ol2 16.08.06, 15:13 czy ktoś z Was tam był, czy idzie tam wypocząć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka73 Re: miejscowość Poddąbie? 16.08.06, 15:30 Byłam w Poddąbiu kilkakrotnie podczas pobytu w Debinie.jest to mała miejscowość nad morzem , duzo lasów sosnowych pełna baza - sklepy, jakaś smazalnia, kampingi, gokarty, generalnie nieźle. Ale jest to spokojna miejscowość. Jeśli chcesz sie zabawić, to w nieodległej Ustce. Tutaj raczej nie. Mankamentem ( ale dosc małym w porównaniu z walorami ) jest szczegolnie dla rodzin z małymi dziećmi dość długie zejscie na plażę ( i strome ), po długich schodach w urokliwym lasku. Ale plaża jest OK. generalnie polecam wypoczynek w Poddąbiu. Milo , zielono i spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
buba2000 Re: miejscowość Poddąbie? 17.08.06, 22:31 witam, byłam w Poddąbiu kilkakrotnie i mam zamiar właśnie tam spędzać wakacje,miejscowość faktycznie spokojna i bez atrakcji rozwrywkowych ,ale jeśli komus zależy tylko na wypoczynku to polecam, my wynajmujemy dom na 2 , 3 rodziny,jeżdzimy większą grupą,gotujemy sami,ale są miejsca gdzie można zjeść obiad , wypic piwko itp, zejście na plażę faktycznie strome ,z wózkiem trochę ciężko lecz widziałam , że ludzie zostawiaja je na górze przy schodach , których jest sporo ,jeszcze raz polecam,jesli chcesz cos więcej się dowiedzieć służę informacją Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: miejscowość Poddąbie? 29.08.06, 10:50 Poddąbie jest super!!!! My byismy tam w ośrodku Bałtyk. Dobre warunki i super jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
ol2 Re: miejscowość Poddąbie? 29.08.06, 15:51 to chyba faktycznie zdecydujemy się w przyszłym roku na Poddąbie. Szczególnie interesują mnie 2 ośrodki: Korsarz i Słowiniec. Może coś wiecie o nich, jakie tam są warunki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
buba2000 Re: miejscowość Poddąbie? 06.09.06, 17:59 obydwa osrodki są przy głównej promenadzie, jedynej zresztą, Słowiniec jest położony przy jej końcu,można z tamdąd w 10 -15 minut dojść do plaży niestrzeżonej,a do głównej jest trochę dalej,trzeba przejśc całe Poddąbie,ale jest to mała miejscowość więc droga nie jest długa,nie pamiętam gdzie jest położony Korsarz ,coś mi świta,że blisko niego jest lokal i tam bywały potańcówki wieczorne ,wydaje mi się,że 1wszy ośrod.jest usytuowany korzystniej Odpowiedz Link Zgłoś