olaboga-aletrwoga 13.05.14, 11:14 Polecam świeży obiekt na polskim wybrzeżu - Villa Dolce Vita!! Z balkonu między drzewami widać morze, samochód na terenie obiektu, jadalnia na parterze... Naprawdę świetne pokoje w Mrzeżynie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_133 Re: Nocleg nad morzem 21.05.14, 15:27 Ja mogę polecić przyjazną Villę, którą znalazłam ją w zeszłym roku na www.infoliniaturystyczna.pl/oferta,infolinia-turystyczna,9fe97fff97f089661135d0487843108e Przyznam ,że okolica jest idealna na wypoczynek jakieś spacery itp. Standard mogłabym powiedzieć hotelowy. Polecam Odpowiedz Link
elena456 Re: Nocleg nad morzem 07.06.14, 11:09 Polecam nocleg w Międzywodziu w ośrodku Poranna Bryza. Elegancka i szykowna willa, w dobrej cenie. Bardzo blisko morza. Dużo informacji można znaleźć na stronie www.przymorzu.pl Odpowiedz Link
a_mcz Re: Nocleg nad morzem 08.06.14, 23:02 Polecam oferty noclegów w Łazach lub w dowolnej miejscowości nadbałtyckiej, poszukać na stronie www.przymorzu.pl. Są opisy, zdjęcia, cena, najważniejsze informacje, adres, kontakt z właścicielem. Odpowiedz Link
jamaka Re: Nocleg nad morzem 02.07.14, 10:46 www.eholiday.pl/noclegi-eu4293.html Oferujemy 2 pokoje.W każdym pokoju znajduje się wersalka oraz jednoosobowa kanapka, a także meble i telewizor, czajnik. WI FI Od nas jest wszędzie blisko! Do plaży na Cyplu tylko 10 minut! 30-35zł od osoby Odpowiedz Link
barbinos Re: Nocleg nad morzem 04.07.14, 22:39 noclegi-z-airbnb.blogspot.com Ja polecam wyszukanie noclegów na tej strone, jest tanio, każdy znajdzie coś dla siebie i przede wszystkim sprawdzone! Polecam! Odpowiedz Link
marta.jan Re: Nocleg nad morzem 15.07.14, 12:24 Ja mogę polecić stronę, na której znajdziecie apartamenty i mieszkania w całej Polsce i nie tylko. Jest to doskonała alternatywa dla drogich hoteli i myślę, że wygodniejsza opcja zakwaterowania - najważniejsza jest przecież swoboda, a w takim mieszkaniu można poczuć się jak w domu. Można także dokonać rezerwacji online oraz wyliczyć cenę pobytu czy obejrzeć zdjęcia obiektów. Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.casa24.pl Odpowiedz Link
pogodnewczasy Re: Nocleg nad morzem 28.07.14, 05:18 Polecam serdecznie penjonat U Kapitana w Katach Rybackich na ulicy Krotka 7, dom jest nowy, pokoje czyste, przestronne, wyposazone w lazienke z prysznicami, telewizory, czajniki, lodowki. Na pietrze jest kuchnia do uzytku gosci a wokol domu znajduja sie atrakcje dla dzieci m.in. hustawki i pilkarzyki. Na posesji jest darmowy parking i grill. Duzym atutem jest dostep do Zalewu Wislanego oraz Morza. W katach Rybackich znajduje sie rezerwat kormoranow i muzeum zalewu wislanego. Super ceny i bardzo dobre opinie, zapraszamy! www.pogodnewczasy.pl Odpowiedz Link
julia1008 Re: Nocleg nad morzem 19.09.14, 11:26 Możesz skorzystać z oferty villa gdańsk o nazwie Vrest. Jest to bardzo atrakcyjny hotel. Polecam hotel-vrest.pl/ Odpowiedz Link
room89 Re: Nocleg nad morzem 21.04.15, 17:03 Ja na wakacje wybieram się do atrium SPA - zobaczymy jak będzie www.atriumspa.pl Odpowiedz Link
suselka007 Re: Nocleg nad morzem 21.07.15, 11:16 A możliwa jest rezerwacja przez Bookapart? Odpowiedz Link
gw_abc_xyz Re: Nocleg nad morzem 25.07.15, 00:32 Polecam www.bajkowaplaza.pl i www.facebook.com/bajkowaplaza Rewelacyjne miejsce blisko plaży, spokój, cisza, brak komercji, tłumów i przede wszystkim puste, czyste plaże i las. Zaledwie 20 minut od centrum Gdańska. Odpowiedz Link
daga-kos Re: Nocleg nad morzem 28.07.15, 18:42 To ja też polecę miejsce spokojne i idealne na wypoczynek, blisko plaży, idealne dla rodzin z dziećmi ale też na romantyczne wakacje dla par a jak najdzie ochota na typowy kurort to Mielno jest 3 km dalej www.facebook.com/ResortMielenko Odpowiedz Link
marko903 Re: Nocleg nad morzem 24.10.15, 11:10 A gdzie wybieracie się na tegoroczne Andrzejki? Bo znajomi zapraszali nas do dworku w Mechelinkach Osada Wedrowca,ponoć przygotowali fajne atrakcje i pakiet pobytowy na ten czas. Odpowiedz Link
marianna2016 Re: Nocleg nad morzem 04.05.16, 22:08 ciekawe oferty tanich noclegów nad morzem znajdziecie na morzeweb.pl Odpowiedz Link
marianna2016 Re: Nocleg nad morzem 04.05.16, 22:12 jak noclegi nad morzem to najfajniej w domkach letniskowych. Nie ma sąsiadów za ścianą, grilla można zrobić i łazienki nie trzeba dzielić z innymi gośćmi jak to czasem przy wynajmie pokoi. Odpowiedz Link
koleszka75 Re: Nocleg nad morzem 23.02.17, 18:21 Zapraszamy do miejscowości Dąbki - domki letniskowe w Dąbkach Odpowiedz Link
julia.konieczko Re: Nocleg nad morzem 29.09.16, 22:39 to ja od siebie Continental w Krynicy - aqua park jak z bajki <3 Odpowiedz Link
jacekmielno Re: Nocleg nad morzem 10.10.16, 11:06 Ostatnio nocowałem w Mielnie w willi Krystjana. Znakomite położenie, komfortowe pokoje i niewysoka cena. Zobaczcie i sami oceńcie www.krystjana.mielno.pl - szczególnie polecam 60 metrowy apartament z dużą kuchnią, dwoma dużymi pokojami, przedpokojem i łazienka. Pensjonat położony jest zaledwie 50 metrów od morza. I tak naprawdę samo Mielno jest już warte odwiedzenia przez cały rok. Sporo atrakcji wokół, obiekty noclegowe czynne poza sezonem i w pobliżu Koszalin i Kołobrzeg. Odpowiedz Link
mielnoman Re: Nocleg nad morzem 23.02.17, 21:33 Domki nad morzem - wszyscy, którzy lubią wypoczynek w domkach polecam jedyny portal, w którym każdy może zarezerwować noclegi w domkach drewnianych, murowanych, małych i duzych wielopoziomowych. Oferty z całego wybrzeża i na każdą kieszeń. Zobacz przewodnik www.domki.nad.morzem.net poświęć trochę czasu i znajdź ofertę, która Cię zadowoli. Odpowiedz Link
morskaosada.pl Re: Nocleg nad morzem 26.02.17, 09:10 Zapraszam do Pleśnej koło Ustronia Morskiego. Piękna mała osada, która przyciąga miłośników przyrody i spokoju, również na plaży Może wam też się spodoba ... zapraszam na naszą stronę morskaosada.pl Odpowiedz Link
jacekmielno Re: Nocleg nad morzem 31.03.17, 10:24 Polecam wam świetne miejsce w Niechorzu. Niemal przy samej plaży otwiera się własnie nowy ośrodek z komfortowymi domkami letniskowymi Sea Bay. Dwupoziomowe domki z salonem, kuchnią i łazienka na parterze i dwoma sypialniami na piętrze. Zobaczcie szczegóły na stronie Niechorze domki - i rezerwujcie miejsca puki jeszcze są. Odpowiedz Link
jacekmielno Re: Nocleg nad morzem 06.04.17, 14:39 Mielno noclegi tanie dla młodzieży i droższe rodzinne. Niewielki katalog polecanych, sprawdzonych obiektów noclegowych, w których w kwietniu rozpoczęto rezerwacje wczasów na sezon 2017. Warto przejrzeć i wybrac ofertę dla siebie. Zobaczcie stronę przewodnika www.mielno-noclegi.nad.morzem.net KATALOG OBIEKTÓW NOCLEGOWYCH i dzwońcie w sprawie noclegów. Odpowiedz Link
frakcja-z Re: Nocleg nad morzem 28.04.17, 03:00 noclegi nad morzem zawsze sprawdzam na -> www.plenery.net Odpowiedz Link
wiktoriazalewska Re: Nocleg nad morzem 05.10.17, 12:36 Świetne oferty w niezłych cenach znalazłam tutaj Noclegi nad morzem bałtyckim Odpowiedz Link
polnasarbinowo Re: Nocleg nad morzem 09.12.17, 21:16 Zapraszamy do domków letniskowych Polna w Sarbinowie, spokojna miejscowość w samym środku Pomorza Środkowego. Bardzo blisko do Mielna, Kołobrzegu, Chłopów, Gąsek. sama miejscowość Spokojna, a domki oddalone od centrum i plaży 10 minut spacerem, po drodze sklepy i restauracje. Można spacerować, wypocząć, a przy tym jest blisko do wielu atrakcji. Park rozrywki za Kołobrzegiem, wesołe miasteczko w Mielnie, latarnia w Gąskach. W samym Sarbinowie jest piękna, szeroka promenada. Zapraszamy serdecznie na wakacje 2018. www.polnasarbinowo.pl Odpowiedz Link
morskaosada.pl Re: Nocleg nad morzem 07.03.18, 13:00 A ja zapraszam na stronę morskaosada.pl Pleśna to jedno z nielicznych miejsc gdzie nie ma tłumów i straganów, dla osób ceniących sobie spokój, naturę, las i pustą plażę ... Odpowiedz Link
kaskaduda Re: Nocleg nad morzem 19.03.18, 18:43 Byłam w zeszłym roku i polecam domki.businesscatalyst.com, blisko jeziora i jednocześnie niedaleko morza, ciekawa oferta dla ceniących spokój. Odpowiedz Link
jacekmielno Re: Nocleg nad morzem 29.11.21, 12:15 Dla chętnych do odwiedzenia Mielna i szukających noclegów blisko plaży polecam profil www.facebook.com/noclegimielno/ . To działający od kilku lat katalog, w którym właściciele pensjonatów, domków i innych ośrodków turystycznych z Mielna mogą umieszczać oferty swoich noclegów. Odpowiedz Link