Gość: budowniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:29 witam musze kupic nowe okna plastikowe kompletnie nie mam pojecia o cenach... piszcie ,jesli kojarzycie jakies konkretne punkty sprzedaży okien;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: okna- katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 23:07 byle nie w Katowicach, tu firmy z cenami powariowały polecam Mysłowice o wiele taniej - sprawdzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilansik Re: okna- katowice IP: *.omi.pl 25.03.07, 11:52 polecam salon sprzedaży OKIEN I DRZWI Katowice 1 go maja 35 (obok klubu poziom 3) najtańsze okna w regionie super, ja sam tam kupiłem czekałem na dostawe 7 dni expres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczony Re: okna- katowice IP: *.chello.pl 25.03.07, 14:11 Szerokim łukiem omijaj Super Okno na Osiedlu Paderewskiego w Katowicach ul Sowińskiego. Nie potrafią nawet wziąć odpowiednich wymiarów, wywalono mi dziurę w murze, która do dziś straszy byle jak zaklajstrowanym tynkiem. Nie ma nic gorszego jak firmę otwiera ktoś, kto nie ma pojęcia o sprawie. Następne okna zamówiłewm w Mysłowicach i są Okey Odpowiedz Link Zgłoś
melancia Re: okna- katowice 26.03.07, 10:40 gdzie w Myclowicach- podaj nazwe firmy i namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilansik Re: okna- katowice IP: *.omi.pl 26.03.07, 21:28 jedż na 1 go Maja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mirelsadalsta Re: okna- katowice 06.08.24, 14:26 jestem na etapie wyboru okien. Spotkałam się z opinią, że okno HST "wieje" lub może gdzieś zaciekać ze względu na niski próg. Polecają raczej okno Smart- slide (wyższy próg i bardziej szczelny. Czy któraś z was użytkuje dłuższy czas i może się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś