Gość: hajer Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:58 To co wyprawia Uszok to przechodzi ludzkie pojęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.chello.pl 12.05.07, 11:00 Mam dość tego nieudacznika - tragedia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:21 Naturalnie biuro architektoniczne Wolfganga Kotta przy ul. Fryderyka Engelsa 18 w Gerze słynie na całą Europę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej EKONOM!!!! IP: 80.54.12.* 12.05.07, 11:45 SKORO INWESTOR JEST PRYWATNY , TO OPŁACALNOŚĆ INWESTYCJI PANA USZOKA NIE POWINNA CHYBA INTERESOWAĆ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seyda Szkoda Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:47 Mieszkam w Mysłowicach, ale z ciekawością przyglądam się Katowicom, interesuje mnie rozwój miasta i to co się z nim dzieje, rozważałem nawet kupno mieszkania w Katowicach, mieście w którym rzekomo niebawem miał się już zacząć boom inwestycyjny i które miało w końcu nieco się pokazać na arenie krajowej, ale... z tego co ostatnio słyszę, czytam i widzę, to chyba jednak będę musiał zrezygnować z Katowic, a pomyśleć nad jakimś innym, normalnym miastem. Przykre dla Katowic jest tylko to, że nie tylko wielu ludzi będzie omijało to miasto szerokim łukiem, ale i wielu też je opuści. Widzę, że propaganda wychodzi władzom Katowic wyśmienicie, interesująco też snują marzenia o przyszłości miasta, ale jak przychodzi do działania to miasto popada w ruinę. Katowiczanie, ja już do Was nie dołączę, ale przynajmniej Wy coś zróbcie dla swojego miasta, skoro politycy nie potrafią, bo jak tak dalej pójdzie to za ćwierć wieku Katowice będą tylko kilkoma stacjami benzynowymi i marketami na drodze z Krakowa do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha_z_Plutona Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.speed.planet.nl 12.05.07, 12:07 Pan uszok pomylil sie z powolaniem. Powinien byc grabarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOJan Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:12 I bardzo dobrze,inwestycja powinna być realizowana w CHORZOWIE na terenach po byłym Hotelu PTTK w WOJ.Parku Kultury i Wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:09 Ja, toby jeszcze Kopel z przydupasami musieli o to zadbać. O oni jeszcze gorsze ciu.e jak uszoki. Odpowiedz Link Zgłoś
holtze uszok to debil! 12.05.07, 12:30 uszok to debil! pisalem to juz setki razy. odpisywal tu na forum nawet rzecznik debila - bojarun. wioskowy prostaczek uszok podczes nowej kadencji przerasta samego siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrzony USZOK WON !!!!!! IP: 81.210.69.* 12.05.07, 12:45 nie chcemy przez ciebie zyc w europejskim zadupiu ! precz z kolesiostwem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghjkl Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 12:58 Tu to sie naprawde nic nie zbuduje Odpowiedz Link Zgłoś
holtze dlaczego? 12.05.07, 13:15 wyjasnienie dlaczego jest bardzo proste. na bugli wlascicielem bedzie (bylby) inwestor prywatny. na brynowie uszok ze swoimi poplecznikami wymyslili partnerstwo publiczne: czytaj bedzie praca dla znajomych krolika. partnerstwo publiczne to swietna sprawa i miasto powinno tworzyc takie inicjatywy tam gdzie trudno o prywatnych inwestorow. do budowy parku wodnego w katowicach stoi kolejka zainteresowanych wiec cos tu nie w porzadku. gdyby wyborcza zaglebila sie w temat wykrylaby wielki wielki przekret soltysa 'oszuka'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego!!! IP: *.imperiumpw.pl 15.05.07, 13:35 z tego co piszesz wynika holtze że oni się niczego już nie boją... nawet PiS'u i Wielkiego Ministra Sprawiedliwości, Prokuratury, CBA, ABW, MSW, PP, CBŚ... bracia - widmo naprawy państwa zawisło nad Krajem! Odpowiedz Link Zgłoś
holtze oszuk obudz sie! 12.05.07, 13:25 dodatkowo gdyby bugla byla zamknieta na 2 lata budowy, fala mialaby szanse wyjsc z finansowego dolka. same korzysci. ale oszuk woli czekac dziesiec lat na budowe na brynowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radekkkkk@ Zmien zdanie!!! Gn....ju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:44 CO ty ROBISZ??? TO że Katowice są najsłabiej rozwijajacym sie miastem to juz wiemy ale czemu ON To robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewi Re: Zmien zdanie!!! Gn....ju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 23:11 Bo jest na usługach Zimonia i trza dbać o cmentarze ,kościoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas działać Bierzcie TACZKI i pod Urząd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:39 Czas działać - proponujcie kiedy spotykamy się pod Urzędem! I ważne! - KTO MA TACZKI, NIECH BIERZE. Czas wywieżć ten gnój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek/Katowice NiechSieNieMartwiOopłacalnoscTo nie jego sprawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:47 Ludzie płakac sie chce z takim czlowiekiem... obalmy go siła bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje! Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.chello.pl 12.05.07, 13:50 Na terenie aglomeracji łódzkiej przy budowanych autostradach jest sporo miejsca i tez ok 4 mln potencjalnych klientow. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi ______________??????_____________ __ 12.05.07, 14:10 Winny prezydent, winni wyborcy, winna "Gazeta". Wyborcy zawalili glosujac na niedorajde i po raz kolejny wierzac w jego obiecanki, zawinil prezydent, ale to wydaje sie juz powoli byc jego praca, wreszcie moim zdaniem zawinila tutaj gazeta. Zawinila zaniechaniem. Jako czwarta wladza gazeta ma wrecz obowiazek nie tylko wytykac bledy wladzy wykonawczej, ale rowniez ma moc i obowiazek prowadzic do rozwiazania problemow poprzez konfrontowanie wladzy z wyborcami. Tymczasem redaktor Jedlecki na chwilke przestal lizac tylek Urzedu Miasta, smarujac niby gniewny artykul, redaktor Kordko napisal, ze mozemy sobie "wszyscy pospiewac" i tyle. Poza jakimis metnymi wyjasnieniami o konkurencyjnosci (od kiedy to politycy martwia sie o dochodowosc prywatnych inwestorow?) nikt nie pofatygowal sie nawet spytac prezydenta Piotra U. o co dokladnie chodzi, nikt nie zadal niewygodnych pytan, sprawa przysycha. My zaplacimy najpierw za gazete a potem (o wiele wiecej) za bledy Piotra U. Pisze Piotr U. bo dla mnie ten pan jest oskarzonym, oskarzonym przez mieszkancow, ktorzy mu kiedys zaufali. Niestety Ci mieszkancy nie moga teraz nic juz zrobic, moze cos zrobic "Gazeta". Dobre pioro potrafi obalac rzady (chocny jak rzad Nixona podczas afery Watergate), dziennikarze gazety, panie Kordko, "chcieliby, ale boja sie" ... a moze nawet im sie nie chce... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: ______________??????_____________ __ 12.05.07, 14:35 Wzialem troche sprawy we wlasne rece i napisalem: na prezydent@um.katowice.pl : Panie Prezydencie! Jako Pana wyborca i osoba w imieniu ktorej sprawuje Pan mandat prezydenta miasta Katowic czuje sie gleboko zawiedziony i rozczarowany Pana ostatnimi dzialaniami a w szczegolnosci tymi zmierzajacymi do zaniechania inwestycji na terenie kapieliska Bugla przez prywatnego inwestora. Tym samym chcialbym calkowicie zdystansowac sie jako mieszkaniec Katowic od poczynan wladz miasta, ktorymi Pan kieruje, zdajac sobie jednoczesnie sprawe, ze teraz po wyborach niewiele to juz dla Pana znaczy. Pozwole jednak sobie zauwarzyc, ze prowadzi Pan polityke destrukcyjna w stosunku do rozwoju miasta, odstraszajac prywatnych inwestorow, ktorych stolica regionu tak desperacko potrzebuje i zaprzepaszczajac szanse na rozwoj naszego miasta na wiele lat. Uwazam, ze taka negatywna ingerencja wladz w prywatny biznes przyniesie wiele szkod Katowicom i ich mieszkancom, ktorzy niejednokrotnie Panu zaufali, jak sie niestety okazuje nieslusznie. . Z zalem, R.Mejlmi Kopiujcie, piszcie swoje, wysylajcie... Tworzmy spoleczenstwo obywatelskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista hobbysta Drobna korekta... IP: *.tsi.tychy.pl 13.05.07, 08:50 Pisze się "zauważać" (przez "ż", a nie przez "rz" -jak napisałeś). Co do reszty twojego postu, to zgadzam się z jego treścią i podpisuję się pod nim obiema rękoma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin __________pObIErZ_bAnER__ANtY_Usz Ok__ IP: *.nott.cable.ntl.com 13.05.07, 14:27 forum.gkw.katowice.pl/images/avatars/14740329634646f9a2acced.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memo re:__________pObIErZ_bAnER__ANtY_ Usz Ok__ IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.05.07, 01:26 Banner super-fajny, nie mam pytan! Troche maly tylko!! Jesli udaloby sie zamiescic wiekszy, moznaby z tego drukowac sobie naklejki czy plakaty na domowych drukarkach i rozklejac na miescie. Pokazmy ze nie jestesmy stadem baranow pana Uszoka. Odpowiedz Link Zgłoś
holtze Re: ______________??????_____________ __ 13.05.07, 17:30 bardzo dobrze powiedziane mejlmi. kiedy dziesiec lat temu architekci z warszawy twierdzili ze najlepsze wyjscie dla katowic (zeby zmienic wizerunek miasta bez centrum) to posadzic park na rynku i alei gornoslaskiej myslalem sobie fajny pomysl ale przeciez bylo tyle konkursow i jestesmy o krok od budowy czegos naprawde ciekawego ze warto zaczekac. minelo dziesiec lat i g.... moze w ramach obywatelskiego nieposluszenstwa powinnismy wyjsc z kilofami do centrum, rozbic asfalt dziurawych ulic i posadzic kilkaset drzew. zanim pozbedziemy sie tych debili (oszuka i jego kliki) minie pare lat - przynajmniej bedziemy mieli piekny park centralny a nowe centrum mozna zbudowac wokol kopalni katowice... ciekawe czy wyborcza piszac o 'sukcesie' katowic na targach nieruchomosci we francji zadala sobie trud aby zapytac oszuka o chociaz jednego z rzekomych 100 inwestorow... przedstawiciele katowic oszuk i konior kiepsko radza sobie z angielskim (oszuk wogole sobie nie radzi) wiec ta setka inwestorow to zdaje sie kolejne nieporozumienie. wracajac do koniora i konkursu na przebudowe rynku. projekt jest nijaki ale biorac pod uwage ze w katowicach od 20 lat nic sie nie wydarzylo sila powstrzymywalem sie od negatywnych komentarzy wierzac ze lepiej zeby jakakolwiek przebudowa ruszyla bo gorzej byc nie moze... tymczasem wyglada na to ze bedzie gorzej. kto wreszcie zapyta uszoka o konkrety? gdzie sa inwestorzy i jak wyglada postep prac nad przebudowa rynku? dlaczego do cholery zmarnowalismy tyle milionow na dworcowa? co z dworcem pkp? gdzie jest nowoczesna komunikacja miejska? (w warszawie ostatni ikarus zdechl lata temu) itd... > Winny prezydent, winni wyborcy, winna "Gazeta". Wyborcy zawalili glosujac na > niedorajde i po raz kolejny wierzac w jego obiecanki, zawinil prezydent, ale to > > wydaje sie juz powoli byc jego praca, wreszcie moim zdaniem zawinila tutaj > gazeta. Zawinila zaniechaniem. Jako czwarta wladza gazeta ma wrecz obowiazek > nie tylko wytykac bledy wladzy wykonawczej, ale rowniez ma moc i obowiazek > prowadzic do rozwiazania problemow poprzez konfrontowanie wladzy z wyborcami. > Tymczasem redaktor Jedlecki na chwilke przestal lizac tylek Urzedu Miasta, > smarujac niby gniewny artykul, redaktor Kordko napisal, ze mozemy > sobie "wszyscy pospiewac" i tyle. Poza jakimis metnymi wyjasnieniami o > konkurencyjnosci (od kiedy to politycy martwia sie o dochodowosc prywatnych > inwestorow?) nikt nie pofatygowal sie nawet spytac prezydenta Piotra U. o co > dokladnie chodzi, nikt nie zadal niewygodnych pytan, sprawa przysycha. My > zaplacimy najpierw za gazete a potem (o wiele wiecej) za bledy Piotra U. > Pisze Piotr U. bo dla mnie ten pan jest oskarzonym, oskarzonym przez > mieszkancow, ktorzy mu kiedys zaufali. Niestety Ci mieszkancy nie moga teraz > nic juz zrobic, moze cos zrobic "Gazeta". Dobre pioro potrafi obalac rzady > (chocny jak rzad Nixona podczas afery Watergate), dziennikarze gazety, panie > Kordko, "chcieliby, ale boja sie" ... a moze nawet im sie nie chce... > Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkretyNIEbzdety! mądre słowa, nie powiem... IP: *.tsi.tychy.pl 13.05.07, 18:13 ale na to ruszenie na miasto z kilofami to troche za wcześnie . :) Katowiczanie czekają na KONKRETY, na realizacje inwestycji, a nie na projekty i plany! DO ROBOTY władze samorządowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego!!! IP: *.imperiumpw.pl 15.05.07, 13:41 ja bym im tam z UM, jak piszesz, że myślałeś kiedyś, wolnej ręki w niczym nie dał... wolę się nie przekonywać z realizacji - wolę spokojnie przmyśleć projekt - szczególnie jak ma ktoś w moim imieniu i "dla mojego dobra" na zawesze coś mojego sprzedać - kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosik Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: 83.12.15.* 12.05.07, 14:14 We Wrocku widać że miasto sie rozwija. Natomiast mieszkając w Katowicach widzę jak te miasto umiera... ale co tam :) mam to gdzieś bo i tak wyjadę stąd :))) jak 90% moich znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gottlieb Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:48 Panie prezydencie: brawo, brawo, brawo - ze wsi jesteśta na wieś wróćta!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.07, 14:56 na zgrzebnioka i brynowie mieszka elita finansowa katowic to musi miec w poblizu baseny , tereny zielone a holota ktora mieszka gdzie indziej a co to kogo obchodzi , nareszcie dobry pomysl z terenami na starej bugli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Marleen Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.chello.pl 12.05.07, 18:04 CZERWONA BANDA!! UZURPATORZY BYCIA ELITĄ!!!! TACY MIESZKAJĄ NA KLOCKACH BRYNOWSKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co tutaj chodzi? ==== Nie mówiąc już o tym, IP: *.tsi.tychy.pl 13.05.07, 12:26 że taka inwestycja, jak ośrodek rekreacyjny podniosłaby wartość domów i gruntów mieszkańców Brynowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19dugens64 A ja myślałem, że robi na złość ino GieKSie IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:03 A reszta to tylko nieudolnosć. Ale Uszok, jak widać, chce poprost wykończyć to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Uszok! Ty konfidencie! w czyjej kieszeni siedzisz? IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:10 Zobaczysz! Prokuratura się tą sprawą zajmie, tak jak szybką zmianą planów wobec KSSE i inwestycji Hodlimexu! Był taki jeden w GOP co też nic nie robił dla miasta! Talkowski się nazywał i był prezydentem Dąbrowy Górniczej, taki stary i potulny dla gangów emerytów. Teraz jest kadencją zajmuje się prokuratura w Sosnowcu! Też Cię to czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego!!! IP: *.imperiumpw.pl 14.05.07, 10:47 przestań mi tu o prokuraturze... czy ona cokolwiek już zrobiła bo jak wiem to chyba wszystko jest w trakcie... i nic się nie dzieje. co z wnioskami i raportami z komisji, miały być następne... Wielka Komisja Wszystkich Prywatyzacji co z tym wszystkim. przecież ten co pisał raport z Orlenu jest ministrem sprawiedliwości - czego mu jeszcze brakuje... za chwilę będzie 2 lata PiSu i co - ostatni skok w sondażach to dla mnie znak, że stalowy elektorat SLD zaczyna na PiS głosować. jeśli się nie pozbierają i nie zaczną czytać doniesienia prasowe i słuchać taśm... i się za to konkretnie nie wezmą, to nikt mi nie wytłumaczy, że pis to nie nowa odsłona komuny... a bracia to kolejni pozoranci... i że możemy co najwyżej... zapchać im skrzynkę. wypijmy za spktakularne aresztowania i kameralne wypuszczenia. były wybory i wygrał Prezydent... brakuje ludzi z misją a za dużo ludzi z władzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:30 Ile jeszcze nowych terminów ukończenia przebudowy kanalizacji w centrum Katowic podadzą urzędnicy z magistratu? Przecież bez ukończenia tych robót nie można rozpoczynać przebudowy centrum Katowic. Kto zadecydował o wyborze Wykonawcy tej inwestycji tj. waarszawskiej Hydrobudowy, która zerwała ten kontrakt i zeszła zbudowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepura- Wiśniewsk Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.chello.pl 12.05.07, 15:44 Zapraszamy do Sosnowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarteK. Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:00 Chyba wszyscy w końcu przeprowadzimy sie do wrocławia itp może jakis ANTYuszokowy flashmob???? zbierzmy ludzi, poinformujmy gazety a przed wszystki trzeba uswiadomic wszytsckim mieszkańcą ze coś jest nie ta. Tajemnicą poliszynela jest to dlaczego nie powstają żadne knajpy na mieście (bo ochrona jest za droga. Wszytsko to dzieki gościowi z kostuchny (ma swój dom i droge w góry, co sie bedzie przejmować ludzmi ze śródmieścia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowicki obserwat Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.pl 12.05.07, 15:56 fiu, fiu. Widać po komentarzach ze ludzie się bardzo wkurzyli. Ale nie dziwota. Tak złego okresu (decyzji lub ich braku) Uszok nie miał przez całe 9 lat. Albo inaczej , ludzie teraz zaczynaja widzieć ze tak naprawde to w mieście nie dzieje się nic. Sygnał dali kibice swoja manifestacją (pierwsza za kadencji Uszoka), a ten zamiast poprawiać wizerunek jakimiś spektakularnymi inwestycjami, działaniami strzela sobie dodatkowo w łeb tyaką jak ta decyzją. Ludzie którzy pracują dla niego nad jego PR-em, wizerunkiem są beznadziejni. Prezytdent jak widać tez, ale to juz inne opowiadanie. Szkoda ze wybory dopiero za 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A NIE dla Prywatyzacji i Zabudowy Al. Korfantego!!! IP: *.imperiumpw.pl 14.05.07, 10:57 słyszałem kiedyś, że w naszej ordynacji wyborczej, czy innej Ustawie jest tak, że Prezydent Miasta jest praktycznie nieusuwalny. chyba tylko referendum... dlatego często kierują miastami zza krat... tak u nas mamy! cierpnę na myśl o panicznych ruchach, które może podjąc UM Katowice, po dzisiejszym "zapchaniu skrzynki" - jedna wielka "Biedronka" w sercu Aglomeracji w środku Al. Korfantego. jeden właściciel, jedno pozwolenie na budowę, jedna budowa, jeden odbiór techniczny - na święta Bożego Narodzenia pierwsi uśmiechnięci klienci jeżdzą wózeczkami po Korfantego... i jaki ruch w sercu miasta... ...chciejmy inwestycji ale nie wiem czy obecne władze są nalepszymi decydentami w tych sprawach... STOP UM KATOWICE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:02 Jednak Uszok jest zwyłym Kartoflem. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Katowice tracą inwestycję za pół miliarda 12.05.07, 19:29 www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=486233&uid=179315 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca * * * * * * sonda jest ok. IP: *.tsi.tychy.pl 13.05.07, 12:22 teraz chyba czas na referendum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luminarz Geszeft IP: *.chello.pl 12.05.07, 16:03 Moja wypowiedź jest w miarę krótka : posługując się białym wywiadem mogę stwierdzić : znalazłem małą firmę z miasta Gera nie posiadającą www . Co dowodzi, że może w dużym stopniu iść o tani "na bajere" wykup ziemi!!!!!! Na domy ,apartamentowce... . 500mln PLN dla tej firmy to rzecz tak nierealna jak to ,że uszok z Kato zrobi Las Vegas!! ps. uszok to brak polotu i wizji!! To oznacza bycie w całkowitym tyle!! "NOVE KATOWICE . To jedynie Las Vegas wschodu." Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz Re: Geszeft IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:42 ale tego chopaki nie widza ____ PROSTY PRZYKŁAD - NIE ZNAM SIE NA BALECIE - NIE PISZE O BALECIE NIE ZNAM SIE NA INWESTYCJACH - NIE PISZE O ......... (tu sobie dzieciaczki uzupełnią). Podajcie mi jakikolwiek inny JEDEN obiekt z takim wypasionym programem w POLSCE? Nie ma? gołodupce z warszawy nie mają? bidoki z krakowa? chuderlaki z poznania? NAIWNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabe Re: Geszefciar to z Uszoka nie będzie -prokuratura IP: *.chello.pl 12.05.07, 19:34 A jakie zrobił uzasadnienie? Że nie potrzeba hotelu i basenu bo to zbyt nowoczesne,a basen w Katowicach już bedzie na Brynowie i basta. Jak tak może być? A czy nie powinien zrobić szumu wokół inwestycji, wokół high class terenu przy autostradzie i blisko City i ze rozpisuje przetarg , możliwe żeby chętni przyjechali do Katowic i zobaczyli tu interes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Geszeft IP: *.kat.3s.pl 16.05.07, 00:27 czy Ty aby uważasz, ze w UM zbadano faktyczny obraz inwestora? raczej niemożliwe. Wątpie, ze są w UM ludzie, którzy wiedzą, jak to się je. Znamienne, jest, że drugi w UM człowiek, broni tezy, że w Katowicach jest dużo nowych, znaczących inwestycji, a zarazem nie potrafi wymienić choćby jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr U. Katowice tracą inwestycję za pół miliarda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:44 Mieszkańcy Katowic! Straciliście dobrą okazję aby siedzieć cicho! Pożałujecie Prezydęt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taa Uszok! Ty Kłamco!!! IP: *.chello.pl 12.05.07, 17:18 Marna prowokacja. Uszok nie ma na tyle jaj zeby sie na jakim kolwiek forum udzielac, a spotkac go w gabinecie i z nim pogadac to jak trafić w lotto szóstkę. Uszok! Ty Kłamco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bercik powinien zapłacić za to z własnej kieszeni !!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.05.07, 18:09 uszok powinien zapłacić za każdą zmarnowaną z naszych podatków złotówkę i zmarnowaną szanse ! Pora by skończyłą się bezkarność polityków działających na szkodę regionu i mieszkańców... To skandal że już bez żadnych skrupułów pokazuję się czarną politykę i niejsne układy koleżensko biznesowo polityczne ! że są równi i równiejsi, że to własny interes stoi nad interesem regionu. Ziętkowi stawiano pomniki za jego pomysłowość i godpodarność, Uszok swoimi działaniami pracuje na obraz najbardziej znienawidzonego gospodarza miasta. Gospodarza cynizmu i zmarnowanych szans. Odpowiedz Link Zgłoś