grazynarosa Re: Podajcie cos ciekawego w Chlapowie 05.07.05, 14:09 Ten enter jest niepotrzebny! chce sie sie wybrac ale tak w ciemno...czy cos znajde??? chcialabym blisko morza i z lazienką i obiadami na miejscu lub w poblizu. Czy ktoras mama moze mi cos poleci? mam syna-3 lata(i strszego 15) pozdrowionka....i czekam Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Albo w okolicy....... 11.07.05, 20:46 Chce jechac w ciemno....znajde cos????? odpiszcie prosze...... Grazka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: Albo w okolicy....... 11.07.05, 22:08 Wróciłam z Władysławowa tydzien temu, do Chłapowa jeżdziliśmy na "wycieczki". Myślę, że napewno znajdziesz bo wszędzie było pełno ogłoszeń o wolnych pokojach. Wszystkie są blisko morza Chłapowo to śliczna miejscowość i serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia78 Chłapowo 13.07.05, 14:42 Polecam Dom Wypoczynkowy Maks Mar - wpisz w wyszukiwarkę już sporo pisałam na ten temat i dodatkowo www.polwysep.pl/maksmar Naprawdę super warunki gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Wielkie dzieki!!! 16.07.05, 08:56 Wybiore sie chyba na pocz.sierpnia...mam nadzieje na pokoje i pogode super! pozdrawiam! Grazka jesli ktos ma jeszcze cos ciekawego-to prosze o dopisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciaa Re: Wielkie dzieki!!! 17.07.05, 10:28 Witaj! Właśnie wrócilismy z Chłapowa. Jest wiele pieknych pensjonatów, warto podzwonić i popytać się o wolne pokoje. Ale nawet na miejscu coś znajdziesz. My mieszkalismy w jednym ( www.antalya.pl/), bardzo nam się spodobało że chcielismy zostać dłużej ale w tym już nie było miejsca (rezerwacje). Spokojnie znaleźliśmy sobie nowe miejsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś