Dodaj do ulubionych

Mrzeżyno?

23.05.04, 10:51
Chcemy pojechać latem nad morze. Mąż znalazł jakąś ciekawą ofertę w
Mrzeżynie, ale pamiętam, że tam często obowiązywał zakaz kąpieli ze względu
na brudną wodę. Czy ktoś z Was był tam może ostatnio i wie, jak to teraz
wygląda?
Anita
Obserwuj wątek
    • nariolla Re: Mrzeżyno? 23.05.04, 19:35
      Jeżdzimy tam co roku od wielu lat ,faktycznie był kilka lat temu taki
      zakaz.Dotyczył jednak tylko plaży po prawej stronie od ujścia Regi ,po lewej
      natomiast było cały czas czynne kąpieliska. Obecnie ,od kilka lat -chyba 7,8 ? -
      nie ma już takich sytuacji ,plaże po obu stronach rzeki są czyste ,można się
      kąpać .Woda np w ub.roku była czyściuteńka,jedynie podczas sztormów zmącona i
      wtedy pływały w niej wodorosty ,ale tak już bywa wszędzie.Mrzeżyno ma teraz
      oczyszczalnię ścieków ,Rega też nie jest zanieczyszczona ,więc nie musiszsię
      obawiać ,że woda w morzu będzie brudna .Ja też bardzo zwracam uwagę na czystość
      wody ,ze względu na b.wrażliwą skórę mojej córy.Udanych wakacji życzę ,a gdzie
      zatrzymacie się w Mrzeżynie ?
      • k-julka Re: Mrzeżyno? 25.05.04, 13:45
        My też jedziemy do Mrzeżyna w tym roku, a wy w jakim terminie?"??My od 4 lipca
        do 17 lipca.
        • aanniittaa Re: Mrzeżyno? 29.05.04, 15:11
          ostatecznie zde3cydowaliśmy się na wakacje w Sianożętach smile
          Anita
        • mloda.mamuska Re: Mrzeżyno? 01.07.04, 18:41

W Mrzeżynie jest taka super smażalnia ryb - nazywa się "U Rybaka" jest zaraz
          przy poczcie i posterunku policji. POLECAM z czystym sumieniem bo lepszej nie
          znalazłam!!!!!

Mają tam najlepsze rybki na wybrzezu od Kołobrzegu, aż po Międzyzdroje. A wcale
          nie jest droga. Zawsze jest pyszna i świeża! No i jest troszkę atrakcji dla
          dzieci - koło sterowe do pokręcenia, tratwa taka prawdziwa ze statków w której
          można poskakać itp. Super sprawa!

Ja się tam wybieram ale dopiero w sierpniu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka