agfa 05.08.02, 15:41 Byłam w sobotę na koncercie finałowym u Was pod Grojcem. Nie opuszczam tej imprezy od ładnych kilku latek i znowu było świetnie. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mefet Re: TKB w Żywcu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 21:26 s4ms3l napisał: > Ciesz sie. Było to ostatnie TKB w Żywcu. Sprecyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
s4ms3l Re: TKB w Żywcu 29.08.02, 23:50 Nie jest to oficjalna wiadomość, takie plotki są w Żywcu. A jest to spowodowane: 1. Rozpadającym sie amfiteatrem. 2. Browar sie wycofał ze sponsoringu - nie opłacało sie im to. 3. Miasto nakłada ogromne sumy za dzierżawę miejsca pod "interes". (Przykład: Największy dostawca mięsa na terenie żywieckim po jednym dniu zrezygnował z prowadzenia bufetu z kurczakami, szaszłykami, kiełbaskami itd.) 4. A ciekawostką jest to, że jedynie w Żywcu wstęp na TKB kosztuje, w innych miastach w których jest organizowany NIE. Tyle wiem, jak będzie zobaczymy za rok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: TKB w Żywcu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 00:05 s4ms3l napisał: > Nie jest to oficjalna wiadomość, takie plotki są w Żywcu. > A jest to spowodowane: > 1. Rozpadającym sie amfiteatrem. > 2. Browar sie wycofał ze sponsoringu - nie opłacało sie im to. > 3. Miasto nakłada ogromne sumy za dzierżawę miejsca pod "interes". > (Przykład: Największy dostawca mięsa na terenie żywieckim po jednym dniu > zrezygnował z prowadzenia bufetu z kurczakami, szaszłykami, kiełbaskami itd.) > 4. A ciekawostką jest to, że jedynie w Żywcu wstęp na TKB kosztuje, w innych > miastach w których jest organizowany NIE. > > > Tyle wiem, jak będzie zobaczymy za rok :-) Ktoś to może potwierdzić? Byłaby niezła granda! Cóż tak może być kiedy miastem i powiatem rządzą absolwenci jednej uczelni - AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: TKB w Żywcu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 14:24 Niestety tak, to ostatnie TKB w Żywcu za tej władzy. Jaka bedzie następna? Cholera wie! Przyczyny podane w postach są faktycznie takie. Idiotyczna ustawa o wychowaniu w trzeźwosci nie pozwala pić piwa na widowni, ale nawalony może wejść! No to są i skutki, że sie browar wysmrodził. Najlepiej zakazać, zamiast zadbać o porzadek i bezpieczeństwo. A że zakaz g... pomoże, to już władzy nie interesuje bo się zakazem uspokoiła. Gdzie my żyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś