wolfenstein3d 30.10.11, 09:57 nie ruszać krzyża!!! niech żyje ojciec dyrektor <staje oporem> :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ele ! Re: krzyż IP: *.aster.pl 30.10.11, 10:54 Krzyż to temat zastepczy ! dzis temat na czasie jest OKRADANIE NAS POLAKÓW przez solidaruchowate rzady !!!! dzis zasiłki dostaj nieroby tylko dlatego ze sa miejszoscia narodowa [ cyganie ] lub murzyni lub muzuzmanie zapraszani prze solidarucjowate rzady do Polski kosztem OKRADANYCH rodzin polskich !! [ dajac obcym zabieramy naszym dzieciom ] www.youtube.com/watch?hl=pl&v=njuqQFRBcV4&gl=PL Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: krzyż 30.10.11, 11:14 dajac obcym zabieramy naszym dzieciom ... wlaśnie! Zabierajmy obcym aby dac naszym dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzyż IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 11:46 e_werty napisał: > Zabierajmy obcym aby dac naszym dzieciom? niemcy zabrali mniejszości polskiej majątek i jej po prostu nie uznają w czym cieszą się poparciem rządu tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: krzyż 30.10.11, 11:53 niemcy zabrali mniejszości polskiej majątek ... to co tam jeszcze robisz? czekasz aż ci oddadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: krzyż 30.10.11, 13:40 > niemcy zabrali mniejszości polskiej majątek i jej po prostu nie uznają w czym c > ieszą się poparciem rządu tuska. bo dziadek tuska jest z wehrmahtu a u nich w domu się w dzieciństwie po niemiecku mówiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: 199.19.221.* 30.10.11, 14:14 Hey, :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 16:41 trudno zaprzeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Bernarda ! Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.aster.pl 30.10.11, 17:20 Internauci !! nick Bernard użalał sie jakis czas temu ze Łukaszenko gnebi Polaków !!!!!! i jak w stary, kawale Nie Łukaszenko a Litwini gnębia Polaków litwinizujac ich na chama ! ale dzis Bernard o gnebienu nic nie mówi !! [ bo mu nie kazali ! ] bo litwa jest w rekach swiatowej mafi ! a Białorus NIE JEST !!! i na Litwe nic nie mozna złego powiedziec ! a na Białorus mozna gadac ile wlezie !!! co Bernard ! Solidaruchy !!! nie okradajcie nas ! i nasze dzieci !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidaruch Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.t-mont.net.pl 30.10.11, 18:14 Gość portalu: ele do Bernarda ! napisał(a): > Solidaruchy !!! nie okradajcie nas ! i nasze dzieci !!!!!!!! No to kogo mamy okradać? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... 30.10.11, 19:46 czesc Bernard, polacy to w zdecydowanej czesci durnie!! nie w duzej czesci!! niestety:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 20:45 To dobrze że wyjeżdżaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lh Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.11, 10:42 bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.11, 21:22 andrzejusa napisał: > czesc Bernard, > > polacy to w zdecydowanej czesci durnie!! > nie w duzej czesci!! niestety:(((( durnie występują po obu stronach granicy. właśnie obejrzałem w telewizji trochę oddurniający program "kowalski trifft schmidt". opowiedzieli pruską legendę o powstaniu marchii brandenburskiej, jak albrecht niedźwiedź pogonił polskiego księcia jaksę z kopanicy, aż ten ze strachu uwierzył w boga, ale też zwrócili uwagę, że to nie może być prawdą, ponieważ na monetach bitych przez jaksę z kopanicy jest on z krzyżem, a więc był władcą chrześcijańskim, a nie pogańskim, jak wierzą niemieccy durnie. po raz pierwszy usłyszałem porównanie ruchu palikota do piratów, co przecież dla wszystkich ludzi myślących powinno być od początku oczywiste. dla niemców, którzy nie zdają sobie sprawy jak wielkie przekaziory już ogłupiły polaków, zapewne szokująca musiała być informacja, że reportaż "die wundermacher von świebodzin", na festiwalu w bydgoszczy w konkursie „camera obscura“ na najlepszy międzynarodowy reportaż został przez polskich durni odczytany jako naśmiewanie się niemców z polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 22:07 No co ty andriej. Ty, benek i PJ....koniec. Wiecej nie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do solidarucha Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.aster.pl 01.11.11, 08:23 Solidaruch ! a życ uczciwie to ty nie umiesz ? Nie ma Demokracji w Polsce jak rzadzi 10 % miejszosc narodowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.11, 11:42 ele do solidarucha napisał(a): > Nie ma Demokracji w Polsce jak rzadzi 10 % miejszosc narodowa !!! a co to ma do rzeczy? w hitlerowskich niemczech nie było demokracji mimo, że rządziła większość narodowa. demokracja nie zależy od tego kto rządzi, tylko od tego jak rządzi i jak jest wybierany. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... 01.11.11, 14:56 d**kracja to najgorszy ustrój z możliwych. głupia większość decyduje o tym co dla nich dobre nie mając pojęcia o finansach państwa i kwalifikacjach tych na których głosują - jedynie kierują się modą, sondażami i poparciem mediów (też nie na najwyższym poziomie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-53 Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 21:22 Bernard napisał > Polacy w duzej czesci to durnie Bernard , pomijając że piszesz nie zrozumiałym dla mnie językiem, "duzej czesci" To jeszcze obrażasz ludzi którzy którzy nie zesrali się tak jak Ty, lecz zostali w kraju i tworzą jego historię. Być może jesteśmy durniami ale wolę być durniem u siebie niż popychadłem na obczyźnie. I proszę Cię nie pouczaj nas bo nie jesteś do tego uprawniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acs Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.acs.pl 30.10.11, 21:31 Benek rzadko się z tobą zgadzam ale tym razem masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: A Polacy w duzej czesci to durnie... IP: *.namao.albertacom.com 03.11.11, 04:49 Hey B53, Cos sie tak nastroszyl? Nie podkreslilem jako "durni" szczegolnie Polakow w Kraju czy na obczyznie...Jesli sie popatrzy jak ostatnio glosowali Polacyn w USA to madrymi nazwac ich nie mozna.. Ja Polakow w wiekszosci i ogolnie (swiatowo) za durniow uwazam... Siem nie podoba? Przyzwyczaj sie... Zreszta, Bedac czlonkiem tej nacji moge sie jasno i otwarcie o niej wypowiadac... Geniuszami nas nikt nazwac nie moze... Nawet gdy nas nienawidzi... I to sa jaja... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzyż IP: *.t-mont.net.pl 01.11.11, 14:40 krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,10545462,Krzyze_i_znicze_na_Jurze_pamieci_ofiar_wypadkow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 16:06 No ale Pan Mecenas nie jeździ tam autem. To nie przeszkadza. Gorzej ma Pan Mistrz Kierownicy, ponieważ jak ptaszek narobi na krzyż w górach, to Mistrz tez ma dyskomfort z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Chrobrego Re: krzyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 20:06 Dla walecznych mam złą wiadomość. Cała Europa dzisiaj pracuje normalnie.Austria, Belgia, Czechy,Dania,Francja, Hiszpania, Holandia, Niemcy,Norwegia, Szwajcaria, Wlk. Brytania,Włochy. Pracują też Amerykanie i Kanadyjczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzyż IP: *.t-mont.net.pl 01.11.11, 20:40 Nie pracują zaś w dzień Pięćdziesiątnicy lub Wielki Piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wawrzyniaka Re: krzyż IP: *.centertel.pl 01.11.11, 21:25 I na co to jest dowód...? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: krzyż 01.11.11, 22:29 tak mi sie kiedys zdazylo , przeczytac tekst jednego polityka francuskiego... coz ten francuski polityk napisal? myslacych ludzi w kazdym spoleczenstwie jest 3-5 %, wiec pisze program polityczny dla reszyty !! ja zawsze , optymistycznie , sadzilem , ze w polsce jest 10% myslacych ludzi:))) okazuje sie, ze niestety nie ma ich tylu:((( w niemczech zieloni zdobywaja 20% ale to dla polakow rzecz calkowicie nie zrozumiala:(((( w nastepnych wyborach , jezeli palikot nie zmieni frontu , glosuje na niego!!!!! i potem zacznie sie taniec z biskupami!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: krzyż 01.11.11, 23:55 >> myslacych ludzi w kazdym spoleczenstwie jest 3-5 %, dlatego nowa prawica korwin mikke tyle by miała gdyby nie dokonano oszustwa przez komitet wyborczy przy rejestracji kandydatów. przed tymi machlojkami KNP prowadziła z palikotem w sondażach. >> w nastepnych wyborach , jezeli palikot nie zmieni frontu , glosuje na niego!!!!! taki sam dziwak jak ty. palikot to błazen wymachujący gumowym siusiakiem i robiący sobie jaja z ludzi wprowadzając transwestytów na mównicę i zwracając się do niego "per pani". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzyż IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.11, 00:08 andrzejusa napisał: > tak mi sie kiedys zdazylo , > przeczytac tekst jednego polityka francuskiego... > > coz ten francuski polityk napisal? > > myslacych ludzi w kazdym spoleczenstwie jest 3-5 %, > wiec pisze program polityczny dla reszyty !! dokładnie jak palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzyż IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.11, 08:42 andrzejusa napisał: > w niemczech zieloni zdobywaja 20% w niemczech jednak po rządach koalicji spd i zielonych do rządów wróciła cdu i partie prawicowe wracają do władzy w całej europie. czyli jeszcze nie jest aż tak źle, jak pisał karol marks: "na to, by w danym kraju zapanował socjalizm, wystarczy wprowadzić w nim demokrację.” jeszcze się na szczęście nie potwierdza w praktyce teoria, że system demokratyczny nieuchronnie prowadzi do socjalizmu, a w końcu przepoczwarza się w komunizm (hans-hermann hoppe "demokracja - bóg, który zawiódł"). zieloni to niedojrzali czerwoni :) ps. ruch palikota nie stawia na pierwszym miejscu ekologii, więc ma więcej wspólnego z piratami, niż z zielonymi, a piraci mają tylko ok. 2% poparcia w niemczech. w innych europejskich krajach poniżej procenta. jedynie przypadkiem udało się im wprowadzić jednego posła ze szwecji do parlamentu europejskiego. piraci chcą muzykę legalnie kopiować i za dziedzictwo kulturalne świata uważają marychę, a nie krzyż. chcą marychę legalnie kupować w czym mają zresztą poparcie zielonych i czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do nicelusa ! Re: krzyż IP: *.aster.pl 02.11.11, 18:48 Nicelus odpowiadam ! w Niemczech Hitler doszedł do władzy w wyborach demokratycznych !!! wygrał wiekszoscią Narodową !!!!! potem zlikwidował Demokracje ! Piszesz ze nie kto ale jak rzadzi ok ! tylko przestancie nachalnie w mass-mediach wmawiać ze w Polsce mamy Demokracje !!! nicelus ! chcesz nam powiedziec ze 10 % miejszosc w Polsce WSPANIALE rzadzi ? KTO DAŁ 10% MIEJSZOSCI PRAWO DO SPROWADZANIA DZICZ Z AFRYKI DO POLSKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d hitler bardzo podniósł niemiecką gospodarkę 02.11.11, 20:08 obniżył podatki i wyniósł niemcy do takiej potęgi że podbili później prawie całą europę. że był mordercą to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Stalin zabronil podniesc cen na masowa komunikacje IP: *.namao.albertacom.com 03.11.11, 04:58 Hey wolfie, Czy wiesz ze za Stalina i nawet po nim ceny komunikacji miejskiej nie byly podniesione przez dekady? Kazdy mogl jezdzic za marnych kilka kopiejek... Oczywiscie w miedzyczasie wymordowal dziesiatki milionow potencjalnych pasazerow, ale to juz inna sprawa... :) PS. Jakis ty durny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzyż IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.11, 22:20 ele do nicelusa ! napisał(a): > Nicelus odpowiadam ! w Niemczech Hitler doszedł do władzy > w wyborach demokratycznych !!! wygrał wiekszoscią Narodową !!!!! > potem zlikwidował Demokracje ! ... i budował socjalizm. narodowy socjalizm. > Piszesz ze nie kto ale jak rzadzi ok ! tylko przestancie > nachalnie w mass-mediach wmawiać > ze w Polsce mamy Demokracje !!! zawsze pisałem i piszę, że polska demokracja jest ułomna. podaje też źródło tej informacji. przy wolnym internecie trzeba trochę poczekać, gdyż strona jest formatu pdf i długo się ładuje. > nicelus ! chcesz nam powiedziec ze 10 % > miejszosc w Polsce WSPANIALE rzadzi ? może nie wspaniale, ale ludziom się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do nicelusa ! Re: krzyż IP: *.aster.pl 03.11.11, 08:35 Nicelus ! ludziom sie podoba ? jaja sobie robisz !! wiekszosc Polaków OLEWA te wybory !!! mimo ze mafia żydów i chazrów ma MONOPOL na ogłupianie Polaków w Polsce !!!!!!!! w Polsce obecnie panujacy system to !!!! żydoautokracja !!!!!!! gdzie partia zydo-chazrów pobiera haracza na swoje utrzymani ![ dla zmyłki podzielili sie na frakce PO PIS SLD PSL ] gdzie leganie zarejestrowane komitety wyborcze [ BYŁO ich 7 ] w mafijnych mediach promowane były tylko 4 [ PO PIS SLD PSL i na dokładke PJN !] RESZTA BYŁA ZAMILCZANA i to to nazywasz demkracja ?? jaja sobie robicie !!!! ŻYDO-AUTOKRACJA !!!!! to mamy !! żydoautokracja to mafia !!!! to WYZYSK !!!! to OSZUSTWO !!!!! to ochydne DNO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: krzyż 03.11.11, 10:40 to ochydne DNO !!!!!! ... własnie! Niszcza polski jezyk... P.S. No i zapomniałes o cyklistach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do e-werty Re: krzyż IP: *.aster.pl 03.11.11, 16:36 To nie niszczenie języka werty !!! to tylko swiadoma pułapka na was ze moje posty czytacie ale udajeci ze nie czytacie !! bo trudne tematy wy cwaniaki OMIJACIE ŁUKIEM !!!!! werty ! zawsze jakis cwaniak z mafi żydo-chazarskiej da sie złapac na ten numer w gorzowie ! bo juz w Zielonej cwaniacy z mafi trzymaja fason i juz nie reagują !!!!! na moja prowokacje !! Dlatego wiem ze jestescie cwaniacy którzy ŁUKIEM SZEROKIM omijacie tematy dotyczące waszego NEPOTYZMU !! Żydzi ! KTO WAM DAŁ PRAWO DO SPROWADZANIA DZICZY Z AFRYKI ? !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hrabia Re: krzyż 03.11.11, 17:18 co to są chazry? Przepraszam, że pytam, ale o jeszcze nie słyszałem.... Co do Hitlera, to były jeszcze te czasy, kiedy demokracja działała od początku do końca. To znaczy naród sobioe wybrał i narod miał (no trochę narodowi tez pomagali brunatni bojówkarze). Teraz nigdzie chyba tak juz się nie zdarza. W karykaturach demokracji batiuszka pilnuje, żeby wybrac jego. W reszcie demokracji tzw. służby pilnują, żeby lud wybrał kogoś w miare zdrowego psychicznie. Pamiętam, że kilka razy w Polszcze też tak było.....pierwszy raz chyba ze Stanem Tymińskim. Dopóty mógł sobie poczynać, dopoki narod za bardzo go nie polubił..... :). Nota bene Ameryka też nie mogła w swoim czasie zboczyć z jedynie słusznej drogi Demokracja potrzebuje katalizatorów. Zresztą zawsze musial byc ten pierwszy co zwolał wybory, aby kogos wybrać, ale skąd miał tę władzę, ażeby zwolywac wybory, skoro go nikt do tego nie wybrał wcześniej. Czy coś w tym rodzaju... A co do Krzyża. Kasę biletową prowadzi ajent i jest czynna tylko do 21. Na stacji węzłowej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do nicelusa Re: krzyż IP: *.aster.pl 03.11.11, 19:33 Nicelus ! czy wy by odpowiedziec Polakowi musicie sie ukrywac ? [ pod innymi nickami pan hrabia ] dlaczego nicelus ? Ja mysle ze jestescie więzniami własnej zydo-chazarskiej mentalności ! Demokracja to JEDNOMANDATOWE OKREGI WYBORCZE i swobodny dostęp do mass-mediów ! inne systemy wyborcze to OSZUSTWA !!!! Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: krzyż 04.11.11, 13:01 >> Demokracja to JEDNOMANDATOWE OKREGI WYBORCZE tak. byłby 1 mandat z zielonej góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do wolfenstei Re: krzyż IP: *.aster.pl 04.11.11, 18:33 360 okregów wyborczych [ tak po 100 tys na jeden okreg ] czyli Gorzów miałby jeden mandat ! ZIELONA GÓRA też jeden mandat !!! Lubuskie około 10 mandatów !!!! wolfenstein3d ! czy to jest jasne ? TYLKO JEDNOMANDATOWE OKREGI TO PODSTAWA DEMOKRACJI ! RESZTA TO OSZUSTWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: krzyż 04.11.11, 23:32 obawiam się że zielona góra by miała te 2 mandaty a gorzów żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bres Mój dobry "elusiu" może tak wyjaśnisz kim byli 05.11.11, 01:45 Chazarowie? Wiem, że nie wiesz bo gdybyś wiedział to nie użyłbyś takiego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bres Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak 05.11.11, 01:51 wyrażę ) hrabio - nie było Chazrów, byli Chazarowie. Te widoczne luki w znajomości historii zdają się wskazywać, że pański dziadek usiłował kupić sobie tytuł hrabiowski w c.k. Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.11, 02:49 bres napisał: > ... nie było Chazrów, byli Chazarowie. dlatego pytanie hrabiego. > ... c.k. Austrii. nie było c.k. austrii. (austrii było tylko c.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.aster.pl 05.11.11, 18:04 Chazaria ! TO 85% POPULACJA W POLSCE !! [ mongolsko-turecki lud skosno oki ] Żydzi ! TO 15 % populacja w POLSCE !!!! [ to semici lud garbatych nosów ] utarło sie mówic ze Polska rzadza zydzi ! a to nie jest prawda ! bo Polska rzadza chazaro-żydzi z poręki Stalina ! bo w 1945 r Stalin nie bardzo wierzył polskim komunistom i sprowadzł do Polski chazrów z ZSSR by wprowadzało komune w Polsce !!!!!!! dzis dzieci tych sprowadzanych chazarów mają władze w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.11, 22:43 ele ! napisał: > Polska rzadza chazaro-żydzi z poręki Stalina ! jeżeli obecnie, to z woli ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do nicelusa Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.aster.pl 17.11.11, 12:00 nicelus ! jaja sobie robisz ? z jakiej woli ludu ? Lud to tylko zasłona na totalitarno-syjonistyczno-globalistyczne rzady !!!!!!! Mafia sobie zagwaratowała ze WYBORY SA WAZNE bez wzgledu na frekwencje !!!!!!!! Słowianie ! zydzi i chazarzy ida jak po swoje ! bo Naród im nie jest w wyborach potrzebny bo wystarczy ze pójdą na wybory zydzi i chazary i ich rodzinki i maja wybory wygrane !!!!!! 5 do 10 % populacji żydo-chazarskiej w Polsce wystarczy by żydo-chazary dalej mieli wladze w Polsce !!!!! ale ale ! jak by sie zachciało Polakom cos zmienia w Polsce ! to zydo-chazaria ustanowiał 50 % próg wyborczy by referendum było legalne !!! na wybory nie trzeba 50 % frekwencji a na referendum juz trzeba !!! chytre co nicelus ? 90 % wyborach w Polsce głosowało mniej niz 50 % Polaków !!! mimo ze mafia ma CAKOWITA WŁADZE NAD MEDIAMI !! rzady w Polsce sa wybierane przez mniejszosc wyborców a wiec sa NIELEGALNE !!!!! TO RZADY REZIMOWE OPARTE NA REZIMOWEJ POLICJI ! NA REŻIMOWYCH MASS-MEDIACH 11 Listopada 2011 r w Warszawie mafia syjonistyczna -globalna pokazała KŁY !! oto cala prawda www.asme.pl/132144287457601.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.namao.albertacom.com 17.11.11, 11:38 Hey ele, Odnosze wrazenie ze ani Zydow ani Chazarianczykow zbytnia sympatia nie darzysz.. A ty kto? Czysta arianka? :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Bernarda Re: Mój dobry panie ( przepraszam, że się tak IP: *.aster.pl 17.11.11, 12:18 Brnard zmartwie cie ! jednych lubie innych nie lubie tak jak w zycu Bernard !! Zwalczam wszelkimi dostepnymi srodkami demokratycznymi !!!!!! wasza mafie !!!!! !!!!syjonistyczą-globalistyczno ! bo to zaraza która zagraza porzadkowi świata ! MY EUROPEJCZYCY SŁOWIANIE CHCEMY ŻYC TAK JAK MY CHCEMY !!!! a nie jak chce obca mafia syjonistów -globalistów !!!!!! Czy to jest dla ciebie jasne Bernard ? nie ludzie a organizacja syjonistów sa NAM wrogami !! ale czy wy cos z tego zrozumiecie ? ja osobiscie wątpie ! wam wygodnie krzyczec aj waj antysemytyzmmmmmmmmmmm !!!! i juz macie ustawionego przeciwnika politycznego !!! i juz sami siebie usprawiedliwacie ze pracujecie w Rasitowskich mass-mediach !!!!! !!!!! bo wam to wygodnie Bernard !!! [zyski i dobre płace w media są dla zydówi chazarów ! ] 80 % NARODU W POLSCE TO SŁOWIANIE ! w mas-mediach 95-100 % to zydo-chazaria ] KTO TU KOGO NIE LUBI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Pokochaj Zyda.... IP: *.namao.albertacom.com 17.11.11, 17:53 Hey ele, Wyijasz ta |slowianszcyzna" jak niemcy kiedys swoja |aryjskoscia"... Nie widzisz co wypisujesz? "Wiekszosc" Niemcow uwazana za "czysta rasowo" byla podobno okradana, lupana i w ogole poniewierana przez, oczywiscie mniejszosc i oczywiscie ...zydowska... Zydzi od 2000 lat byli i nadal sa "chlopakami do bicia"... Mnie sie to nie podoba.. Nie lubie gdy jakis bucwol "aryjski" czy "slowianski" kopie jakiegos malucha ktory moze w tego samego Boga wierzy ale swinskiego jedzenia jesc nie chce i czasami, (wcale przystojne) kapelusze z pejsikami nosi... Bo przeciez narod zydowski to "maluch" na tym swiecie... Istnieja w Polsce i wszedzie indziej tylko dlatego bo im prawa do wlasnej ziemi odmowiono przez, jak wspomnialem, 2000 lat... Teraz maja swoj kawalek ziemi a i ten chca im odebrac... W miedzyczasie Zydzi okazali sie niezmiernie inteligentnym, madrym i pracowitym narodem.. Osiagneli sukcesy nieomal wszedzie gdzie ich los zagonil.. Takze w Polsce....Jesli w dzisiejszej demokratycznej Polsce sa wybierani do wladz wszystkich szczebli...to dlatego ze wyboprcy ich lubia i im ufaja.. Jesli regularne odwiedziny Synagogi pomaga im w byciu dobrymi Polakami, to tylko sie cieszyc... Jesli niektore media, jak piszesz, sa w rekach zydowskich to dlatego ze wiedza jak sie to robi... Kiedys cala Lodz do Zydow nalezala bo nikt inny nie potrafil lepiej "plucienno-jedwabnego" biznesu robic.... Bankierstwo juz przyslowiowo uwaza sie za "zydowskie"...dlatego ze nikt z pieniazkami tak nie potrafi sie obchodzic jak oni...Profit droga ele...Profit.. Naucz sie tego radze i radze praktykowac. Bedziesz bogata jak Zyd... he he he he.. I zapewne by ci to nie przeszkadzalo... Latwo zreszta "wykonczyc" bankierstwo, biznesy czy media zydowskie czy inne tworzac o wiele lepsze - polskie - lub jak wolisz "slowianskie"... Potrafisz? Potrafi w Polsce ktos stworzyc lepsze pismo niz Gazeta? Chyba zartujesz.... Zydzi swoimi sukcesami odslaniaja slabosci innych - i to tobie i tobie podobnym sie nie podoba... Nie bedzie Zydow..wszystko bedzie dobrze.. Ignorancja to blogoslawinstwo idiotow... Oni przezyli niemiecka "nagonke" i mase innych.. Przezyja i twoja "slowianska"...... I to nie sa jaja A jak sa to prawie koszerne.. Szalom he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verba Re: Pokochaj Zyda.... IP: *.gorzow.mm.pl 17.11.11, 19:08 Gość portalu: Bernard napisał(a): Potrafi w Polsce ktos stworzyc lepsze pismo niz Gazeta? Bieniu zarty sie ciebie trzymają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Pokochaj Zyda.... IP: 199.19.221.* 19.11.11, 18:27 Hey verba, Ja kocham zarty... A ty pokaz mi lepsze pismo od Gazety... Nie ma.. I to sa jaja PS. Gorzowska wersja to.....Nie o tej pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Bernarda Re: Pokochaj Zyda.... IP: *.aster.pl 17.11.11, 23:10 1. Powiadasz ze jestescie bici ? ja ci opowaidam ze wy nas OKRADACIE ! i od 1945 r to wy mordowaliscie Polaków !!!!! 1945 - 1955 to terror Bermana i sądy kapturowe w Polsce !! 2. Drażni was nasz Odrębność ? widac to było w Warszawie 11 listopada 2011 r prowokacja mafi syjonisytczo-globalistycznej było widac jak na dłoni !!! kilkanascie tysiecy uzbrojonych po zęby policjantów poszło na Polaków jak na wojne !! Na ten pokojowy pochód Niepodległosci Polaków rezim zydo-chazarski przygotował policje z psami ! policje z GAZEM i maskami gazowymi policjaci z pałkami ! policjanci z paralizatorami ! policjanci ze srodkami Obezwadniajacymi ! policjanic uzbrojeni w karabiny miatajace kule obezwładniajace !!! policjanci ze srodkami Chemicznymi !! samochody z megafonami majace straszyc Polaków pancerne samochody z armatkami wodnymi [ w listpoadzie ] jeszcze kilkaset tajniaków prowokatorów [ wiekszosci zwyczajni bandyci ] i bojówki semickie ukrywajce sie za białymi kominiarkami lub spodnie koloru moro !! TO MAFIA przygotowała na pokojowy marsz by zastraszyc POLAKÓW !!!! nie udało sie !!!! [ mozesz Bernard zobaczyc w internecie marsz gdzie 25 tys Polaków maszerowało spokojne BEZ OBSTAWY POLICYJNEJ !!! [ przez cały marsz nie było ani JEDNEGO policjanta ] Nie bylo ani jednej telewizji !!! ciekawe co Bernard !!!!! Ty mie Bernard nie wciągaj religie czy obyczaje zydowskie [ z swininą czy innym bogiem ] dosc długo zyje by sie na ten stary numer zydowski nabrac !!!!! OSWIADCZAM !!! ZE nie interesuje mnie religia czy obyczaje żydów czy chazarów !! MNIE INTERESUJE POLIYKA DEMOKRACJA ! RÓWNE PRAWA DLA WSZYSTKICH MIESZKAJACYCH OBYWATELI !! Czy to dla ciebie Bernard jasne ? !!! naród zydowski to maluch powiadasz w świecie ? to ci mówie ze macie swój kraj Izrael i jak wrócicie do Izraela to bedziecie BARDZO DUZYM LUDNYM KRAJEM !!!!! Powiadasz pracowity naród żydowski ? ty chyba sobie kpisz ! ty Bernard siebie nie szanujesz ze takie popierduchy gadasz !!! wy jestescie pracowici ! osiagacie sukces ? moze pracą ?? Bernard !!!! gdzie swoje żydo-chazarskie łapy położycie to ten kraj bankrutuje !! Węgry USA ! [ to kraj który wykonczyliscie to juz trup ekonomiczny !!! ludzie juz w USA zaczynaja sie buntowac [ namioty ] przeciw zydowskiej Wall Street ! przeciw żydowskim bankom !!! przeciw nierównosci społecznej pod rządami syjonstów żydowskich w USA !!! ] Polska ! od 21 lat wpadła w łapy zydo-chazarsko-syjonisytczno-globalistycznej mafi !!! te lat to jedna wielka grabież majatku Narodowego !! obywateli Polskiego pochodzenia !uginaja sie pod coraz wiekszymi ciezarami podatkowymi nakladanymi co roku !!!!! CO ROKU OD 21 LAT reżimy żydo-chazarskie podwyższaja nosniki energi !!!! co roku Gaz- Prąd- Benzyna itp. ida w góre ! [ nazywaj to nowymi cenami ] 1 . PYTAM WAS ŻYDZI GDZIE TE PIENIADZE SIE PODZIEWAJĄ ????? bo ciagle mamy w Polsce deficyt a dług rosnie Rosnie ROSNIE ! ! i jak tylko nowy rok to ZACZYNA SIE !!!! rosna rosna rosna nowe ceny !!!!! gdzie te pieniadze zydzi !!!??????? żrecie je ???? DZIS POLSKA TO PRAKTYCZNIE BANKRUT !!! i ty to nazywasz sukcesem ? !!!!!! Bernard ! ja ci oswiadczam ze JA majac JEDNA Ogólnopolska STACJE RADIOWA to po roku czasu wy jako mafia byscie nie istnieli !!! JEDEN ROK i po was nawet smród by nie został !!! Fakty Wydarzenai Opinie !!!! jeden rok !!!! i nie istniejecie w POLITYCE !!!!! [ tylko Słowian nie dopuszczacie do mass-mediów ! zawsze zyd lub chazar lub chazar i zyd !! to staly zestaw w mafijno-reżimowych mass-mediach ] Bernard ! nie wciskaj mi ze jak nie bedzie zydow to bedzie dobrze !!! JA TAK NIE MÓWIE !!!!! JA MÓWIE ZE JAK ODSUNIEMY MAFIE SYJONISTYCZNO-GLOBALISTYCZNA od rzadzenia to wtedy bedzie DOBRZE W POLSCE !!!! tak twierdze Bernard !!!!! [ widzisz róznice ? czy ci wygodnie nie widziec róznicy ? mysle ze tobie i wam wygodnie nie widziec róznicy ! bo wtedy sie usprawiedliwacie by wyzyskiwac Polaków ! TO NIE NAGONKA ! to PROTEST przeciw WYZYSKOWI Bernard !!!! wy smietanke spijacie a dla Polakow zafundowaliscie zmywaki w Angli bezrobocie lub niskie płace !!! sami sie zadekowaliscie w polityce [ partie sejm senat i dwór prezydecki ] samorządach film estrada reklama sądy i jak zaczynamy protestowac to zaraz krzyk !!! Nagonka !!! Antysemityzm !!! cwani jestescie ! ale jak zaczynamy sie JEDNOCZYC to zaraz krzyk !!!!!!! Faszysci ida !!!! chca nas mordowac ! Wygodnie miec nas Polaków Słowian w rosproszenu ! a wy działacie w układzie mafijnym zdyscyplinowani !! zjednoczeni !! Sukcesy wasze to tylko układ rasowo-plemieny i pomoc swiatowej mafi syjonistycznej ! która finasuje was ! i wszytkich zydów w swiecie !!!! to UKŁAD mafijny !! to sa wasze sukcesy Bernard a nie pracowitosc czy inteligencja !!!!!!! [ radio ZET powstało juz w Wrzesniu 1989 r !!! w sierpniu Mazowiecki a w wrzesniu juz radio ZET powstało !! no cud !!! ] [to cud mafi judaistycznej ] ALE NARODY SIE BUDZĄ ! i powiem ci Bernard ze swietem w Polsce bedzie dzień którym was mafie syjonisytczno-globalistyczną ODSUNIEMY OD WŁADZY !!!! [ demokratycznie ] ZAWOŁAM ! CAŁA WŁADZA W POLSCE W RĘCE POLSKICH SŁOWIAN ! bo to nasz Kraj Słowianski !!! bo mamy dosyc manipulacji medialnej !! idoktrynacji syjonistycznej !! kłamamstw !! OBŁUDY !! traktowania nas Polaków jak przedmioty które mozna BEZKARNIE poniżać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Pokochaj Zyda.... IP: *.namao.albertacom.com 19.11.11, 18:40 Hey ele, Piszac o zydach do mnie nie pisz..."jestescie"... Ja nie jestem Zydem... Powinienas to wiedziec.. Nie tylko nie wiesz z kim "dyskytujesz", ale o czym.... Ty musi PiS-owiec.. :):) Smutne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Bernarda Re: Pokochaj Zyda.... IP: *.aster.pl 20.11.11, 10:36 1. Bernard ! ty mi powiedz co twoje rzady solidarucho-syjonistyczno-globalistyczne zrobiły z FORSĄ ktore dostali za sprzedaż majatku Narodowego NA KÓTRYto MAJĄTEK PRACOWAŁY 3 pokolenia POLEK i Polaków ! [ 160 mld dolarów ! ] gdzie ta forsa ??????? ta forsa miała zasilic konta Polaków w ZUSie !!! by teraz na starość nie musieli pracować do smierci !!!!!!!!!!! Bernard będe ci niezmiernie wdzieczny ! jak mi i Polakom wytłumaczysz gdzie ta forsa WYPAROWAŁA ? [ tylko uprzedzam ze nie zganiaj na Naród ] bo oni od 21 lat robia za głodowe pensje !!! 800 zł - 1500 zł na reke !!!! [ odpisu 50 % tez nie maja !!!! ] Apel ! a moze ktos z was Internautów tutejszego forum wytłumaczy gdzie znikła forsa z sprzedaży majątku Narodowego !!! [ 160 mld dol. = 480 mld zł !!!!!!! ] nawet połowa z tego było by to 240 mld zł ZUS !!!! a dzis polityka syjonistycznej mafi doprowadziła do tego ze Polacy musza pracowac praktycznie do smierci !!!! bo kasa ZUSu pusta !!!!! Bernard ! JA ele mam pochodzenie SŁOWIANSKIE ! a ty Bernard jakiego pochodzenia jestes ? [nie nie !! tak tylko pytam z ciekawosci ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: krzyż IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.11, 01:29 ele do nicelusa ! napisał(a): > Nicelus ! ludziom sie podoba ? jaja sobie robisz !! > wiekszosc Polaków OLEWA te wybory !!! czyli większości się podoba i większość nie chce niczego zmieniać. większość uważa że ci którzy chodzą na wybory dobrze za nich wybierają, więc szkoda czasu by się polityką interesować i osobiście chodzić na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: krzyż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 09:39 oba niemieckie Kościoły chrześcijańskie są prawdziwą potęgą gospodarczą, dysponują łącznie majątkiem 435 mld euro, to mniej więcej dwa razy więcej, niż wynosi budżet RFN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: krzyż IP: *.namao.albertacom.com 12.11.11, 02:49 Hwy ligin, Sile kosciola mamona mierzysz.... Czy ty wiesz kiedy plucie sie zaczyna???? :(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy to ważne? Re: krzyż IP: *.gorzow.mm.pl 13.11.11, 00:57 <a nie okoniem?> ;) dobre jest to, co poprawia nam samopoczucie. do takiego wniosku można dojść czytając naukowe podejście do moralności. wszelkie pytania o dobro i zło sprowadzają się tak naprawdę do problemu dobrego samopoczucia ludzi. idąc tym torowiskiem myślenia, można dojść do wniosku, że religia i jej moralne wytyczne przystają do XXI wieku jak pięść do nosa. Na przykład z jednej strony, Kościół Katolicki nakłada ekskomunikę na kobiety, które obwieszczają się kapłankami, a z drugiej, nie wyrzuca z wspólnoty księży pedofilów. ten sam Kościół większe zagrożenie widzi w związkach gejów i w antykoncepcji niż w aktach ludobójstwa, na które nie jeden raz przymykał oko lub nawetr sam inspirował ."daj boże", już w niedalekiej przyszłości religie wylądują gdzieś między astrologią, wróżbami i mitologią:) skoro konstytucja naszego kraju wciąż gwarantuje wolność wyznania, nie poprawia mi samopuczucia świadomość wywieszania jakichkolwiek symboli religijnych w instytucjach państwowych, w tym również krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: krzyż IP: *.gorzow.mm.pl 16.11.11, 19:08 Oni tam mają powiedzenie nieodgadnione są wyroki boskie czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem naziola Re: krzyż IP: *.aster.pl 19.11.11, 13:55 www.youtube.com/watch?v=pKC2yQODZU8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska flaga Re: krzyż IP: *.aster.pl 19.11.11, 17:27 www.youtube.com/watch?v=POgtdyLFp5g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś