Dodaj do ulubionych

samotne wakacje mama i dziecko

10.04.15, 00:21
witam..... potrzebuję Waszej pomocy - poszukuję sprawdzonego miejsca na wakacje mama i dziecko nad morzem lub w górach w zdroworozsądkowych cenach i co najistotniejsze z możliwym dojazdem dla niezmotoryzowanych.....
może ktoś gdzieś był i coś poleci....

pozdrawiam i z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • mysza1973 Re: samotne wakacje mama i dziecko 03.05.15, 15:54
      Polecam: www.spokojidobro.pl/pl/galeria/
      Tu można dojechać PKSem i jest cudownie! Piękny ogród, zejście do plaży, cisza i spokój...i dobro big_grin
    • koala0405 Re: samotne wakacje mama i dziecko 03.05.15, 21:00
      Ja z moją kilkuletnią córką jeździłam do Ustronia Morskiego /pensjonat Chata Rybaka/. Byłam tam samotnie 2 razy. Ze śląska pks do Kołobrzegu, potem Bus lub taksówka do Ustronia /10 km/. Teraz mam większą rodzinę i również tam jeżdżę /nawet z niemowlakiem/ ale autem.
      Byłam jeszcze z córką samotnie w Jarosławcu /Sanatorium panorama morska/ ale tam było dosyć drogo, bardzo głośno /w sezonie 800 osób na turnusie/ ale też nie nudziłam się bo córka miała nowe koleżanki. Dojazd do Sławna, potem Bus /zamawiany w sanatorium/.
    • amberia Re: samotne wakacje mama i dziecko 11.05.15, 22:55
      Zapraszamy do nas - www.amberia.pl - oferujemy całą masę udogodnień dla dzieci (bezpłatne łóżeczka, wanienki, krzesełka do karmienia, nocniczki, podnóżki, rowery z fotelikami oraz przyczepkami dla dzieci. Do tego w ramach ceny można swobodnie i dowolnie korzystać z w pełni wyposażonej kuchni, siłowni, dużego placu zabaw z letnim basenem, wewnętrznej bawialni z dwupoziomową konstrukcją z "kulkami" oraz dla dzieci w wieku do 3 lat wewnętrzną strefą malucha. Parking, Wi-FI, gril i miejsce na ognisko. W pokoju w standardzie: łazienka, tv, lodówka, czajnik, balkon. Zapraszamy na naszą stronę - tak wszystkie szczegóły oraz bardzo dużo zdjęć smile
      Niezmotoryzowanym Mamom/ Dziadkom służymy pomocą np. przy robieniu większych zakupów w marketach smile
    • singielka82 Re: samotne wakacje mama i dziecko 09.06.15, 14:27
      gienia_79 znalazłas cos? kiedy planujesz urlop?moze jakis wpsolny wypad? mam dwoje dzieci. dasz namiary na siebie?
      • vegemum Re: samotne wakacje mama i dziecko 15.06.15, 08:37
        Hej, ja też wybieram się sama z synkiem na wakacje. Może coś razem zorganizujemy? Mój mail: rolka83@o2.pl. Pozdrawiam ciepło smile
    • tebreszusz Re: samotne wakacje mama i dziecko 10.06.15, 16:58
      Najlepiej jest poszukać czegoś w znanych hotelach. Są te tańsze i te droższe, wszystko zależy od tego czego szukasz. Nie wszystkie hotele są droższe, możesz poszukać na stronach które pozwalają na samodzielne zaplanowanie podróży. Są strony z mnóstwem hoteli, w których wybór jest gigantyczny. Zawsze możesz poszukać jakiejś taniej wycieczki i ubezpieczyć się na wypadek rezygnacji. W taki sposób unikniesz utraty pieniędzy w rankomacie jest sporo ofert na takie okazje.
    • ajejijeji Re: samotne wakacje mama i dziecko 15.06.15, 21:29
      witam, polecam szczyrk i hotel klimczok -> www.klimczok.pl/pakiety-pobytowe/wakacje-w-gorach - świetne miejsce dla dzieci, dużo atrakcji, możliwosci aktywnego wypoczynku - do bielska można dojechać pociągiem lub pks, z bielska do szczyrku w sezonie jest dużo prywatnych busów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka