arnold7 05.07.03, 16:36 strony.wp.pl/wp/arnoldvonkattowitz/riesengebirgee.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hans Re: Karkonosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 17:28 Arnold,co to za zamek? Trudno odczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Karkonosze IP: 213.186.78.* 05.07.03, 17:37 To jest schronisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Karkonosze IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.03, 17:46 Chopcy, alech sie usmiou. Niy pomylouy wom sie brele? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Karkonosze 05.07.03, 18:06 Trocha zech dolozyl: strony.wp.pl/wp/arnoldvonkattowitz/riesengebirgee.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Karkonosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 19:12 No nie,jak to jest schronisko to ja jestem mesco i hugon w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Karkonosze IP: 213.186.78.* 05.07.03, 19:16 Gość portalu: hans napisał(a): > No nie,jak to jest schronisko to ja jestem mesco i hugon w jednym. hehhe, to co to jest? Stoi na szczycie gory, ktora ma 1499 m. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Karkonosze 05.07.03, 19:37 Schneegrube - Śnieżne Kotły. Ta gora to obecnie Wielki Szyszak: web.pertus.com.pl/~jerema/karkonosze.html www.sudety.agrowczasy.com/snieznekotly.htm Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Re: Karkonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 21:44 arnold7 napisał: > Schneegrube - Śnieżne Kotły. Ta gora to obecnie Wielki Szyszak: Małe sprostowanie: Na samym szczycie Wielkiego Szyszaka (niem: Größe Sturmhaube, czes: Vysoké kolo) nigdy nie było schroniska. Usytuowane nad krawedzią Śnieżnych Kotłów dawne Schneegrube Boude, pełniło wprawdzie funkcję chroniska turystycznego jeszcze kilka lat po wojnie, ale dziś mieści się tam telewizyjna stacja przekaźnikowa. Poznańczyk kspttk.prv.pl - strona Klubu Sudeckiego z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Karkonosze 05.07.03, 22:15 Gość portalu: Poznańczyk napisał(a): > arnold7 napisał: > > > Schneegrube - Śnieżne Kotły. Ta gora to obecnie Wielki Szyszak: > > Małe sprostowanie: > > > Na samym szczycie Wielkiego Szyszaka (niem: Größe Sturmhaube, czes: Vysoké > kolo) nigdy nie było schroniska. Usytuowane nad krawedzią Śnieżnych Kotłów > dawne Schneegrube Boude, pełniło wprawdzie funkcję chroniska turystycznego > jeszcze kilka lat po wojnie, ale dziś mieści się tam telewizyjna stacja > przekaźnikowa. > > Poznańczyk > > kspttk.prv.pl - strona Klubu Sudeckiego z Poznania Zgadza sie. Teraz to wyglada tak: gkrugly.strony.wi.ps.pl/fotografie/hifi/z29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk Re: Karkonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 20:30 arnold7 napisał: strony.wp.pl/wp/arnoldvonkattowitz/riesengebirgee.htm Mam kontrpropozycję: kspttk.prv.pl ksp.republika.pl/ryfejskie.htm ksp.republika.pl/przew.htm ksp.republika.pl/riesenge.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Karkonosze 05.07.03, 22:17 Gość portalu: Poznańczyk napisał(a): > arnold7 napisał: > > strony.wp.pl/wp/arnoldvonkattowitz/riesengebirgee.htm > Mam kontrpropozycję: > kspttk.prv.pl > ksp.republika.pl/ryfejskie.htm > ksp.republika.pl/przew.htm > ksp.republika.pl/riesenge.htm Ciekawe linki. A gory sa wspaniale. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś