniowej koło Łodzi. Nie mylić z lewizną, lewusami, te be są! Mańkut zaś nikomu nie szkodzi. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
ciupazka Re: Klub Fraszki 19.08.05, 18:49 Mańkuta mom w chałupie i nic nie pomogo, choć na niego tupie... On mo mnie w d... Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 21.08.05, 11:11 Łoj bo durś wolisz z lewa na prawo Niy ma pewności czy bydzie klawo. Odpowiedz Link
luna-a Re: Klub Fraszki- bąbelek 16.08.05, 23:52 Za namową Owsiaka wulgarne słowo „sk….. yn” słowem „bąbelek” zastępujemy w trosce o nasz język i uszy. A bąbelków tyle, że się bez szampana urżniemy. ;b! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26289 Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki- bąbelek 19.08.05, 20:00 Ze szampanym trza żyć w zgodzie To bombelek niy pobodzie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 25.09.05, 13:11 Bliknońć czasym trza do "klubu" Dyć tu niy ma "łubudubu". Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 09.10.05, 10:40 Ano - w "klubie fraszki" cicho Choć rym ślonski ciyngym gicho. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 13.10.05, 23:47 Inksi ponoć tyż czytajom Jednak nic tu niy szkryflajom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 13.10.05, 23:48 Forum rośnie nom piyknie I na razie to wystyknie Dyć se lepiyj by kulało Jakby wiyncyj nos szkryflało. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 17.11.05, 19:00 Jeronie, już mi poru internautow godało, co winno tu być ździybko wiyncy wontkow kaj idzie szkryflać prozom. No dyć take wontki to som, yno mozno mniyj widoczne. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 25.11.05, 20:46 Cosik mi sie widzi, że przi Karlince te forum sie jeszcze bardzi rozkryńci. Możno i Karlik tukej zoglondnie ze flaszeczkom wina - kto wiy? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 10.12.05, 09:44 Toż Karolinka swoj rym wciepuje Z niom jeszcze wiyncy Ślonska sie czuje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 08.02.06, 21:29 Coś "Klub Fraszki" nom kuleje Choć se tukej dobrze dzieje. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 25.03.06, 17:12 Cołkym ło "Klubie" my zapomnieli A przeca blyszczoł już we ty szteli. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 31.05.06, 18:26 Jako szkryflać rym moj prosty Jak skiż niego ciyngym posty? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 24.07.06, 22:14 Co jo byda wiela godać -Rym do rymu trza durś skłodać Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 09.08.06, 22:12 Możno mom go tu za wiela Na niym rośnie jednak sztela. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Klub Fraszki 23.08.06, 17:12 Coś nos we "klubie" tu niy przibywo Forum w przod leci - to yno dziwo. Odpowiedz Link
dinozaurklb Re: Klub Fraszki 25.08.06, 12:55 Ano nie przibywo bo nas ubywo wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3571782.html Park pamięci w Rudzie Śląskiej to na razie jedyne miejsce w naszym regionie, gdzie szczątki zmarłych są grzebane nie tylko w tradycyjnych grobach, wykopanych w ziemi, ale także np. na znajdującym się na końcu cmentarza tzw. polu pamięci. ... rozsypuje sie popiół zmarłych w ogrodach pamięci...Chcą zniknąć bez śladu. Odpowiedz Link