Gość: Jar IP: 83.238.129.* 19.02.08, 09:54 To może pożyczą od Kalaty? WARTA też kiedyś była państwowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalita Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:01 Kalata dostałaby 60 mln. Za każdą nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jand Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:17 Od Kulczyka niech biora, w koncu on Warte kupil. No albo od razu od Ćwiąkalskiego :)). W końcu to jedna paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz A p. Kaleta dostała 1,3 mln zł od PZU..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:23 ....ale PZU to nie Warta :) a tak naprawde to bardzo współczuje temu człowiekowi, i szkoda właśnie, że brak jest przyzwoitości w firmach ubezpieczeniowych...przyzwoitość i uśmiech pojawia się jedynie przy podpisywaniu polisy i przyjmowaniu składki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: *.171.240.26.dsl.crowley.pl 19.02.08, 10:23 Warta słynie z podobnych spraw w całej Polsce. Najlepiej stwierdzić, że nic nikomu się należy. Należy tylko opłacać składki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LondONer Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 84.201.178.* 19.02.08, 12:09 Wlasnie dlatego pomimo tego ze za ubezpieczenie w uk musze zaplacic 2x wiecej niz w pl, z polandia nie chce miec nic wspolnego. Zlodziejstwo i bandyctwo w bialy dzien? Nie, wybieram normalny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yourij Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 141.197.14.* 19.02.08, 12:40 Gość portalu: LondONer napisał(a): > Wlasnie dlatego pomimo tego ze za ubezpieczenie w uk musze zaplacic > 2x wiecej niz w pl, z polandia nie chce miec nic wspolnego. > > Zlodziejstwo i bandyctwo w bialy dzien? Nie, wybieram normalny kraj! Nie dziwie Ci sie... ale zapewne zostaniesz ekskominikowany oraz spalony na wirtualnym stosie przez obroncow Polskosci, twierdzących iż Polakiem można byc tylko w granicach kraju... A gdzie granice rozsądku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 193.120.72.* 19.02.08, 10:24 I tak biznes jednych jest tragedia i dramatem drugich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 195.94.201.* 19.02.08, 10:29 Pozostaje życzyć decydentom WARTY żeby znaleźli się w podobnej sytuacji. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Warta h*** warta IP: *.mysmart.ie 19.02.08, 10:28 ehhh, normalnie noz sie otwiera w kieszeni, brak mi slow, panie Krzysztofie, niech sie pan trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAN Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 82.160.102.* 19.02.08, 10:51 Od dawna wiadomo ze w Warcie ubezpieczaja sie tylko szaleńcy... wszystko jest ładnie pięknie dopoki nie przychodzi do wyplaty odszkodowania... nigdy w zyciu w WARCIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolt Polacy bojkotujmy Wartę. IP: 80.51.194.* 19.02.08, 11:20 To wstyd, dla firmy,że proponuje jałmużnę. A tak na marginesie co utraciła Kalata za milionowe odszkodowanie, nigdzie o tym nie napisano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaq-u Ludzie przestańcie się ubezpieczać! Bo nie warto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 11:54 Jeżeli ten pan płacił ubezpieczenie, to nie wiem dlaczego Warta robi wielką łaskę, że wypłaci odszkodowanie!!?? Przecież to jest obowiązek ubezpieczyciela! Zamiast oddawać część zarobku firmą ubezpieczeniowym, polecam inwestowanie na własny rachunek (np.:nieruchomości, giełda, inne) Ponieważ: 1. Sami dysponujemy swoimi pieniędzmi 2. Jeżeli przez 10 lat płaciliśmy ubezpieczenie po 1000 zł rocznie, i szczęśliwie nigdy nie skorzystaliśmy z niego, to TRACIMY WSZYSTKIE PIENIĄDZE!!!!! A oszczędzając przez 10 lat taką sumę np.: w dobrym funduszu inwestycyjnym SAMI DYSPONUJEMY OK. 15 tys zł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melania c. Re: Ludzie przestańcie się ubezpieczać! Bo nie wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 12:08 czytaj dokładnie shaq-u, roszczenie jest z OC sprawcy, a nie z własnego ubezpieczenia poszkodowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 87.105.15.* 19.02.08, 12:17 to Kalacie w wypadku chyba urwało głowę..... i teraz ma protezę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz zastanów się zanim się ubezpieczysz IP: *.chello.pl 19.02.08, 12:31 Moja koleżanka rok temu w Austrii złamała nogę. Była ubezpieczona w Allianz i została zoperowana na miejscu na koszt ubezpieczyciela. Natomiast jej kolega, który wykupił ubezpieczenie w Warcie złamał żebro. Ubezpieczyciel poradził mu jak wybrnąć z tej trudnej sytuacji. Musiał wracać do Polski, ponieważ za leczenie w Austrii musiłaby zapłacić z własnej kieszeni. Ludzie wykupują polisy, które są nic nie warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ Re: zastanów się zanim się ubezpieczysz IP: *.pp.com.pl 19.02.08, 13:37 narciarz, dobrze płacą w Allianz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: 195.212.79.* 19.02.08, 13:13 a może przestać się ubezpieczać w warcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:26 Kulczyk złodziej- ja bym zazadal kilka milionów i kilkanascie tysiecy renty, tylko w Polsce jest taki syf w Ameryce to by dostal dziesiatki milionow dolarow ci nasi ubezpieczyciele to złodzieje w przyszłym życiu sie nie ubezpiecze składdki bede wpłacał na swoje konto bez łaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za cycki gwiazda M jak Miłość dostała od sądu więcej IP: *.chello.pl 19.02.08, 20:48 zobaczymy co powie na to sąd, który przyznał gwieździe M jak miłość kilkadziesiąt tysięcy bo ktoś opublikował jej zdjęcie jak biegała z gołą dupą czy cyckiem po plaży. Pewnie się okaże, że dla sądu ważniejsza jest złość aktorki na gazetę, która pokazywała, że sie obnaża, niż tragedia kierowcy. Skur*********! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co zrobi sąd? Dostała 75 tysięcy IP: *.chello.pl 19.02.08, 20:51 www.filmweb.pl/Anna+Mucha+dostanie+odszkodo-+wanie+od+%22Faktu%22,News,id=33115 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ... IP: *.chello.pl 19.02.08, 20:52 www.klopsik.pl/images/articles/=mrspitt=/wpadki/annaiwojewodzki1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Warta: 60 tys. dla kierowcy za obcięte nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:51 Pięć lat temu byłem w podobnej sytuacji - straciłem nogę w wypadku spowodowanym przez innego kierowcę, z jego ubezpieczenia OC dostałem odszkodowanie i rentę, dodatkowo ubezpieczyciel pokrywa koszty rehabilitacji i naprawy protezy - Nie robi żadnej łaski - ja wywalczyłem to w sądzie - niestety trochę to trwało ale nie dostałem jałmużny - Panie Krzysztofie brać adwokata i walczyć do upadłego - sądy teraz nie pobłażają złodziejom ubezpieczycielom i orzekają coraz wyższe odszkodowania - powodzenia życzę i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś